Blogs van Riley

Riley Jack's persoonlijke website

Mijn naam is Riley Jack, ik heet u van harte welkom bij mijn persoonlijke homepage. Geboren in 1974 en momenteel actief als Spreker/ Voorzitter van The Advent Gospel Promotions Vereniging (beter bekend als AGP). AGP is actief in evangelisatie via de media, lezingen en evangelisatie-projecten. Ik ben van huis uit Zevende-dags Adventist .

Naast spreken in gemeenten en bijkomsten ben ik enkele jaren actief geweest als radiopresentor bij de lokale radio in Rotterdam, ook Ik heb een aantal jaren (samen met de lokale predikant) diverse lezingen verzorgd met titels als "Christus... Onze Zekerheid!."; "De Ontmoeting"; "Christus, glashelder". Momenteel ontwikkel en houd ik lezingen met titels als; " Gemeentegroei strategieën volgens openbaringen.", "De stad waar niemand zou willen wonen", "De wiskundige formule met maar één uitkomst", en nog veel veel meer.Samen met mijn vrouw Elma Jack organiseer ik bijkomsten en demonstraties op het gebied van gezondheid en lifestyle. Ook houden wij lezingen uit de bijbel gericht en op de praktijk zoals bijvoorbeeld muziek en aanbidding.

Mijn passie ligt bij vertellen aan mensen dat Jezus, de bijbel en alles wat daarin staat relevant is voor de mens van vandaag. De liefdevolle woorden van Jezus bieden geloof in een zekere toekomst. Ze geven hoop niet alleen voor morgen, maar zeker ook voor vandaag en die woorden geven liefde die ons verstand te boven gaat. Als er een bijbeltekst is die ik mijn hele leven met mijn meedraag, dan is het wel Openbaring 14:12, "Hier blijkt de volharding der heiligen, die de geboden Gods en het geloof in Jezus bewaren."

In RileyJack.com kun je per e-mail direct met mij contact krijgen. Je kunt meer over mijn drijfveren voor Jezus Christus te weten komen of mij zelfs uitnodigen voor lezingen. Kom regelmatig terug en lees mijn dagelijkse verhaal in mijn weblog.


We also have a great selection of English written sermons and blogs.

Riley Jack
the advent gospel promotions verenigng

 

Zoeken naar

Algemeen