Bidden voor Dordrecht

Bidden voor Dordrecht
23 maart 2012 om 17:23

Kent u deze uitspraak, "Hoe dichter bij Dordt, hoe rotter het wordt"? Dit is een stukje oud folkore die gaat over de bodemgesteldheid van Dordrecht.

Hoe is het gesteld met de gezondheid van de gemiddelde Dordtenaar? Een Betrokken kerk als de adventgemeente te Dordrecht onder aanvoering van een tweetal jongeren, hebben besloten om Dordtrecht, qua gezondheid... "Terug naar de basis te brengen.

Wie weet zal strakjes over Dordrecht gezegd worden, “Hoe dichter bij Dordt, hoe gezonder het wordt “ Als men spreekt over de gezondheid van de gemiddelde Dordtenaar. Daar waar Nederland zijn begin had. De stad van de Statenvertaling… Gaat terug.. terug naar de basis!

En uw medewerking is hierbij noodzakelijk. Net zoals heel Nederland bad voor de actie in Roosendaal (door de adventgemeente Breda) of de actie van de Schepping recentelijk in Noord-Oost Nederland (met een vervolg in het westen van het land dit najaar). Vraagt de organisatie van dit gezondheidsseminar voorbede voor dit belangrijke project.

Dit gezondheidsseminar beslaat 2 aspecten, allereerst een theoretisch deel gebracht door H Mueller, een arts afkomstig uit Duitsland, welke opgevolgd zal worden door een 5 tal bijeenkomsten waar Anja den Ouden en Elma Jack een rol zullen hebben in het overdragen in enkele praktische handreikingen, aan de hand van de door adventisten ontwikkelde NEWSTART methode.

Momenteel wordt er veel werk verzet in de gemeente Dordrecht om dit project te doen welslagen, maar naast fysieke arbeid is het het 'kniel'werk ook een belangrijk vereiste. Namens de organisatie van dit gezondheidsseminar vraag ik u of u dit project in uw gebeden wilt gedenken.

Steeds meer gemeenten in Nederland zijn betrokken, met de boodschap en missie, hun gemeenschap en zeker hun naaste. Ik dank u alvast voor uw steun en voorbede.

Riley Jack
The Advent Gospel Promotions

Voor meer informatie over dit programma, kijk op http://www.geszondheidsseminar.org

Weblog Riley

2017 2016 2015 2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008 2007 2006 2005 2004

Zoeken naar

Algemeen