Het hangt van jou af.

Het hangt van jou af.

Niet alles in het leven gaat zoals je het gepland hebt, niet altijd heb je gelukkig momenten, soms schijnt de zon achter wolken. Zonder dat de je zonnestralen mag voelen en de blauwe lucht mag zien.

Vaak zeggen mensen.. Het leven is wat je er zelf van maakt. Niemand moedigt je aan om verkeerde dingen in het leven te doen.. Uit eindelijk doe je je het zelf. Vaak zeggen mensen in je omgeving om dingen te doen, waar jij niet in geloof en niet mee wilt gaan. Toch ben jij uiteindelijk degene die verantwoordelijk is voor je eigen daden.

Christus geeft ons de eigen keus. Jij mag zelf besluiten om voor hem te kiezen.. Maar ook tegen Hem. Hij dwingt je niet.. Hij wil je laten zien dat een leven met Hem een mooi leven kan zijn. Dat een leven met Hem zin aan dit leven geeft, maar ook in het hiernamaals. In het bijbelboek prediker (een zoon van koning David) wordt gezegd dat je alles in het leven mag doen wat je wilt doen. Dat je van alles mag genieten, Dat je van alles mag uitproberen.. Maar dat je uiteindelijk rekenschap aan God moet afleggen.

Je bent verantwoordelijk voor de daden in je leven. En voor de consequenties in het leven. Kain doodde Abel en hij moest van God weg van de vruchbare plek waar hij eerst woonde. Koning Saul deed niet wat goed was in de ogen van God en hij moest zijn kroon aan David geven.

Leef, geniet en ontdek het leven... maar onthou.. De gevolgen van de keuzes ligt bij jou. Als jij ontdekt dat jij in dit leven niet zonder God kan, als je beseft dat je geen vergeving van je fouten en tekortkoming kan krijgen bij jezelf, maar alleen bij Jezus. Als je werkelijk wilt kiezen om een nieuw leven te beginnen met Jezus, dan is er slechts een ding wat je kan doen... en dat is kiezen voor een leven met Jezus...

Het hangt van jouw af... ben jij bereid om te leven met Jezus.
De keus is aan jou!!

Weblog Riley

2017 2016 2015 2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008 2007 2006 2005 2004

Zoeken naar

Algemeen