26-11: Kies partij

Afgelopen woensdag mochten we stemmen.

En de uitslag is best opmerkelijk te noemen.. de winnaars van de verkiezingen zijn juist van die partijen die kiezen voor duidelijkheid naar de kiezer toe. Het zijn juist Rouvout (Christenunie), WIlders (Partij voor de Vrijheid), Thieme (Dierenpartij) en Marijnissen (SP), die de met de stemmenwinst vandoor gingen.

Als zij de stemmen van het volk winnen. Waarom wint de boodschap van Christus Jezus niet in Nederland? Zijn wij als Christenen niet duidelijk genoeg.

Als je er bij stil staat, Het volgen van God geeft zekere overwinning.. Immers we zijn meer als overwinnaars als wij wandelen met Christus in ons leven.. Hij is onze weg, waarheid en leven.

Zijn wij niet duidelijk genoeg...

Wat heeft Thieme met dieren, Wilders met integratie.. wat de gemiddelde Christen niet heeft met Christus?

Waarom kiezen 600.000 duizend voor wilders, miljoenen voor de SP en slechts een handjevol voor Christus.

Is onze boodschap verwaterd. Zijn wij vol compromissen geworden net als de de partijen in de tweede kamer die flink verloren hebben. Ik moest denken aan Bos (PvdA), hij had in de peilingen alle schijn van dat hij ging winnen.. hij kroonde zichzelf al tot de volgende premier van Nederland.

En nu blijkt de gedoodverfde winnaar van de verkiezingen de grootste verliezer. Dit doet me denken aan een belangrijke uitspraak van onze Heer en Heiland. Dat de Heer uiteindelijk kiest voor de laatste en niet de eersten. Het grootste gevaar voor de Christen is dat de Christen niet kiest voor Christus. Als de volgeling van Jezus... Jezus niet wil volgen hoe kunnen wij dan onze naatste winnen voor Hem.

Ik weet wat ik doe met mijn rode potlood... omcirkel de tekst uit 2 openbaringen die mij verteld.. dat wij ons moeten bekeren en terug dienen te keren naar onze eerste liefde.

Als wij partij kiezen... Als wij een duidelijke boodschap blijven uitdragen... dan zullen wij deelgenoot worden van de overwinning die Christus heeft gerealiseerd.

Hij was duidelijk.. nu zijn volgelingen ook nog!!!

Weblog Riley

2017 2016 2015 2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008 2007 2006 2005 2004

Zoeken naar

Algemeen