29-09-2004 "De verkeerde deur"

Vandaag kwam in het nieuws dat de politie, ten onrechte, een huisinval heeft gedaan bij een gezin, die verdacht werd van terrorisme (of zoiets dergelijks) men kwam binnen om explosieven te zoeken, echter na goed zoeken.. was er niets en werd dit gezin weer vrijgelaten.

dinsdag 29 september 2004


Als een Christen mag ik blij zijn dat Jezus, weet dat Hij niet de verkeerde deur zal kiezen, immers Hij wil wonen in al onze harten. Wat je achtergrond ook is.. Jezus zal niet op ons opdringen en dat vind ik het juist het mooie, ik kies of ik de deur wil opendoen. Niemand op deze planeet dwingt mij. Niemand legt een bom onder mijn huis en zegt dat ik MOET geloven of anders ik mijn leven zal moeten laten en zo dien te kiezen voor Jezus.

Ik werd op jonge leeftijd aangeraakt door Jezus. Door zijn zorgzaamheid in de kleine dingen des levens, door zijn zorgzaamheid en liefde voor Riley, ja voor mij. Door de bijstand in bange dagen en door de vreugde in fijne dagen. Wat er ook gebeurde en wat er ook gaat gebeuren.. Jezus kwam bij mij binnen, en zette mijn leven op zijn kop.. Jezus trof bij mij de bommen van zelfvernietiging, namelijk de zonde en ik liet Hem toe om schoon schip te maken. Alles op zijn kop, en een nieuwe levensstijl kwam er als gevolg.

Ik ben blij dat Hij in mijn leven terecht kwam, want een leven zonder Jezus is als leven, is een leven van het kiezen van de 'verkeerde' deuren op je levensweg. Gelukkig koos ik de juiste.. nu hoop ik dat vele van mijn vrienden ook die deur in alle vrijheid mogen openen en ervaren de warmte die ik van Jezus mag ervaren.

"Satisfaction Guaranteed"

 

Weblog Riley

2017 2016 2015 2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008 2007 2006 2005 2004

Zoeken naar

Algemeen