20-08-2004 "Op de grens van leven en dood"

Vandaag een dag als alle andere, lang wachten in het ziekenhuis voor een gesprek met de specialist, een beetje rondgekeken in het ziekenhuis en een beetje voor de buis hangen en kijken naar de Olympische Spelen.., niets bijzonders of schokkends. Totdat een oom van mij, opbelde en vertelde dat een tante uit New York op sterven ligt.., dat veranderd alles.

vrijdag 20 augustus 2004


De oudste zus van mijn vader wordt liefkozend "Taunt" genoemd.., toen mij opa en oma op vrij jonge leeftijd stierven, nam de oudste zus de zorg over voor de vele ooms en tantes die ik nu heb. Onder haar zorg groeide mijn ooms en tantes op, ze begeleide al hun kinderen, en zelfs tot voorkort de kleinkinderen in de liefde van Jezus Christus.

Ik ben twee keer bij haar op bezoek geweest, ze draait gospel non-stop, ze praat over de liefde van de Heer, elk moment dat ze de kans krijgt. Zelfs wanneer alles tegenzat.. en haar man nog stierf, bleef ze hoopvol en verloor ze de Heer niet uit het zicht. Een lieve vrouw dat is ze zeker.

Onlangs is ze ernstig ziek geworden en ze werd gister geoperreerd, er werd voor haar gebeden, maar helaas. De operatie werkte niet voor de volle 100% en nu ligt ze thuis in Brooklyn. Te wachten op haar laatste adem. Heel de familie Jack is gemobiliseerd, alle broers en zussen uit alle delen van de wereld, maken zich nu op om naar Amerika te vliegen, om nog bij haar te zijn terwijl ze nog leeft. Ik help mijn vader met de reis naar New York. Zodat hij afscheid kan nemen van zijn zus.

De komende paar dagen zullen emotineel zijn in onze familie, immers een van je dierbare staat op de grens van leven en dood. Gelukkig is er een troost. De dood is niet een einde, maar slechts een slaap. En ik ben ervan overtugid dat wat er ook de komende dag mag gaan gebeuren. Dat ik mijn dierbare tante mag zien.. daar in het nieuwe Jeruzalem, wanneer Jezus komt om ons naar huis te brengen.

Zelfs als wij het even niet weten.. gelukkig weet God alles

 

Weblog Riley

2017 2016 2015 2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008 2007 2006 2005 2004

Zoeken naar

Algemeen