13-08-2004 "Nadeel van computers"

Vrijdag de dertiende... duizenden mensen over deze hele wereld raken in paniek, als de kalender 'deze' gevreesde dag aangeeft. Ik niet.. waarom zou ik.. 'de dertiende' is een verzinsel van mensen. Ik loop gerust onder een ladder, spiegels hebben voor mijn ogen in duizenden stukjes gebarsten..., zwarte katten zijn een regelmaitg verschijnsel in mijn wijk.. maar mijn geluk of mijn ongeluk is niet gebasseerd op 'bijgeloof', maar op de wijze hoe ik mijn leven leef, en eventueel andere die op mijn weg langskomen.

Ik het geen 'bij'-geloof... ik heb het geloof IN Jezus Christus, degene die voor al mijn fouten en tekortkomingen stierf en mijn behoudt voor gevaar.

13 augustus 2004

Vandaag gebeurde waar ik verwachte maar nooit gebeurde... ik was bezig met werkzaamheden aan de pc die de website van agp bevatte. Die PC is al meer dan 7 jaar oud. Ik dacht er al geruime tijd aan om het te vervangen, maar het komt er maar nooit van. Dit keer moest ik weer onderhoud aan plegen, dit keer aan het geheugen.. het duurt namelijk de laatste paar dagen dat mijn oude pc zeer traag opstarte, ik dacht eerst aan een probleem met de harde schijf zou zijn, en later dus met het gehuegen.

Na mijn pc te hebben opgemaakt en een controle uitgevoerd te hebben, deed mijn pc het niet meer... het starte niet meer op... dood-helemaal-dood. Ik dacht bij mezelf "Nee, toch.. niet mijn pc met alle e-mails, en de website. Al mijn brieven naar de Adventkerken, zowel landelijk als plaatselijk, de EO, en andere christelijke organisaties. Het adressenbestand van AGP React.

Ik schrok mij te pletter.. letterlijk... bijna 7 jaar aan geschiedenis van agp... in eenklap weg. Uiteraard maak ik back-ups van alle data die ik heb.. maar het zou dagen, kosten om alles te herstellen. En ik heb echt twee pc's nodig om de website van AGP, de radio-uitzendingen van AGP FM, draaiende te houden.
Zulke momenten zijn vervelend. Maar zelfs voor dit ongeschijnlijk 'technisch' probleem ga ik bij de Heer te rade, om rust te zoeken en mji kalm te houden. Gelukkig heeft de Heer mij kunnen kalmeren en heb vandaag de nodige acties ondernomen voor een noodoplossing. Binnen 5 uur had ik de belangrijkste bestanden veilig gesteld.

Dankzij God, ga ik met een gerust hart.. de sabbatdag in... Ik hoop en bid dat dit niet vaak zal gebeuren.

 

Weblog Riley

2017 2016 2015 2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008 2007 2006 2005 2004

Zoeken naar

Algemeen