12-08-2004 "Mailtjes"

De grooste verassing die mijn computer mij kan geven is niet een onverwacht virus, of een pc die blijft hangen tijdens een uitzending van AGP FM, ook het maken van een overdenking en de helft van de tekst verdwijnt van een scherm. De grootste verassing voor mij is mijn mailbox.

11 augustus 2004

Gisteren kreeg ik twee mailtjes.. eentje van een sabbatvierende gemeente over een artikel van AGP News, die een vraag had naar aanleiding van een stukje die wij gepubliceerd hadden en een uitnodiging om een keertje bij hun in de kerk een reportage te maken, voor AGP News of AGP TV.

Via agp prayer ministries (onze gebedsverzoeksteam) kwam er bij mij mail binnen van een dame uit Jamaica die ernstige problemen had in haar gezin en haar enige uitweg zocht in Gebed en voorbede. Het vraagt heel veel moed om anderen.. zelfs aan de andere kant van de wereld te vragen of ze met je mee willen bidden. Die dame kent mij niet.. ze heeft mij nog nooit gezien of van mijn naam of die van AGP gehoord.

Toch nam zij keyboard in haar hand en stuurde een mail naar AGP om te vragen voor voorbede. Ik en en ik weet vele andere die deze pagina's bezoeken bidden daadwerkelijk voor verzoeken van mensen in nood. Er is zoveel om voor te bidden. En ik weet dat mijn gebed altijd weer iets om iemand ben vergeten, wie ook voorbede van harte nodig heeft.

Via prayer@agpgroup.net kun jij ook gebedsverzoeken indienen (anoniem of niet) en de mensen van AGP zorgen ervoor dat zoveel mogeljk mensen opgeroepen worden om samen met jou te bidden.. .immers het gebed van een rechtvaardige vermag veel!.

Laatst ontving ik deze 'rap' in mijn inbox van mijn mail... treffende woorden van een jongen die in de ellende, de kracht van gebed ontdekte in zijn leven.


This is the time to give the Lord all of the praise
My hands are raised...
With my voice I am saying;
Come what may..
Whatever they say...
I give the Lord all of the Praise,
cause this is a brand new day.


"That day i walked with the shadow of death
I was hawked by the shadow of death
I was stalked by the shadow of death
I New York i was thaugt by the shadow of death
My soul for sale,bought by the shadow of death
Police, caught by the shadow of death
Now stabed in my heart with the arrow of death
No bleeding with out my bone marrow and flesh
emergency room now in the battle with death
I cried out to God "Jesus put is battle to rest"
I walk now with the Lord and now even my shadow is blessed
I know i roll with Christ and live my life with the best."

Ik kan niet rappen.. maar deze beste kerel heeft ontdekt dat Hij zelfs na alles wat hij gedaan had, de naam van Heer kon aanroepen en de Heer hielp hem... daar om de operatie tafel. "He Rolls with Christ" Er is geen betere ervaring dan te leven met Hem!

Ben benieuwd wat voor mailtjes ik nog meer krijg... snel weer in mijn 'inbox' kijken


 

Weblog Riley

2017 2016 2015 2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008 2007 2006 2005 2004

Zoeken naar

Algemeen