Dag 2: Vroeg naar bed

De eerste dag zit erop en vandaag begin ik vol enthousiasme aan dag twee!

Gisteren ging het de hele ochtend eigenlijk heel erg goed. Ik had een euforisch gevoel om de keus die ik had gemaakt en had als ontbijt een heerlijk fruitsmoothie genomen. Vervolgens heel enthousiast bij de biologische boer in Sprundel geweest en met die mensen gesproken.
Toen ik thuis kwam was de verdere voorbereiding, na een bezoekje aan de JUMBO, zo goed als klaar. En nu......ik ben iemand die, wanneer ik zo'n drastische beslissing heb genomen, daar ook steeds mee bezig wil zijn. Maar ja.....meer kon ik op dat moment eigenlijk niet doen. Riley was de hele dag in het ziekenhuis in Leiden voor de controle en daar zat ik dan, Gelukkig kwam er een buurvrouw langs die meewerkt aan de Health Expo die we in Breda in de Avenue zullen houden op 12 oktober. Hebben we het daar over gehad en ben ik nadat zij weg was weer wat fruit gaan blenderen en naar boven gegaan naar mijn hobbykamer. Ik begon een lichte hoofdpijn te krijgen en een heel misselijk gevoel met het idee dat ik moest overgeven. Dat laatste is gelukkig niet gebeurd. Toen Riley rond 18:30 thuis kwam was de hoofdpijn enorm aanwezig. Ik had continue dorst en heb dan ook erg veel water gedronken wat normaal wel helpt als ik hoofdpijn heb. Nu echter niet. Samen met Riley heb ik een nieuwe smoothie gemaakt met Avocado, spinazie en banaan. Die was erg lekker. We hebben er allebei van genomen. Riley moet natuurlijk wel meer eten dan alleen dat, dus hij zou nog wat brood eten. Ik was eigenlijk wel klaar met de dag en zou op bed nog een beetje tv gaan kijken. Om 19:30 kroop ik dus met een barstende hoofdpijn in bed. Daarna schijn ik vrij snel in slaap te zijn gevallen. Om 23:00 werd ik voor het eerst wakker. Ik moest heel erg naar het toilet en kwam er dus achter dat ik om 21:00 mijn medicijnen voor mijn eczeem niet had in genomen. Sinds de operatie schijnt mijn lichaam ineens overgevoelig te zijn voor iets, daar had ik medicijnen voor gekregen. Te duf om er verder aan te denken ze toch nog maar in te nemen ben ik meteen weer naar bed gegaan.
Ik heb enorm goed geslapen deze nacht. Voor het eerst sinds tijden lag ik mijzelf niet helemaal tot bloedens toe open te krabben. Vanmorgen was zelfs de meeste eczeem weg!!! Deze morgen opgestaan met een lichte druk boven mijn ogen en alweer dorst. Gek genoeg geen honger.....maar vandaag moet ik werken van 10:00-16:00. Dus zodadelijk ga ik een groentesap maken. Ben benieuwd hoe het gaat als ik op mijn werk ben. Is het makkelijker of juist moeilijker?? We zullen zien.
Tot morgen!!!