Dag 3: Toch anders?

Einde van dag twee. Mensenkinderen wat voelde ik me rot vandaag. Daarbij werd ik op mijn werk gebeld dat Riley met spoed naar het ziekenhuis moest komen in Leiden, dus ben ik meteen vanuit Breda naar Leiden gereden om bij hem te zijn (gelukkig mocht hij weer mee naar huis). Ik was in het ziekenhuis super misselijk en had weer enorme hoofdpijn. Ik had mijn sappen al op en had dus niets bij me in Leiden. Omdat ik me zo slecht voelde werd mij aangeraden om toch maar een broodje te nemen. Uiteindelijk is besloten om wel door te gaan met de sappen, maar, omdat mijn lichaam nog altijd aan het herstellen is van de operatie, ik toch wat extra's moet nemen.

Dus vul ik mijn dieet nu aan met rijstwafels, gierstcrackers en boekweit. Ik kan dan als ontbijt en avondeten een smoothie nemen en ook als lunch met dat beetje extra. Wel heb ik nu al een aantal dagen alleen water en gezonde thee gedronken. Op de terugweg heb ik gegrilde groenten gegeten bij de La Place. Heerlijk. Ik moet er gewoon wel rekening mee blijven houden dat mijn lichaam nog steeds niet hersteld is. Op deze manier kan ik mijn lichaam wel zuiveren en geef ik het toch de kracht die het nodig heeft door een klein beetje granen toe te voegen. Experiment is dus nog steeds aan de gang!

Op het werk ging het wel heel goed. Ondanks dat ik het eerste uur wel drie keer naar het toilet ben geweest!!! Ik ben zo druk bezig geweest dat ik helemaal nergens anders aan gedacht heb. Het controleren van de medicijnvoorraad is een werk dat erg geconcentreerd moet gebeuren en dat lukte me heel goed, ondanks de hoofdpijn.
Morgen gaan we weer verder!!! Alleen ben ik er wel achter dat ik liever vruchtensmoothies drink dan groentesappen. En wat mij betreft moet het ook wel lekker blijven! Ik heb op Google hele leuke en lekkere recepten gevonden en heb ook een boekje met groene smoothies. Dat zijn vruchten gemengd met bladgroen en die zijn ook erg lekker. Dus op naar dag drie!!!!
Tot morgen!