Dag 1: van start

Oke, ik ga met een nieuw project beginnen voor mijzelf. Ik ben nog altijd herstellende van de operatie en moet mijn lichaam weer in balans brengen. Na enig onderzoek heb ik besloten om op een sappen kuur te gaan.
Het zal in het begin niet makkelijk worden, maar zoals ik me nu voel is het toch wel echt nodig. Ik heb nog altijd last van de narcose, ben in de afgelopen maanden 6 kilo aangekomen en mijn hormonen doen het ook niet fatsoenlijk. Al met al dus helemaal uit balans.
De komende tijd zal dus alleen groenten en fruit mijn lichaam voeden en water drinken.
Wat verwacht ik dat er gaat gebeuren?
Ik zal de eerste dagen heel moe zijn en misschien ook wel enorme moodswings hebben. Uit onderzoek van mij bleek dat veel mensen de eerste drie a vier dagen wat depri kunnen zijn. Ik kan diarree krijgen en hoofdpijn als gevolg van het ontgiften. Maar daarna, dan verwacht ik dat ik meer energie zal gaan krijgen, beter naar de wc kan mijn geheugen weer beter gaat werken en ik veel helderder kan nadenken.
Mijn beste vrienden voor de komende tijd zullen de water-zuiver-kan zijn, de sapmachine en de blender.

Vandaag ga ik kijken bij een biologische boer in Sprundel. Als het financieel haalbaar is dan gaan we daar groenten en fruit halen.
Ik zal jullie elke dag op de hoogte houden hoe het gaat en hoop jullie op die manier te inspireren. Als mijn kuur is afgelopen mag ik samen met een fantastische groep mensen een Health Expo houden in Breda (meer info volgt). Dan kan ik daar blakend van gezondheid werken!!
Tot morgen!!