In de file...

In de file...
21 augustus 2011 om 19:37


Het komt niet vaak voor dat Elma en ik in een file staan. Zeker niet op een sabbat. Over het algemeen gaan wij vroeg op weg als ik om sabbatmorgen ergens moet preken en als Elma een lezing moet doen.. dan zorgen wij er over het algemeen voor dat wij kerken, op de plek waar Elma een studie geeftt over gezondheid.

Alleen afgelopen sabbat was het anders. Wij moesten eerst naar de advenkerk van Breda (Elma's thuisgemeente) om nog wat mensen te zien en te spreken over de aankomende evangelistie actie over het bijbelboek Daniel in Roosendaal (hou de facebook site van agp in de gaten. http://www.facebook.com/adventgospelpromotions). Na een fijne dienst en wat bijkletsen na de dienst gingen wij gezamelijk onderweg naar Rotterdam. En toen begon het... een ongeluk bij de Van Brienenoordburg... daarna een file bij het Tebreggseplein en vervolgens een file bij de afslag Rotterdam Centrum.

Wel als ik in de file sta voor werk.... dan heb ik daar niet zo'n moeite mee, serieus. Veel erger vind ik het persoonlijk als je een uur in de file sta,terwijl er 15 tot 20 mensen op je wachten op bij een huisgroep een bjbelstudie te geven. En nog over een belangrijke thema ook nog.

Dit aankomende seizoen, zullen Elma en ik het reuze druk, maar ook gezegend krijgen. Elma gaat met een nieuwe studie aan de slag, zodat wij bij AGP een echte healthministry kunnen starten die erkend zal worden door zorgverzekeringen. En ik heb het voorrecht om naast kerken, ook vaker bij huisgroepen langs te gaan om belangrijke en bijbelse thema's te bespreken.

Daarom stond ik, samen met mijn lieve vrouw in de file...op onze rustdag. Wij hebben het ervoor over... immers is er iets beters te doen op een sabbat dan samen met oude, nieuwe en toekomstige geloofsgenoten, te duiken in de waarheden Gods. Dat noem ik pas sabbatvieren... dat is vele male leuker dan de kerkbanken warm houden, voor een uurje op een lekkere doch aangename 24.5 graden celcius.

Hou de website van agp ook in de gaten hoogstwaarschijnlijk komt de lezing van 20 augustus over het Heiligdom ook online... www.agp-internet.com

Weblog Riley

2017 2016 2015 2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008 2007 2006 2005 2004

Zoeken naar

Algemeen