iFaith 2.0 - Die App verkopen wij niet!

iFaith 2.0 - Die App verkopen wij niet!
17 oktober 2011 om 22:21


"Heb je het al in huis? Nog nooit van gehoord ?! Echt niet, het is App die al meer dan 6.000 jaar bestaat, echt! De iFaith, downloadable 'rechtstreeks' in je rechter én linkerhersenhelft. Wel wij bij AGP hebben besloten dit apparaat niet aan onze bezoekers van lezingen aan te bieden. Helaas maar voor de iFaith verwijzen wij naar onze 'concurrent'.

iFaith
De iFaith is de ultieme gadget voor mensen die het geloof eens op een totaal eigen manier willen ervaren. Deze App geeft de vrijheid precies zoals je het zelfs zou willen. Je hoeft alleen naar de iFaith - Appstore te gaan en je hebt een ruime keuze uit doctrines, leerstellingen die je zelf gemakkelijk kunt 'mix-n-matchen'. Wil je af van 'ouderwetse' inzichten, 'geen probleem' je kunt makkelijk scrollen tussen verschillende overtuigingen en uitgangspunten. Kies wat je zelf leuk vindt. En heb je een moeilijke tijd met zoeken, deze iFaith- Appstore heeft een krachtige zoekfunctie en als je genoeg hebt van een bepaalde iFaith App, geen probleem, wissen en opnieuw zoeken gaat razendsnel.

Jouw behoeften in beeld
Vandaag de dag kiezen mensen hun eigen overtuiging. Immers de mens is wijs en slim en weet zelf wel wat goed voor hem of haar is. Waarom vertrouwen en bouwen op een 'oud' boek. Dat is niet van deze tijd. Daarom kiezen steeds meer mensen voor de iFaith. Geloven op je eigen manier, zoals je het zelf zou willen hebben. Het enige wat je hoeft te doen is je gedachten er voor open te stellen en 1 - 2 - 3, voor je 't weet kun je aan de slag met normen en waarden zoals je je zelf goeddunkt.

De iFaith voor jouw hersenen, garandeert geluk, meteen en geeft de 'denker' rust dat je op de goede weg beter bent. iFaith weet wat je nodig hebt en dat is leven conform de eisen van deze moderne tijd. 'Weg met een van “Hemels geloofsleven!", de iFaith heeft het allemaal!

Steeds vaker verkrijgbaar
Ik merk het steeds vaker dat kerken, groepen en evangelisatie organisaties (net als AGP) deze App steeds vaker aanbieden aan gelovigen. Het oude 'papieren' THUS SAID THE LORD' (zo zegt de Heere) wordt steeds vaker ingewisseld voor het snelle hippe, 'iFaith', rechtstreeks importeerbaar voor je hersenen. Timoteus werd door Paulus aangeraden om het geloof, zoals hij deze geleerd had (van Paulus) niet los te laten. En in 2 Tessalonicenzen 2, staat zelfs, dan gebruikers van de ‘iFaith’ de leugens gaan geloven, alsof deze van God zoudeb komen. Dit omdat deze gebruikers geen ‘echte’ liefde zouden hebben voor de waarheid.

Je merkt het aan alle kanten, normen en waarden worden anders ingekleurd en dit allemaal dankzij de 'iFaith'. In het Bijbelboek openbaring, staat op twee plekken (Op 12:17 en Op 14:12), dat gelovigen het geloof 'van' Jezus moeten hebben om standvastig te kunnen blijven in alle omstandigheden. En het geloof van Jezus is gebaseerd op dat dikke boek, waar je met je vingers door moet 'bladeren' in plaats mee moet vegen.

"Lucifer" de door mensen gekroonde iMessiah
Onlangs stierf een groot visionair, ontwerper, zijn naam was Steve Jobs, een van de oprichters van Apple (weet wel van de half gegeten appel!). Men noemde de bedenker van de iMac, iPad en iPhone ook wel iMessiah. De informatie verlosser! Mensen treurden alsof het ergste wat kon gebeuren hen overkomen was.

Wel als je kijkt naar de 'iFaith' dan hebben we ook te maken met een visionair, een ontwerper en zijn naam was Lucifer, hij is de ‘echte’ iMessiah, die antichristelijk gedrag vertoont. Veel mensen herkenen hem van schilderijen van een 'rode engel met een hooivork in zijn hand'. Maar deze 'draak', deze sluwe slang, deze gevallen engel. Introduceerde de iFaith succesvol bij Adam en Eva... (toevallig ook een gegeten vrucht).

En wat deed deze gevallen engel met zijn 'iFaith' infecteerde miljoenen mensen met zijn gedachtegoed. 'Geloof maar wat je wilt geloven, God vind het toch allemaal goed... gebruik je App, download het in je gedachten. En wat zie je... de wereld om ons heen is verworden tot één grote Appstore. Onze gedachten worden 'vervuild' door ons geloofsleven in te richten naar hetgeen onze zintuigen zien, waarnemen en ruiken. Het is zelfs zover dat we de Bijbel, dat boekwerk over liefde, bijna aan de kant schuiven, omdat wij de waarden en normen die we zelf 'downloaden middels de iFaith', meer waarde aan hechten dan dat papieren bundel van 66 boeken.

De App die we wel aanbieden.
Voor de liefhebbers van App's biedt AGP jullie iets nieuws aan. Het wordt ook wel S.O.P. genoemd. Deze S.O.P. geeft verduidelijking met betrekking tot de Bijbel. Het is behoorlijk up-to-date. Helpt bij je verlangen om meer te weten van de Goddelijke inspiratie van Gods Woord en biedt een houvast aan mocht je gedachten gedeeltelijk geïnfiltreerd te zijn door de gedachtegoed van de iFaith.

Deze 'Spirit of Prophecy' is een heldere baken in woelige tijden. Het helpt je te voldoen aan teksten zoals Romeinen 12:2 of Kolossenzen 3:1-3. Wil je af van de verkeerde gedachten, die de iFaith in ons leven heeft gebracht. pak de Bijbel en eventueel ook die boeken van de Spirit of Prophecy. Voor een media-ministry als AGP is het downloaden van 'goed materiaal' in onze gedachten essentieel. Daarom werken wij aan MP3-boeken met daarop de Spirit of Prophecy-boeken in het Nederlands. Waarom? Omdat je zuinig moet zijn met waar je je gedachten mee vult.

En als je toch iets 'gedownload' wilt hebben in je gedachten, waarom niet woorden die opbouwen en bijdragen tot een liefdevolle relatie met Jezus en met je naaste. Niet gebaseerd op hetgeen ikzelf goed vindt of acht. Neen! Alles wat Jezus mij biedt vanuit het Woord van God.. dat maakt mij vrij en alles wat God vrij maakt. dat geeft waarlijk geluk.

Voor mij geen iFaith. maar een ShareHim!

Weblog Riley

2017 2016 2015 2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008 2007 2006 2005 2004

Zoeken naar

Algemeen