Gezocht: Webspecialist

Gezocht: Voor de websites van de advent gospel promotions (AGP). Internet/ website specialist, met ervaring in internet security en preventie van hijack-, hacker- en cyberaanvallen.

De websites van AGP (www.agpgroup.net, en www.agp-internet) bestaan sinds 1996 en behoren momenteel tot de grootste advent-christelijke websites in de Nederlandse taal op het internet. Deze websites bestaam gezamelijk uit 16 Gigabyte aan ruimte en bevat; video, audio en tekstuele content. Dit alles verspreid over 4 servers op 2 continenten.

Ruim 1000 bezoekers per dag (en stijgend) bezoeken onze sites. Populaire onderdelen zijn onze gedichtensite (the only way) en de thema site van Ellen White.

Sinds begin augustus wordt de site 'aangevallen' door hackers, zien wij onderdelen offline gaan en is het gevaar aanwezig voor een grootschalige cyberaanval op een of meerdere onderdelen van de site.

In het verleden hebben wij dergelijke aanvallen vakkundig kunnen verhelpen, maar door de stijgende populairiteit en door de 'duidelijke' Christelijk content verwachten wij de komende ja(a )r(en) een verdubbeling van soortgelijke aanvallen.

AGP zoekt naarstig naar een adviseur/ webspecialist die met ons kan samenwerken om de websites van AGP beter te wapenen tegen deze aanvallen.

Wij zoeken met spoed iemand die zich verbonden voelt en weet met de Advent-Christelijke identiteit van de AGP-Vereniging. Die kennis en ervaring heeft op eerder genoemde onderwerpen en bereid is als vrijwilliger met ons samen te werken.

Wat is de uitdaging? een supersite nog beter maken!

Reacties sturen naar: helpwanted(at)agpgroup.net

of

The Advent Gospel Promotions
t.a.v. webspecialist
p/a Paulijnenveld 7
4702 XX Roosendaal

The Advent Gospel Promotions Vereniging is een onafhankelijke instelling die opereert met een duidelijke Advent-Christelijke identiteit.

Weblog Riley

2017 2016 2015 2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008 2007 2006 2005 2004

Zoeken naar

Algemeen