A week to remember

De afgelopen week was een bijzondere week voor twee dingen. Ten eerste verscheen in het personeelsblad van het ministerie van VROM/ Rijksgebouwendienst een artikel over mijn 'vrije tijds' besteding, namelijk het preken in kerken, gemeenten & huisgroepen. Het artikel tref je aan op mijn website of meteen naar het juiste artikel: http://www.agp-internet.com/personal/01c4ba951b09b7d07/0000008eae0e16504.html

Links zie je de foto die gemaakt werd door Eran Oppenheimer, - kijk maar naar mijn blog 'de fotograaf'- veel dank gaat uit naar hem voor het maken van die mooie foto. Grappig om te zien hoe een fotograaf let op details, waar ik zelfs niet op let. Mijn vrouw vond het belangrijk dat de Engelstalige bijbel die ik mijn handen heb, niet zomaar een Bijbel is als een manier om de foto 'op te vullen' maar dat het gebruik is en wordt.

Die bijbel is trouwens een verhaal op zich, ik kreeg hem van mijn Amerikaanse familieleden in New York. Die bijbel betekent veel voor mij, omdat mijn familieleden zeiden, dan mijn streven moest zijn om dagelijks een getuigenis te zijn voor mijn naaste. Mijn tante wilde zelfs dat ik 3 kerken per jaar zou planten. Degene die de toekomst kent, weet of dat zal lukken.

Ten tweede sprak ik afgelopen sabbat in de Adventkerk van Amsterdam Zuid-Oost. Een bijzondere ervaring op zich, want het was de eerste keer dat ik preekte in het Engels. In het begin was ik enorm zenuwwachtig, ik was best nerveus, "Zou ik wel alle in het engels zeggen of wordt het een mengelmoes van Nederlands en Engels".

Gelukkig ging dat allemaal goed. Na een fantastische eredienst van ruim 2 uur, kon ik samen met Elma (die het kinderverhaal prachtig vertolkte) terugkijken op een gezegende sabbat in de kerk.

Het is elke keer weer 'super' om te zien dat God elke dag weer mij ervaringen geeft om vol plezier naar terug te kijken, ik kan niet wachten wat God zal doen, als Elma en ik, vanavond, vegetarische kooklessen geven op een andere plek in Nederland.

 

Weblog Riley

2017 2016 2015 2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008 2007 2006 2005 2004

Zoeken naar

Algemeen