Shout to the Lord

Vakantiemaanden, dus wat doet Riley...

Op zoek naar mensen, gelovig, ongeloving en fijne gesprekken hebben. Vroeger was ik een beetje mensenschuw, kwam niet al te vaak met mensen.. ik was gelukkig in de achtergrond en de achtergrond was een betrouwbare vriend.

De laatste paar jaar wordt ik van de achtergrond steeds meer op de voorgrond geduwd.. niet zozeer omdat ik in de spotlights wil staan, maar omstandigheden en de Heilige geest maakt het mogelijk dat ik gezien wordt. Hoort niet bij mijn karakter-eigenschap, maar als ik mij gesteund weet door God... gôh wie kan dan tegen mij zijn.

Was vrijdag in Den Bosch.. en ik zag een man midden op straat getuigen van zijn liefde voor de Heer. Hij wilde dat iedereen die hem maar kon horen gered werd...

Prachtig heb bewondering voor mensen die.. bewust de voorgrond opzoeken.. die staan en simpelweg getuigen, die geen tactieken en strategieën op nahouden.. gewoon op een plein in de midden van de stad en roepen.. "Jezus is Heer, en Koning.. erken je zonde, beken je zonde.. vraag voor vergeving en wandel het Koninkrijks Gods binnen."

God heeft mij van de achtergrond naar voren geduwd.. alhoewel ik geen enkel probleem heb met het getuigen van mijn geloof.. tot nu toe heb ik nooit de ingeving gehad van de Heilige Geest om in het centrum van Rotterdam op straat te getuigen van mijn geloof.. zonder een speciaal publiek aan te spreken, of liever gezegd iedereen aan te spreken.

Shout to the Lord.. deed deze man, maar of je nu shout of fluisterst, of zelfs alleen maar je gedrag laat spreken..
Laat alles wat je doet ter ere zijn van de man van Nazareth.

Weblog Riley

2017 2016 2015 2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008 2007 2006 2005 2004

Zoeken naar

Algemeen