30-07: Het enige wat ik kan zeggen...

Vandaag op bezoek geweest bij mijn familie in Overijssel, ook hun kerk bezocht in Apeldoorn. De spreker had een preek die mijn hard echt aanraakte. Na een sabbatdag te hebben besteed bij familie en vrienden. En uiteraard veel gesproken over de diepgang en wonder van 't schrift. Een sabbat om van te smullen dus... Dankzij Jezus.

sabbat 30 Juli 2005

Thuisgekomen, na de sabbat was ik aan het chatten met een Jeugdleidster uit de Carribean. Zij had een minder fijne sabbat achter de rug. Blijbkaar waren er gasten bij hun in de kerk op bezoek van een Barbados. Ook lidmaten van dezelfde kerk waar ik lid van ben en ook de jeugdleidster uiteraard.

Deze mensen van Barbados gingen op de vuist met leden van kerk van mijn 'pen-contact'. Tijdens de sabbatschool, eredienst... het werd zo erg dat de politie erbij gehaald moest worden. Ik kreeg ook van de jeugdleidster te horen, dan een andere jeugdleider op het eiland werd geslagen en gebeten in de kerk door een jeugdlid., blijkbaar was het jeugdlid niet eens met bepaalde bijbelse uitgangspunten rondom het huwelijk en samenwonen.

Mijn penvriedin, de jeugdleidster was behoorlijk in de put, ze voelde dat Satan de 'Adventkerk' belachelijk wilde maken en het enige wat ik kon zeggen is dit:

Hou vast nog voor korte tijd
Zing een lied van vreugde
Het duurt nog maar even...

Wat doe je..
Wanneer je plannen verstoord worden
Wat zeg je..
Als degene om wie je geeft weg valt
Hoe kan je leven..,
Als je geen hoop lijkt voor mogen
Pijn is er voor een ieder die ademt en leeft

Heer Kijk naar ons leven
Het is gebroken
En wij weten niet wat wij moeten doen...
Maar wij houden vast.
Wij vertrouwen op u

Als ik niet kan zien.. U bent daar
Als ik huil.. ik weet dat U meevoelt
Wanneer ik bid.. dan weet ik dat U hoort
Laten wij bidden voor herstel!
Ik weet dat U geneest

Hold on and wait for a little while
Touch our life with Your loving hands

Er komt binnenkort een einde aan de ellende die Satn op ons afvoet.. het enige wat ik kan zeggen, volhardt wat je redding is dichtnabij!
Weblog Riley

2017 2016 2015 2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008 2007 2006 2005 2004

Zoeken naar

Algemeen