29-05: Nee stemmen en toch niet tevreden

Ik stem nee.., zo die is eruit...

maar veranderd Europa dan..,

eigenlijk niet..,

Want we mogen dan niet hebben gekozen voor een 'slecht' grondwettelijk verdrag.
we blijven wel achter tientallen slechte verdragen.

Ik stem dus nee, maar tevreden.. nee dat ben ik niet...

Ik zit met een dillema.. heel simpel.

Ik lees mijn bijbel en ken dus ook de profetie uit Daniël en Openbaring. De profetische benadering van de Hervormers deel ik op grote lijnen. Ik hanteer de Historisch Grammaticale methode van bijbeluitleg en beschouw de bijbel voor de volle 100% geïnspireerd.

Ik weet wat voor rol Europa en met name het Vaticaan heeft in de profetie, de website van agp en tal van andere websites staan er vol van. Een nee stem zal dus (profetisch gezien) nul-komma-nul effect hebben.., Ik weet dat ik profetie niet kan tegenhouden.. ik zou het niet eens willen... hoe sneller Jezus terugkomt des te beter.

Ik zou hopen dat mijn Nee stem, verandering zou brengen. dat mensen hun ogen zou openen voor de Europa die de profetie zegt dat zij zal worden.

Het rare is dat het niet uit maakt wat je stemt... Europa zal een belangrijk rol spelen in het einde der tijden. Zo belangrijk en omvangrijk dat zelfs de meest Europees sceptici het niet eens doorheeft wat er op het spel staat.

Ik stem Nee, en alles gaat toch door.. ondoorzichtig bestuur, bemoeizucht uit Brussel, Straatsburg & Rome.

Ik stem Nee, en de Euro bijft toch, het verdrag van Maastricht verliest niet aan kracht.

Ik stem Nee, en de leiders blijven toch zitten waar ze zitten. Immers het 'establisment' zoals de vakbonden (zei: Ellen White daar niet wat over), de werkgevers, de politieke partijen, de milieubeweging, etc, etc. ze zijn voor.

Als ik Nee stem.. dan heeft de macht van het volk op 1juni gesproken, maar op 2 juni regeert het establisment weer.

Christenen die Nee stemmen, moeten niet alleen Nee stemmen vanwege die onvolmaakte en slechte Europese Grondwet. Christenen die Nee stemmen, zullen moeten overwegen of de Europa die sinds 1948 in wording is.. wel datgene wat wij dienen na te streven.

Ik stem Nee.. en ik ben niet tevreden.. als het gaat om Europa of deze grondwet

Maar ik kies met mijn hart, ziel en verstand voor het Koninkrijks Gods... Immers de rots - het beeld uit de droom van Nebukadnessar - haalde te voeten van ijzer en leem omver.., die verdeelde koninkrijken die samen wilden smelten, maar het toch steeds maar niet voor elkaar kregen.

Ik stem dus Ja.. ja, voor het koninkrijk van God.. een Koninkrijk met 10 grondwettelijke regels.., die ons echt vrijheid geven. 10 grondwettelijke regels gebasseerd op liefde. En van Gods liefde.. word ik zelfs meer dan tevreden, daar ervaar ik echt ware vreugde van.

Nu hopen dat ruim 60% van Nederlanders die Nee-stemmers, er ook zo over gaat denken en Ja kiezen voor Jezus.

 

Weblog Riley

2017 2016 2015 2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008 2007 2006 2005 2004

Zoeken naar

Algemeen