13-01: Genezen!

De meeste 'lezers' van mijn log, weten dat ik niet alleen te maken heb met aanvallen van 'het kwade'. Van verborgen machten en overheden.., maar zeker ook de strijd met een ziekte, waarvan dokteren zich al 12 jaar afvragen wat nu.

Ik ben meestal gewend om slecht nieuws te horen over mijn gezondheid. Vandaag was het eindelijk anders.
Ik moest hoogstwaarschijnlijk een gecompliceerde medische behandeling ondergaan, dat nieuws hoorde ik vorig jaar. Maar men was niet zeker en men zei, "kom over een 2 maanden terug, er is iets vreemds aan de hand", Het was een ernstige aandoening... die een behoorlijke aanslag zou betekenen op mijn functioneren.. maar voor mij persoonlijk.. hoe ik actief kon blijven als evangelist.

Het zou voor mij een naar gevoel zijn, als ik (voor mij gezien) als ik nauwelijks meer de deur uit zo komen. Ik heb een paar naaste vrienden verteld (die natuurlijk ook waren geschrokken) en gevraagd om mij niet te vergeten in hun gebeden. Ook ik ben in alle vrijmoedigheid en nederigheid naar de Vader gegaan om te vragen of Hij mij wilde genezen, zodat ik actief mag blijven in Zjin wijngaarde.

Ik kreeg dus het nieuws te horen en "wonder boven wonder" bleek de aandoening waar een directe operatie voor noodzakelijk was.. praktisch verdwenen. Prijs de Heer!!!

Ik merk zelf dat de Heer mij "voor de leeuwen gooit", niet om mij te laten verslinden door de ellende van de wereld, maar om mijn ogen te openen. Soms ga ik te wetenschappelijk en te berekend te werk. Ik denk alles uit tot in kleinste detail.. maar een ding is zeker God is groot.. en het is bij Hem en Hem alleen dat ik genezing mag ontvangen.., niet alleen fysiek, maar zeker ook geestelijk.

Elke dag is een stap dichter bij de troon van genade. Elke dag is een stap dichter bij de Liefde Gods.

 

Weblog Riley

2017 2016 2015 2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008 2007 2006 2005 2004

Zoeken naar

Algemeen