28-11: Don't pray & worry

Riley A. Jack

Afgelopen vrijdag kreeg ik 3 nieuwe gospelcd's... eerst intensief luisteren welke nummers ik online ga zetten. Een van de nummers die mijn aandacht kreeg was J. Moss' "Don't pray & worry'.

zondag 28 november 2004

Onlangs ben ik betrokken geraakt met hope 4 holland een gebedswebsitem, enik merk dat ik nu meer (dan ooit tevoren) gefocust ben hoeveel noden er zijn om voor te bidden. Toch is er een gevaar... dat wij bidden en denken dat de Heer toch niet voor een verandering of een doorbraakkan zorgen.

Want de Heer kent alles wat op onze weg ligt en wij mogen er zeker van zijn dat Hij zijn kinderen niet in de steek zal laten. Noch zal Hij niet reageren in de tranen die regen uit onze ogen. Leg al je zorgen en problemen en lasten bij Hem neer.

Het zijn de rechtvaardigen die niet in de steek zullen worden gelaten. Blijf daarom vasthouden al je geloof . En weet dat Zijn Woord gemanifesteerd zal worden in onze levens. Volhard en wesest niet bang. Bidt niet en maak je tegelijkertijd zorgen.

Waarom spenderen wij de tijd om naar de kerk te gaan, maar begrijpen wij niet waarom wij moeten bidden.. en geloven dat de zaken waavoor wij bidden binnenkort zullen worden gegeven.

Het is het gebed van de rechtvaardige wat veel vermag. Twijfel niet in de kracht van het gebed. Weet dat onze Vader alles kan doen. Leg je zorgen bij Hem neer.

Weet dat Hij die de toekomst in handen heeft. Ook dit land regeert. Hij is verantwoordelijk voor de adem die wij inademen.
Bidt en leg je zorgen bij Hem neer... Bidt en maar je geen zorgen.

Misschien bij je al je hoop verloren. Misschien zie je niet verder dan morgen. Spreek Zijn woorden van leven in je eigen leven dagelijks. En sta op Zijn beloften voor nu en altijd.

Denk maar eens aan Job

 

Weblog Riley

2017 2016 2015 2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008 2007 2006 2005 2004

Zoeken naar

Algemeen