26-08-2004 "Surely a change will come"

Vandaag druk bezig geweest met een tweetal zaken, teksten lezen uit mijn net aangeschafte "Amplified Bible" voor studie en werken aan de muzikale 'line-up' van agp fm radio. Het gaat goed met AGP, ik heb een interview kunnen regelen met Ron Gladden, hij was enkele jaren geleden in Europa voor een conferentie over Church Planting, ik ga met hem praten over een initatief die hij onlangs is gestart.

Voor de rest lekker uitgerust.., dat mag ook wel als je in 3 dagen tijd diverse Christelijke boekhandels in Nederland ben afgereisd op zoek naar goede Christelijke muziek, die past binnen de programmering van agp fm.. en ik denk dat ik wat moois heb gevonden.

26 augustus 2004

Een damesgroep die niet echt bekend is.. is Witness, en dan heb ik het niet over de dameskoor Witness uit Rotterdam, maar Amerikaanse formatie van Lisa C. Brooks, Laeh Jones, Natasha Page en Lou Stewart. Het is moeilijk om deze groep in een bepaalde categorie te plaatsen, het is niet echt urban praise en worship, maar ook niet echte Urban Music. Maar de melodieën brengen rust en de teksten zijn zeer sterk. Zo ook het nummer wat mij aansprak, toen ik erna luisterde in de trein, opweg van de gospelzaak Sammai in Gouda, op weg naar Rotterdam.

Lees de vertaling eens van "Appointed Time"

Als je net als mij zou zijn
Dan vroeg je jezelf af
Hoelang ik nog moet volharden
Ik werk zo hard om sterk te zijn
En als ik om mij heen kijk
Lijkt het wel of iedereen zijn kans heeft gekregen
Om te stoppen met kijken in het 'natuurlijke'
was een waarheid die ik nog moeset leren.
Maar dan ging ik naar het woord
Dat mijn God niet leeft in 'tijd'
Voordat Ik was geboren, maakte Hij een weg voor mij
En die besteming, is de weg voor mij.

Leven in verwachting
Zodat je vreugde compleet vervuld mag zijn
Volhard in je geloof en blijf vechten
Spoedig zullen de condities perfect zijn
Zegen van God zal zeker komen.
Op de toegewezen tijd - dat is de juiste tijd.

Houvast en laat niet los
Je tijd zal zeker komen, voordat je het zelf echt beseft.

Vaak je het gevoel van.. waarom heb ik bepaalde dingen nog niet. Ik kijk om mij heen en ik zie mensen van mij leven die het helemaal voor elkaar lijken te hebben. Terwijl jij om je heen kijkt, lijkt het net of God je in de steek heeft gelaten. Gelukkig weet ik beter. God heeft het beste voor mij in petto. Hij weet al voordat ik geboren, wat het beste voor mij zal zijn. Daar geloof ik in en vertrouw ik ook volledig op. Misschien lijkt er geen uitweg voor Riley met zijn medische conditie, of is de echte doorbraak op het gebied van evangelisatie nog niet echt daar. Ik leef in de blijde verwachting. Ik blijf volharden.. de zegen van God zal zeker komen, op de toegewezen tijd - Gods Tijd - dat is de juiste tijd.

Live in expectancy
That your joy might be complete
Stand in your faith and fight
Soon the conditions will be all be right
Favor from God comes
At the appointed thime - is the right time.

 

Weblog Riley

2017 2016 2015 2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008 2007 2006 2005 2004

Zoeken naar

Algemeen