19-07-2004 "Getrouw blijven aan je roeping"

Vandaag praktisch uit bed gebeld door een collega die op kantoor zijn computer niet kon opstarten. Je kunt veel verwachten als je 's ochtends vroeg wordt gebeld.. maar niet voor een vastgelopen pc. Ach ja, hoort een beetje bij mijn werk, maar aangezien ik het rustig aan moet doen, en dat heb ik ook verteld. Kon ik hem niet meteen helpen. Daar moest hij wel begrip voor hebben en dat deed hij dan ook.

Ik werk vooral met projecten, een klus met een duidelijk einddoel. Helder gedocumenteerd en meetbaar, ik moet weten waar iets naar toe leidt, en onderweg... maakt niet uit als ik maar op het einddoel kom. Dat is ook een beetje hoe mijn geloofsleven in elkaar zit. Ik weet wat ik wil, en dat is Gods wil voor mijn leven, genieten van elke kostbare minuut in Zijn schepping, hier op aarde en alles daarna, wanneer ik mijn ogen sluit en wakker wordt bij het horen van de trompetten en bazuinen.

Enjoying everyday life.

19 juli 2004

Vandaag weer druk bezig met het testen van AGP FM LIVE (internetradio). Jingle's waren veels en veels te zacht, die zijn meer dan 30 decibel harder geworden, ietsje harder dan de liederen, dus iedereen weet nu dat station AGP FM heet. Lijkt mij niet een van de onbelangrijke dingen. Een punt waar ik nog aan moet werken is.. de preken, waar haal ik kwalitatieve goede overdenkingen vandaan?

Thema's waar men terug voor zal blijven komen. Na mijn vakantie, maar eens de contacten aanschrijven van AGP, wellicht hebben zij wat in de kluizen staan. Misschien moet ik maar weer eens een oproepje plaatsen in AGP React, maar helaas is er weinig reactie vanuit Nederlandse instituten en organisaties voor overdenkingen uitzenden via het net. Een paar kennissen hebben mij geadviseerd om te kijken bij een aantal Amerikaanse predikanten die op een heldere wijze, complexe onderwerpen haarfijn kunnen verwoorden en uitleggen.

Vanavond hard gewerkt aan een test-playlist voor AGP FM live, een nummer die ik heb uitgezonden, was getiteld "We be faithfull", wij zullen getrouw blijven.

Het werken voor en bij AGP is niet een werk wat altijd over rozen gaat, je hebt te maken met de 'geduchte' tegenstander, aanvoeder van het kwaad, de grote oproerkraaier... iemand die werkt met het principe, "verdeel en heers" Ondanks al deze titels, weet ik als Christen dat ik met Jezus aan mijn zijde de strijd al gewonnen ben, immers ik ben meer dan een overwinnaar." Maar dan moet ik wel, met hulp van de Heilige Geest uiteraard, getrouw blijven.

Als we meer zouden luisteren naar de woorden in gospel liederen.. dan heb je meditatie stof voor jaren... De Heer is geprezen!

Laten wij vergeten wat achter ons licht
Laten wij onze ogen houden op de prijs
Laten wij onze ogen richten op onze Heer en Heiland

Wij doen mee aan een wedstrijd om te winnen!
Vanaf nu tot aan het eind
Verwerp alles wat ons lijkt tegen de houden.

Wij zullen getrouw zijn aan onze reoping
Want U bennt machtig om ons te behouden van de val
Wij zullen vertrouwen in al Uw beloften
U bent getrouw om te voleindigen het werk wat u begon in ons.
U bent getrouw om te voleindigen het werk wat u begon in ons.

 

Weblog Riley

2017 2016 2015 2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008 2007 2006 2005 2004

Zoeken naar

Algemeen