09-06-2004 "Nooit aan mij gevraagd"

Nooit aan mij gevraagd

Als er iets waar ik niet van hou, dan zijn 't wel vervelende verrassingen. Vooral als mensen voor je gaan denken. Blijkbaar weten andere mensen beter dan ik, wat ik wel en niet leuk vind.

Vandaag luisterde ik in de trein naar een gospelsong op mijn walkman, tijdens het lied ging deze jongeman een korte meditatie houden. Hij zei, "Er is maar een manier om naar de Hemel te gaan, en dat via Jezus Christus.., je mag het wellicht niet met me eens zijn, je mag het plaatsen op het internet of een chatroom... maar ik blijf getuigen." Ik heb mij altijd afgevraagd waarom 'slechts enkelen' aan mij gevraagd hebben wat AGP doet en is. Blijkbaar weten anderen die niet bij AGP werken dat beter dan ik... ik wil getuigen wat ik doe voor mijn Heer en Heiland, bij AGP in het bijzonder.. maar het is nooit aan mij gevraagd.

9 juni 2004


Regelmatig komt via e-mails diverse berichten binnen dat hij of zij vragen heeft gekregen over wie en wat AGP doet en is en dat die personen - blijkbaar in mijn beste belang - diverse mensen heeft uitgelegd wat AGP doet. Als voorzitter bij AGP hoor ik de meest vreemdste verhalen. Sommigen denken dat AGP een kerk is. Anderen denken dat AGP een geheime groep is die bezig is met geheime plannetjes. Iedereen weet het beter. Maar ze hebben het mij nooit gevraagd.

AGP heeft veel gedaan en met hulp van Gods Geest veel bereikt, concerten, cd-producties, radio, tv, internet, evangelisatie-acties, noem maar op. Als iemand aan mij zou vragen of wij ervaring hebben met geluidsstudio's, dan zou ik zeggen; 'Ja", als men aan mij zou vragen, "hebben jullie ervaring met het organiseren van jeugdrally's van Zevende-dags Adventisten" , dan zeg ik ja "AGP heeft er 1 georganiseerd en werkte bij 2 achter de schermen mee". Als iemand mij vraagt of wij contacten hebben met het buitenland,"dan zeg ik, "ja".

Ik zou zo graag de kans willen krijgen om mensen te vertellen wat 'the advent gospel promotions' juist wel en niet doet. Ik wil iedereen vertellen dat wij een organisatie zijn die meehelpt aan het verspreiden van de liefdevolle, hoopvolle boodschap van het evangelie. Er zijn mensen die bij AGP actief zijn die geloven in een praktische eigentijdse verwoording van het evanglie, gebasseerd op het eeuwige en onveranderlijke en volledige geïnspireerde woord van God.

Ik zou zo graag de kans willen krijgen om mensen te vertellen, dat ik niet hou van strijd, dat ik geen verdeeldheid wil. Kon ik maar iemand vertellen hoeveel ik van God en Zijn schepselen houd. Kon ik maar tegen leiders, vertegenwoordigers, vrienden en kenissen zeggen, dat ik mijn tijd, inzet en energie ten dienste stel van God. Kon ik maar tegen de wereld zeggen, dat ik geloof dat Jezus spoedig terugkomt en dat wij gezamelijk, jong en oud, rijk en arm, blank en zwart, onze handen onze mouwen moeten strekken en gaan werken in de wijngaard van de Heer. Matteüs 9,35-38

Ik zou zo graag willen vertellen dat wij bij AGP, vergunningen, contacten, vriendschappen hebben met tal van organisaties en personen om te kunnen evangeliseren via Radio, TV, Internet. Dat er mensen zijn die evangelisatie acties willen organiseren. Dat er nog steeds wonderen mogelijk zijn.

Ik zou net als die artiest die getuigde op zijn gospelcd willen zeggen, "Er is maar een manier om in de Hemel te komen, en dat is via Jezus Christus, wat ik zeg kan je plaatsen in een blad, op het internet en tegen je vrienden vertellen"

Dat zou ik allemaal willen zeggen.. alleen weten blijkbaar niet-agp'ers veel beter wat AGP is, want aan mij is nooit wat gevraagd.

 

Weblog Riley

2017 2016 2015 2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008 2007 2006 2005 2004

Zoeken naar

Algemeen