05-08-2004 "God has not 4got"

Het is warm... dus 's avonds zit ik niet achter mijn "hoofdcomputers", maar op de bank, languit met mijn Lap Top. Ik ben bezig met het verzamelen van artikelen over Religie en de verkiezingen in de VS... heel veel interessante stukken gevonden. Gisteren heeft een vriend mij een website laten zien, wat echt de moeite waard is. Namelijk E-Sword bijbelsoftware. een programma waar je gratis en voor niets Studie Software (Concordanties, diverse bijbelvertalingen, encyclopedieën, etc, etc) kan vinden. kijk maar eens op www.e-sword.net. Fantastisch materiaal... de moeite waard om eens een kijkje te nemen.

8 augustus 2004

Het is wel weer 'raak' in de wereld de afgelopen paar dagen. Grote branden, overstromingen en wat het nog meer zijt. Je wordt er niet blij van, het is bedroefend te zien hoeveel ellende er in deze wereld omgaat. Je vergeet eventjes je eigen zorgen en beslommeringen. Alles waar ik mij druk over kan maken, verwelkt in het niets, als ik kijk naar die kinderen daar in Darfur. Je kan het nauwelijks bevatten dat er daar kinderen lijden.. terwijl een paar honderd kilometer verderop de Olympische Spelen worden gehouden (waar slechts de beveiliging bijna anderhalf miljard Euro kost).

Je zou bijna kunnen denken, dat God ons vergeten is. Maar gelukkig weet ik beter... God is ons niet vergeten, hij heeft de situatie onder controle. Ook al lijkt dat voor vele niet zo, wij blijven slachtoffers van onze verkeerde keuzes en de consequenties die de zonde en het afkeren van de Wil van God met zich mee brengt. Ik prijs de Heer, dat hij 'little old Riley" niet vergeten is. Met al mijn eigen eigenaardigheden, met al mijn fouten en tekortkomingen, mag ik steeds naar de Vader keren in gebed.

Ik ben blij dat God niet vergeten is dat Hij zijn Zoon heeft gestuurd, voor mij.. voor mijn redding uit de ellende waarin ik mij bevind. En op te trekken naar het wonderbare licht. Ik ben blij dat God niet vergeten is om mij aan te raken met de Heilige Geest", zodat ik constante leiding en sturing ervaar in mijn leven. Dat ik mijzelf meer dan een overwinnaar mag noemen. Ondanks mijn zwakheid ervaar ik iedere dag opnieuw de kracht van de Geest in mijn leven.

God is mij niet vergeten. Ik weet dat God mij niet zal vergeten.. en op de jongste dag weet ik dat Hij mij niet zal vergeten!

God has not 4got
If He said that He would do it
It will come to pass

God has not 4got
Just keep on believing,
God has not 4got

If He said that He would do it
It will come to pass

God has not 4got
Don’t get discouraged,
God has not 4got

If He said that He would do it
It will come to passGod heeft ons niet vergeten, als hij zegt dat het zal gebeuren, dan zal het ook zo zijn. God heeft mij niet vergeten, als ik blijf geloven, blijf volharden, blijf vertrouwen Zal God mij niet vergeten. Want als Hij zegt dat het zo zal zijn.. dan zal het ook zo gebeuren. Hij beloofde de Zoon en weet Hij is voor jou en mij gekomen. Voor jou en mij heeft Hij geleden, en voor jouw en mij is hij opgestaan.

God heeft jou niet vergeten, als hij zegt dat het zal gebeuren, dan zal het ook zo zijn. God heeft jouw niet vergeten, weest niet ontmoedigd als je de ellende ziet op tv, weest niet ontmoedigd als je verdrietig bent, als je pijn leidt. Als je vrienden jou in de steek laten. Weest niet ontmoedigd. Want weet, alles wat Hij heeft gezegd dat zal gaan gebeuren, weet dat het ook zal uitkomen. Jezus beloofde de Trooster en weet Hij is voor jou en mij gekomen. Voor jou en mij gaf hij gaven en talenten om te getuigen. Voor jou en mij geeft Hij bemoediging en inspiratie.

God heeft mij niet vergeten... ook al moet ik soms een diepe zucht slaken als ik naar het nieuws kijk. Ik weet dat dit niet lang zal duren. En in de tussentijd wil ik iedereen laten weten.. dat God ook hun niet vergeten heeft.

 

Weblog Riley

2017 2016 2015 2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008 2007 2006 2005 2004

Zoeken naar

Algemeen