03-07-2004 "Thuis"

Thuis

Riley A. Jack

Eindelijk mag ik weer naar huis. Ontslagen op sabbat (wist niet eens dat dit gebruikelijk was) maar ja.. het voelt net als degene die genezen is op de sabbatdag, "neem je matras op en wandel" en dat deed ik dan ook. Met opgeheven hoofd en vernieuwd van lichaam en geest kon ik weer de wijde wereld in. God heeft mij eventjes flink geschud. Ik ben weer wakker. Ik ben weer helder.

De nieuwe week moet ik heel veel dingen regelen. Als God van je vraagt om keuzes te maken, dan moet de wereld dat weten. Dus e-mailtjes en telefoontjes, maar het belangrijkste is dat ik weer thuis ben. Niet alleen fysiek in mijn eigen woning. maar ook weer bij God. Je kunt zeggen dat ik met mijn Christelijke landrover vast zat in de modder en dat Jezus mij eruit heeft getrokken, en als Jezus ons komt helpen dan doet Hij dat met krachtige hand.

Op het moment dat het gebeurd ben je er niet blij over "Heer, u maakt mij dure 4x4 stuk".., Wanneer je in de garage staat te wachten zeg je "Heer, weet u hoeveel die auto mij gekost heeft" en tenslotte rij je weg en zeg je "die Heer is handig dat hij mij auto heeft gerepareerd."

Maar de werkelijkheid is anders. Ten eerste behoort mijn leven aan God toe, en ben ik degene die van de weg dreigde te raken, Ten tweede wil God dat ik tot bezinning kom en de tijd neem voor Hem en niemand anders op de planeet aarde (wat betere plek dan een ziekenhuis) en ten derde wil God, dat ik met opgeheven hoofd en handen Hem aanbid en kan zeggen hoe goed Hij voor mij was, is en zal zijn. Niet slecht toch.

3 juli 2004

Gods liefde is dus zo wonderbaarlijk:

For all the love, You give to us.
When we lie down, When we wake up
It's like the sun, so nice and warm
A shelter strong, in times of storm


I'm so thankful
For Your love
I'm so grateful
For Your love
If it wasn't
For your love

Where would we be
Your love reached out for my life
And lifted me
I know for sure
It's what I need, Yeah

Your love is a wonder
Your love is a wonderful thing Yeah
Your love is a wonder
Your love is a wonderful thing YeahGod is een wonder.., ik ben thuis.. ik ben klaar voor de volgende stap!

 

Weblog Riley

2017 2016 2015 2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008 2007 2006 2005 2004

Zoeken naar

Algemeen