13: Het hoeft niet bij een droom te blijven...

Het hoeft niet bij een droom te blijven...

Wij hebben het steeds drukker, health expo's, organiseren, overdenkingen, ondersteuning, advisering, radio maken, website onderhouden, adviezen geven.... de lijst van zaken die Elma en Riley op hun bordje hebben staan is bijna niet te overzien.

Maar waar zit de knel in dit verhaal, veel skeptici zouden zeggen dat wij teveel hooi op ons vork nemen. Maar dat valt reuze mee. Waar wij mee vast beginnen te lopen is dat aan alle dromen een grens zit. Niet zozeer de grens van tijd of van inzet, maar eerder een grens van middelen.

Heel veel van wat AGP doet, doen wij gratis en vragen geen cent voor onze diensten. AGP kent geen betaalmuren, loginschermen, enzovoorts. En veel van onze uitgaven worden gedekt door een zeer klein team van getrouwe sponsoren. Maar de droom van AGP is groter dan datgene wat wij momenteel ontvangen.

Sociale Media & App's
AGP heeft vanaf het begin van de organisatie als doelstelling gehad om het Evangelie te brengen naar de mensen met alle middelen die er momenteel ter beschikking zijn. Daarom zetten wij sterk in op sociale media (binnenkort Instagram/ Pinterest en wie weet What's App). Willen wij bijbelstudies live gaan uitzenden, willen wij de radio professionaliseren en een goede mobiele app lanceren voor iPad, Android, etc.


Boeken met inhoud!
Veel kerken gebruiken al de gedichtenbundel van AGP, "The Only Way", een engelstalige editie wordt binnenkort uitgegeven. Achter de schermen wordt er druk onderhandeld over het publiceren van nieuwe boeken, zoals boeken over gezondheid, Veganistische/ vegetarische kookboeken. Rechten moeten worden betaald, uitgeverijen moeten publiceren en nog veel meer. Het Woord staat in de startblokken... Een tijd als deze was er niet eerder.

Bent u bewogen?
Heel de wereld moet horen over de liefde God's, Zijn plan voor deze wereld en de spoedige komst van Zijn zoon, te beginnen in het Nederlands taalgebied. U kunt ons daarbij helpen. Die droom te realiseren.

Allereerst en bovenal met uw gebeden. En als Gods geest u beweegt om ons te ondersteunen, dan zijn wij u daar heel erkentelijk en dankbaar voor.

Binnenkort lanceren wij een speciale website waarin huidige en toekomstige sponsoren speciale aanbiedingen krijgen op tal van audioboeken, boeken en andere bijzonderheden. Blijf ons volgen. Wat die boodschap van hoop... die eigentijdse boodschap, daar werken wij samen aan.


Samen zoeken naar het plan
Martin Luther King had een droom. Hij durfde te dromen en te bidden. Wij hebben een droom, om zoveel mogelijk mensen te bereiken met de gezondheidsboodschap, met de drie-engelenboodschap met het evangelie, vertellen over de rechtvaardigheid van de Vader, de liefde van de Zoon en de vertellen over de wijsheid en kracht van Gods Geest.


Samen bidden, Samen zoeken naar het plan van onze Heer.

Dank jullie voor de steun, wat samen zijn wij #adventgospel #promoters!

Zoeken naar

Algemeen