12: Als je door ziekte niet naar de kerk kan

De ziekte periode van Riley en Elma (door de operatie) heeft ons geleerd hoe belangrijk een Bijbelse boodschap is ten tijde van ziekte.

Vaak voel je je niet optimaal genoeg om zelf je Bijbel te lezen. Vooral als je niet naar de kerk kan gaan. Er zijn helaas ook veel langdurig zieken, diegene die (in de Nederlandse taal) niet naar de kerk kunnen voor meer dan één maand.

AGP Audio heeft momenteel meer 60 uur aan overdenkingen van Elma & Riley online staan. Ook hebben wij lezingen van diverse Nederlandstalige sprekers online staan. Ook het (groeiende) Bijbelstudie archief van AGP FM (Radiostation) met Hensely Oosterwolde, Steven Hazel & Clyde Valois-Smith komt online op de site. Dus of je energie hebt om een half uur te luisteren of slechts 2 minuten. AGP brengt het woord van God tot bij jou in ziekenhuis of verpleeghuis. Als ons materiaal kun je gratis downloaden en plaatsen op MP3 speler, tablet of iPhone.

Overdenkingen over tal van onderwerpen, op Bijbelse grondslag. Immers in ons 15 jarig bestaan, in de loop der jaren hebben wij een zeer groot archief aan bijbelstudies, overdenkingen, gezondheidslezingen, audioboeken en conferenties opgebouwd. Van gezond leven tot Bijbelse Profetie en van evangelisatiediensten tot boeken van Ellen White. AGP Heeft het allemaal op haar audio site. www.agp-internet.com/agp-audio Voldoende materiaal om allen voor overdenkingen alleen al anderhalf jaar aan sabbatten, tenminste 1 overdenkingen te kunnen beluister per sabbat.

Wil je meer info over onze preken, of onze gebedswebsite, stuur dan een berichtje als reactie op de agp reports

Zoeken naar

Algemeen