03: Nu kun je elke dag luisteren naar Elma en Rile

AGP Reports 03: Nu kun je elke dag luisteren naar Elma en Riley
22 mei 2013 om 20:18

Crisis betekent niet dat evangeliseren op een laag pitje gezet moet worden. In tijden van crisis moet je juist investeren, zelfs als het aantal bankbiljetten op je bankrekening steeds sneller minder waard wordt.

AGP is een organisatie die ontstaan is te midden van een crisis. De toenmalige oprichters vonden dat kerken te weinig deden aan evangelisatie en dat ze gesteund moesten worden in hun missie, namelijk het verspreiden van de liefdevolle boodschap van Jezus Christus. Een van de manieren om snel veel mensen te bereiken, met weinig middelen (mankracht en geld) was de radio.

5 jaar lang kon men in Rotterdam en omstreken luisteren naar AGP FM, een gospelradio programma met de laatste gospel hits, overdenkingen en interviews. Na het stoppen van de samenwerking tussen de lokale omroep van Rotterdam en AGP, kon men luisteren naar een muziekprogramma op het internet, afgewisseld met preken van diverse Adventistische predikanten uit binnen- en buitenland. Toen BUMA Stemra in Nederland wilde dat wij naast de auteursrechten die wij al betaalde, van de ene op de ander dag een verdubbeling van de kosten vereiste, moesten wij ook hiermee stoppen.

Ook al kon men via het internet luisteren (en kijken) naar de overdenkingen en seminars die Elma en Riley presenteren, op de radio bereik je uiteraard een groter publiek.

Wij zijn God dankbaar dat de medewerkers van Radio 7 in Suriname bereid zijn om onze preken en seminars uit te zenden op het internet. Uiteraard gericht op Suriname, maar ook in Nederland kun je luisteren naar preken en seminars van ons en vele andere adventistische organisaties

Elke dag om 4 uur Nederlandse tijd via http://radio7.interamerica.org. Crisis of niet.... de boodschap moet gehoord worden.

Zoeken naar

Algemeen