0120

"How do you react to Jesus' love?"
agpreact enews
agp ][ the advent gospel promotions

agp quote ][I've Waiting for You... Prayingto You, Labouring for You, Giving to You,Living for You, even Driven by You.., soPatienly..., for Your face to see... We've been waiting for You, for You to come back and take us home.
In agp enews: editie120- Jaargang 5
][ nieuw op agp internet
][ van de vereniging
][ evangelism - Veith, Mapungo en nog veel meer...
][ news
][ events
][ Inspirationeel - Ik blijf op U wachten..
][ colofon
Mededeling: AGP stuurt geen bijlagen naar u toe, tenzij uitdrukkelijk aangekondigd, onder elke (officiele)e-mail van agp hoort een disclaimer/ colofon te staan.

agp vereniging ][ nieuw op agp internet
agp networks
- Diverse overdenkingen online (zowel audio als video) van diverse predikanten, sprekers e.d.
agp internet Nederlands
- Huwelijks site uitgebreid
- Veel nieuwsberichten over Christenvervolging gepubliceerd
- Nieuwe bijbelstudiemateriaal online
- Binnenkort nieuwe overdenkingen online
agp internet engels
- Diverse Inspritationele artikelen online

agp vereniging ][ Betere statistieken brengt vernieuwd inzicht over effectiveit agp internet
ROTTERDAM- AGP heeft al meer dan3 jaar een van de grootste websites van Sabbatvierend Christelijk Nederland online. Echter onze statistieken gaven geen volledig beeld in onze bezoekers en de pagina's waar de meeste interesse naar uitging.De afgelopentwee weken maakt agp gebruik van tellers op al onze pagina's die tekst bevatten.Uit de eerste uitslagenis tevernemen dat 25% van onze bezoekers komen uit Amerika, Azië enAfrika. AGP is internationaler dan dat wij tot nu toe vermoeden. Vooral onze pagina's over gezondheid, evangelisatie en profetie zijn populair.Op het moment van schrijven hebben, in twee weken tijd, 1.185 bezoekers, ruim4.181 pagina's bekeken. De beslissing van agp om meer tijd en geld uit te geven aan onze online werkzaamheden laathaar vruchten zien.
Wil je ook meewerken met de online advent gospelpromoters?Helpwanted@agpgroup.net

agp evangelism ][ Verslag...
Walter Veith
AGP NEWS - De Studentenvereniging AMICUS heeft Walter Veith uitgenodigd om te spreken in Nederland. De zes bijeenkomsten waren een overdonderd succes. Vooral de bijeenkomsten bij de universiteit van Tilburg en Eindhoven werden goed bezocht (meer dan 100 bezoekers). Ruim 80 % van die bezoekers waren niet-adventist. De bijeenkomsten bij de universiteiten ging voornamelijk in over de onderwerpen gezondheid en evolutie en schepping
Ook de bijeenkomsten in de Adventkerk van Eindhoven en Amsterdam Zuid-Oost werden goed bezocht, deze bijeenkomst ging voornamelijk in op de profetie, met onderwerp als occultisme, 1844 & ontwikkelingen op het gebied van de 'moderne' bijbelvertalingen. Zo waren er ruim 300 mensen in de ochtenddienst aanwezig.
Aan Dr. Veith werd gevraagd of hij nogmaals naar Nederland kan komen... De bezoekers in Amsterdam op sabbatmiddag 6 maart hoopten dat Dr. Veith aan dit verzoek wil voldoen, het is echter vooralsnog niet zeker of en wanneer hij Nederland aan zal doen. Tot die tijd zullen de videobanden, DVD's van Walter Veithin veel sterkere mate dan ooit te voren circuleren binnen de Nederlandse Adventgemeenschap en daarbuiten.
Maponga - Stay Connected
ROTTERDAM - CROOSWIJK - De Adventkerk van Rotterdam Crooswijk heeft predikant Maponga uit Afrikauitgenodigd om te spreken over zaken die jongeren in het bijzonder aanspreken. Vele jongeren en leden van de gemeente werden geestelijk opgebouwd en maakte een echte 'revival' mee. Deze fantatische actie eindige op 6 maart met een doopdienst in de Adventkerk van Rotterdam Noord. De gemeente Crooswijk zal ook in de toekomst regelmatig revival bijeenkomsten blijven organiseren.
Organiseer jij ook iets?
AGP Evangelism steunt belangeloos evangelisatie-projecten en evenementen. Wil je meer weten over de mogelijkheden die agp biedt in haar rol als catalystor, promoter, neemt contact op met 'the advent gospel promotors' info@agpgroup.net

agp news ][ nieuwsberichten
Heb jij een nieuwsbericht of -tip, mail news@agpgroup.net][ Actuele nieuwsberichten via www.agp-internet.com/news
> Nieuwe websites
INTERNET - [agp news] - Sabbatvierders blijven het internet veroveren, momenteel heeft de Adventkerk van Meppel een nieuwe site gelanceerd getiteld www.adventisten.nlVoor de aankomende evangelisatie-actie in Rotterdam (vanaf 24 april) is de site www.onderweg-naar-morgen.tk gelanceerd. Hierop informatie over de bijeenkomsten, waar ook een doopdienst, jeugddienst, Dankdienst en Paasdienst onderdeel van uit zullen maken.
> Oprichting Theologisch Centrum voor Adventisten in Nederland
HOOGEVEEEN - [agp news] - Er wordt een Nederlandse afdeling van de ATS (Adventist Theological Society) opgericht, die nog dit jaar een landelijke conferentie zal organiseren en een blad uitgeven! Afgelopen weekend is ATS president professor Jiri Moskala in Hoogeveen geweest voor een kennismaking met initiatiefnemers. Wie belangstelling heeft bij de founders van ATS Nederland te behoren kan zich aanmelden via sabbat@planet.nl
> Benefietconcert Gorinchem
Gorichem - [agp news] - Ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan van de Adventkerk Gorinchem zal er 20 maart 2004 een gospelconcert gegeven worden in de Immanuëlkerk, Grote Haarsekade 58 te Gorinchem. 5 groepen zijnbereid gevonden om hun medewerking te verlenen aanhet 10-de lustrum. De toegang voor het concert is gratis. Het concert begint om 19.30 uur en de volgende 5 groepen en/of personen doen eraan mee. Four P's (Portegijs broers), Fruitsalad, Glenn Simson, Denise Vallentak & Connected.

In de pauze wordt de aandacht gevraagd voor een KPA project datsamen met de adventgemeenten Leiden en Gouda, met ondersteuning van ADRA,wordt opgezet(KPA staat voor kleine plaatselijke activiteiten). Na afloop van het concert wordt er voor dit project een collecte houden. Het is de bedoeling om met de gelden die verkregen worden bij de verschillende collectes een kliniek in Ghana te bouwen.

De algemene doelstelling van dit project is een verbetering van de gezondheidstoestand van de bevolking, in het bijzonder van vrouwen, kinderen en baby's in Oyibi in het Dangme West District in de Greater Accra Region in Ghana. Omdat analfabetisme één van de oorzaken is van de slechte gezondheidsgewoonten zal ook een educatie programma gestart worden om de basishygiëne bij te brengen. Dit zal een grote bijdrage kunnen leveren aan de missie van deze kliniek. Ziektes kunnen vroegtijdig opgespoord worden en dit zal weer bij kunnen dragen aan het verlagen van het sterftecijfer.


De ondersteuning van ADRA is erg belangrijk voor dit project. ADRA is erkend door de Nederlandse Overheid en de Europese Commissie in Brussel. Hierdoor zullenzal erook door de ontwikkelingsfondsen van de overheid en de commissie in Brussel gesteund worden om dit project te verwezenlijken. De bijdragenvan de diverse bezoekers is van essentieel belang omdat dit bedrag door de overheid verdubbeld zal worden.

De leden van Gorinchem hopen zo een bijdrage te kunnen leveren om de nood op deze aarde te lenigen door op deze wijze de benodigde gelden in te zamelen voor de bouw van deze kliniek.

> Vrouw dood na hartaanval bij Jezusfilm
NEW YORK - [Telegraaf]- Een vrouw van middelbare leeftijd is woensdag in de Amerikaanse stad Wichita aan een hartaanval bezweken na het zien van de kruisigingscène in de film The Passion of the Christ van regisseur Mel Gibson. Dat heeft de televisiezender KAKE-TV in Wichita gemeld.
Nadat de vrouw de hartaanval had gekregen werd de film stopgezet. De vrouw werd meegenomen naar een ziekenhuis. Artsen stelden kort daarna vast dat ze dood was. De medici wilden niet zeggen of de hartaanval het gevolg was van het zien van de emotionele scène.

De film van de behoudende katholiek Gibson heeft veel losgemaakt. Critici vinden The Passion of the Christ zeer gewelddadig en bloederig. De Anti-Defamation League (ADL), die strijdt tegen antisemitisme, stelde onlangs dat in scènes die zijn gebaseerd op mystieke rooms-katholieke bronnen de schuld van joden voor de dood van Christus wordt overdreven. The Passion of the Christ ging op aswoensdag in de Verenigde Staten in première en draait vanaf april in de Nederlandse bioscopen.


agp events ][ activiteiten
Organiseer jij een kerkelijke activiteit, concert of weet jij er een, mail events@agpgroup.net
][ Actuele activiteiten,etc via www.agp-internet.com/events

Maart

20- Benefietconcert Gorinchem, aanvang 19.30
24 - Evangelisatie-actie Rotterdam Noord - Minstreelstraat 9 - Onderweg naar morgen, aanvang 19.30
25 - Evangelisatie-actie Rotterdam Noord - Minstreelstraat 9- Onderweg naar morgen, aanvang 19.30
27 - Evangelisatie-actie Rotterdam Noord - Minstreelstraat 9- Onderweg naar morgen, aanvang 10.30
27 - Jongerendag Rotterdam Noord - Minstreelstraat 9 - Doopdienst - aanvang 10.30
27 - Praise & Prayer - Adventkerk Gouda - 's middags (zie ook event.agpgroup.net)
31- Evangelisatie-actie Rotterdam Noord - Minstreelstraat 9- Onderweg naar morgen, aanvang 19.30
April
1- Evangelisatie-actie Rotterdam Noord - Minstreelstraat 9- Onderweg naar morgen, aanvang 19.30
3 - Evangelisatie-actie Rotterdam Noord - Minstreelstraat 9- Onderweg naar morgen, aanvang 10.30
6 - Evangelisatie-actie Rotterdam Noord - Minstreelstraat 9- Onderweg naar morgen, aanvang 19.30
7 - Evangelisatie-actie Rotterdam Noord - Minstreelstraat 9- Onderweg naar morgen, aanvang 19.30
10- Evangelisatie-actie Rotterdam Noord - Minstreelstraat 9- Onderweg naar morgen, aanvang 10.30
13- Evangelisatie-actie Rotterdam Noord - Minstreelstraat 9- Onderweg naar morgen, aanvang 19.30
14- Evangelisatie-actie Rotterdam Noord - Minstreelstraat 9- Onderweg naar morgen, aanvang 19.30
17- Evangelisatie-actie Rotterdam Noord - Minstreelstraat 9 - Onderweg naar morgen, aanvang 10.30
24- Evangelisatie-actie Rotterdam Noord - Minstreelstraat 9- Onderweg naar morgen, aanvang 10.30
24 - Praise & Prayer - Adventkerk Gouda
Verwacht Jonathan Kuntaraf, Evangelisatie Actie Huizen/ Almere

][ inspirationeel: "Ik wacht op U"
Inspirationele artikelen stuur ze in via prayer@agpgroup.net of kijk op http://www.agp-internet.com/react
Ik ben aan het wachten,
Ik wacht voor U!
wachtend, blijf ik biddentot U
wachtend, blijf ik werken voor U
Ik ben aan het wachten
Want ik leef voor U
wachtend, blijf ik geven U
Ik wordzelfs gedreven door Uw liefde
ik ben aan het wachten, ohHeer
zo geduldig voor U, Om Uw aangezicht te mogen zien
Ik zal geduldig en verwachtingsvol blijven wachten
Totdat U komt en mij mee terug neemt
Hoe kunnen wij ooit vergeten wat Hij voor mij en jou heeft gedaan
Om het te danken in alles wat Hij voor ons doet
Er is een stem die mijroept...ik blijf wachten
WanneerU komtom Uw volk redden.
Neem mij mee.. ik wacht,
Neem mij mee.. ik blijf wachten
totdat u roep
Op de dag dat u komt op de wolken.., Neem mij mee
Neem mij mee.. want ik wil ook gaan naar die stad
Ik wil gaan.., ik moet gaan
Naar een betere plaats
Daar zal ik mij echt thuis voelen
Ik wil mee gaan met Jezus, Ik wil echt gaan
die stad is ook voor mij.., Die stad in de hemel
Neem mij mee.., Naar een betere wereld
Ik wil Jezus zien en tegen Hem zegen 'Dank U'
voor alles wat Hij voor mij gedaan heeft
voor Zijn ultieme genade.

][ Colofon
Wilt u dit magazine niet meer ontvangen. stuur een e-mail naar AGP Networks: info@agpgroup.net?subject=REMOVE DUTCH REACT. OOK VOOR ADRESWIJZIGINGEN mailen naar info@agpgroup.net
Copyright (c) 1997 -2004 AGP - The Advent Gospel Promotions, AGP React, AGP News, AGP Evangelism AGP Health, AGP Kids, AGP Events,AGP FM & AGP TV are part of AGP Networks, AGP's Goal is to proclaim the Gospel of Christ Jesus by means of the media (Radio, TV & Internet) and by evangelistic Projects, AGP - The Advent Gospel Promotions, p/a Evenaar 188, 3067 DA Rotterdam, The Netherlands, Postbank: 77.47.327, Internet: www.agp-internet.com, E-Mail: info@agpgroup.net, Disclaimer: AGP respects all copyright owners their respect works, if we've forgotten to acknowledge you, please mail us. AGP is registered as an independent Christian organisation.