0115

"How do you react to Jesus' love?"
agpreact enews
agp ][ the advent gospel promotions

agp quote ][ We enthrone You as we proclaim that You are King, we raise You up with our praise andas we worship, come Lord Jesus andtake Your place.
In agp enews: editie115 - Jaargang 5
][ 7 jaar!
][ nieuw op het web
][ news
][ events
][ Inspirationeel -"voorstellingsvermogen"
][ colofon

7 Jaar ][ wij zijn jarig!
ROTTERDAM - 12 september jl. was het bij ons op kantoor reden voor een bescheiden feestje... agp - the advent gospel promotions bestaat 7 jaar. Wij danken God voor de talloze zegeningen die wij in ons jonge bestaan mochten ervaren. Van samenwerking met de EO tot een mega-website. Het zou niet mogelijk zijn zonder de leiding van de Heilige Geest en een team van enthousiaste vrijwilligers en medewerkers.
Afgelopen week werden wij blij verast door een telefoontje uit Dedemsvaart (nabij Zwolle). Iemand zocht de sattelietfrequenties van 3ABN en bij navraag in een winkel werd hij verwezen naar de website van AGP! Volgens de verkopers kon hij daar meer informatie vinden. Op het kantoor hebben wij deze man kunnen helpen met de nodige gegevens.
Dit soort verhalen hebben wij op regelmatige basis en wij hopen nog de komende jaren vele mensen te mogen bemoedigen met een 'message of hope for today'. Kijk maar gauw verder in deze react enews en... vergeet het insturen van activiteiten niet!
agp - the advent gospel promotions ver.

agp vereniging ][ nieuw op het web, de sites van agp
www.agp-internet.com ][ http://www.agp-internet.com/forum
agp internet - dutch
- Doug Batchelor over diverse aantijgingen tegen Ellen White en hoe Adventisten met haar werk omgaan.
- Dr. D. Morris - Het gebed van Jabes
- Overdenking Joshua 24:15
- Overdenking Openbaring 14:7
- Devotionals - Ontdek de Psalmen
agp networks
- Kijk naar een nieuw agp tv programma - PowerPraise
- Kijk naar WorshipTime met R. Blackman (Worship Time is de nieuwe naam voor agp tv'skerk in aanbidding)
agp forum - http://www.agp-internet.com/forum
- Bijbelstudieforum geopend
- moderators gezocht! (react@agpgroup.net)

agp news ][ nieuwsberichten
Heb jij een nieuwsbericht of -tip, mail news@agpgroup.net][ Actuele nieuwsberichten via www.agp-internet.com/news
> Bijbelonderzoek website geeft een helder Bijbels antwoord op vragen
INTERNET - [agp news] - Dat het internet ontdekt is door sabbatvierders is te merken, waren er enkele jaren geleden, maar een paar website, nu springen ze uit de grond. AGP ontving onlangs informatie over een nieuwe website - www.bijbelonderzoek.nl .
Het boekwerk "Bijbellezing voor het huisgezin" is op het internet gezet. Op deze site vind je op tal van vragen een 'Bijbels antwoord'. Een handig studiemiddel als je met een bepaalde vraag zit. De eerste hoofdstukken staan inmiddels online en meer volgen binnenkort. AGP Links heeft de meest uitgebreide website met praktisch alle links naar Nederlandstalige Sabbatvierdende website, http://www.agp-internet.com/links, als uw site er niet staat, mail de redactie van agp internet op react@agpgroup.net
> evangelism: Sow 1 Billion - Amerika begint met printen folders
Noord Amerika - [Monday Fax] - Sow 1 billion is het wereldwijde project om 1 miljard folders uit te delen en zo mensen uit te nodigen voor bijbelstudie. Het deel wat Noord-Amerika Divisie (of regio) voor zijn rekening neemt zijn 25 miljoen folders binnen haar zendingsveld. Namen van mensen die bijbelstudie krijgen worden verwezen naar een uitgebreid netwerk van lokale "Discover Bible Schools" van Voice of Prophecy.
Momenteel zijn 9 test gebieden aangewezen die dit jaar materiaal krijgen. Hiervoor zullen 180.000 uitnodigingen worden gemaakt.
> Inzegeningdienst Jeugdsecretaris Nederlandse Unie
HUIS TER HEIDE - [agp news] - Op sabbatmiddag 20 september a.s. om 15.00 uur zal Jeroen Tuinstra – de huidige jeugdsecretaris – worden bevestigd in zijn ambt als predikant. Deze speciale dienst zal plaatsvinden in de Magdalia Dei kerk in Schiedam-Noord (Albardastraat 67), waar normaliter op sabbatmorgen de adventgemeente Schiedam samenkomt. De Nederlandse Unie nodigt belangstellenden van harte uit deze feestelijke dient bij te wonen.
> Televizierring
TELEVISIE - [agp news/ ingezonden mededeling] - "'t Kan nog tot 19 september: stemmen voor de televizierring in de categorie"TV vrouw van het jaar", waarbij jij kans maakt op eenhorloge en de door jou gekozen TV vrouw op de gouden televizierring. Mag ikin dat kader Antoinette Hertsenberg bij je aanbevelen www.televizierring.nl. Antoinette Hersenberg zal ook aanwezig zijn bij het concert van de Rotterdamse damesformatie Witness, komend najaar.
> Ex-gevangene bereikt nu 'gevangen voor Christus
CANADA - [Charisma News] - Een ex-drugsverslaafde die andere verslaafde in elkaar sloeg, andere mensen hun portefeuille stal, en handtekeningen van de dokter vervalste om aan zijn verslaving te kunnen voldoen, adviseert nu de Canadese Overheid op religieuze en pastorale zaken binnen het overheidssysteem en kreeg onlangs de "Queen's Golden Jubilee Medal" voor zijn omkeer.
Monty Lewis stond op het punt om zelfmoord te plegen terwijl hij naakt lag in een isolatie cel van een TBS-kliniek, toen hij zijn bekeringservaring kreeg die zijn leven voor altijd veranderd. Hij werd onmiddellijk bevrijd van zijn verslaving, maar ook angst, boosheid en andere emotionele problemen verdwenen.
"Mijn gehele leven, heb ik mij nooit zoveel geliefd gevoeld als nu, om het moment dat ik God vertelde dat mijn leven niet waard redden was, en Hem vroeg om mij te laten sterven in alle stilte, " Lewis, die nu 58 jaar oud is ervoer zijn bekering in een gevangenisin Dorchester in New Brunswick. "Een explosie van Gods liefde kwam in mijn cel en vrede zoals ik die nog nooit had ervaren", voegt hij eraan toe.
Nadat hij Christus aannam en afkickt, na Lewis de roep aan om te werken in het gevangenispastoraat. In 1986 begon hij met Cons for Christ. Een Canadese instelling wiens werkers gevangen bezoeken en hun bijbels opstuurt en en helpt bij reclassering wanneer ze vrijgelaten worden.
Cons for Christ werkt nu Haitie, Estland, Ivoorkust, Engeland en Frankrijk. Lewis is nu ook voltijds predikant en verteld zijn getuigenis over geheel de wereld.
> Rechtszaak om thuisles
ASSEN- [Adventist.nl] In de Drentse media is een bericht verschenen over een familie Korth uit Emmen die via de rechtbank van Assen eist dat zij hun twee kinderen thuis onderwijs mogen geven. Volgens deze berichten is de familie Korth lid van het kerkgenootschap van de Zevende Dag Adventisten.
Zij zijn van mening dat er geen passende school voor de kinderen gevonden kan worden. De berichten zijn niet geheel correct in hun verwijzing naar de heer en mevrouw Korth als leden van de Kerk van de Zevende-dags Adventisten, aangezien zij de kerkdiensten wel regelmatig bezoeken maar (nog) niet formeel tot de kerk zijn toegetreden.
Meer nieuws? www.agp-internet.com/news

agp events ][ activiteiten
Organiseer jij een kerkelijke activiteit, concert of weet jij er een, mail events@agpgroup.net
][ Actuele activiteiten, preekbeurtrooster, etc via www.agp-internet.com/events
september
20 speciale dienst in Adventkerk Rijnmond (Schiedam) - info volgt
27 jeugddag R'dam-Noord
Oktober
5 - Nationale Webdag (opgeven www.adventist.nl)
Verwacht:
-Concert Adventkerk Gorinchem
- Concert Adventkoor Rotterdam Noord
- nov concert Witness

][ inspirationeel: "Voorstellingsvermogen"
Inspirationele artikelen stuur ze in via prayer@agpgroup.net of kijk op http://www.agp-internet.com/react
Ik kan mijnauwelijks inbeelden hoe 't zal zijn
Wanneer ik wandel aan Uw zijde
Ik kan mijnauwelijks inbeelden wat mij ogen zullen zien
Wanneer ik Uw aangezicht aanschouwen mag
Ik kan mij het alleen maar voorstellen
Omgeven door Uw glorie
Wat zal mijn hart voelen?
Zal ik een vreugdekreet slaken?
Of in eerbied stil zijn?
Zal ik staan in Uw aanwezigheid
Of op mijn knieen gaan voor uw troon?
Zal ik Halleluja zingen?
Of zou ik wel mijn stem kunnen verheffen?
Ik kan mij het alleen maar voorstellen,
Ik kan mij het alleen maar voorstellen.
Ik kan mij alleen maarvoorstellen, wanneer die dag komt
En ik mezelf zien staan voor de Zoon
Ik kan mij alleen maar voorstellen, wanneer het enige wat ik zal doen
Is U voor eeuwig en eeuwig aanbidden.
Ik kan mij het alleen maar voorstellen
Ik kan mij het alleen maar voorstellen


Volgend magazine][ Verwacht het volgende magazine op 28/29 september a.s.

][ Colofon
Wilt u dit magazine niet meer ontvangen. stuur een e-mail naar AGP Networks: info@agpgroup.net?subject=REMOVE DUTCH REACT.
Copyright (c) 1997 -2003 AGP - The Advent Gospel Promotions, AGP React, AGP News, AGP Evangelism, AGP FM & AGP TV are part of AGP Networks, AGP's Goal is to proclaim the Gospel of Christ Jesus by means of the media (Radio, TV & Internet) and by evangelistic Projects, AGP - The Advent Gospel Promotions, p/a Evenaar 188, 3067 DA Rotterdam, The Netherlands, Postbank: 77.47.327, Internet: www.agp-internet.com, E-Mail: info@agpgroup.net, Disclaimer: AGP respects all copyright owners their respect works, if we've forgotten to acknowledge you, please mail us.