0113

"How do you react to Jesus' love?"
agpreact enews
agp ][ the advent gospel promotions

agp quote ][I maybe cannot sing like the angels, I maybe cannot preach like Paul, but the Lord has given me the greatest gift of all... A brand new heart
In agp enews: editie113 - Jaargang 4
][ nieuw op het web
][ Bereikbaarheid agp-kantoor gedurende de zomermaanden
][ Voorbede - AGP Russia
][ agp evangelism
][ news
][ events
][ Inspirationeel -"Your Love Surrounds Me"
][ colofon

agp vereniging ][ nieuw op het web, de sites van agp
www.agp-internet.com ][ http://www.agp-internet.com/forum
agp internet - dutch
- Artikel "Is Harry Potter een gevaar..?"
- Documenten n.a.v. informatie-avond over Willow Creek
- Overdenking "De vrouw van openbaring 12" NET2003
- verwacht NET2003 - "Stem der Profetie
agp internet - english
- agp publiceert diverse gedichten, meditaties en nieuwsbericht in het Nederlands.
agp networks
-Meer audio-preken online
- Overdenking Werken aan die eenheid met C. Overdiep
agp forum - http://my.ikonboard.com
- Wilt u nieuwe onderwerpen toevoegen.. mailreact@agpgroup.net
- Je hoeft niet meer aan te melden om aaneenforum deel te nemen.
- Binnenkort toevoegen van sabbatschool categorie in de forum! Eindelijk online praten, discussieren en van gedachten uitwisselen met iedereen in Nederland. Studeren is nog nooit zo interactief geweest!

agp public relations & Association affairs ][ bereikbaarheid agp kantoor
ROTTERDAM - Iedereen gaat genieten van een welverdiende vakantie, en dat geldt dus ook voor de medewerkers van agp. In de maanden juli en augustus, zal de webpage 'minder frequent' ge-updated worden.
Voor degene die in juli, augustus en begin september evenementen organiseren wordt geadviseerd om deze zo spoedig door te geven op events@agpgroup.net of ons postadres: agp - the advent gospel pomotions ver. p/a evenaar 188, 3067 DA Rotterdam.

agp evangelism ][ voorbede AGP Russia
ROTTERDAM - AGP ontving recent een mail van Juriy Zahvataev. Deze jonge Adventistische voorganger, 24 jaaroud en getrouwd, is actief in Rusland en het Gemenebest (de oude Sovjet-Staten) met Gezondheidsevangelisatie, hij presenteert succesvol een seminar over stoppen met roken en produceert met 3ABN in Rusland diverse programma's gericht op een seculiere bevolking aldaar. Momenteel is agp in gesprek met Juriy over diverse activiteiten in Rusland en daarbuiten. Als u adventisten kent met een Russische of Oekranische achtergrond, neem dan contact op met agp. react@agpgroup.netagp zal deze in contact brengen met Juriy.
AGP vraagt voorbede voor Juriy en zijn werk in het bereiken van ontkerkelijken.

][ vakantie tijden in zicht!

ROTTERDAM - Binnenkort gaat iedereen genieten van een wel verdiende vakantie. Dus bezoekt iedereen tal van kerken, adventgemeentes over geheel deze globle. Vertel de lezers van onze site van uw, jouw ervaring.. maak foto's en stuur ze op of mail ze... de adressen vind je aan het einde van dit magazine.

agp evangelism ][ overzicht van actieve Nederlandse Advent-Christenen
Maak jouw activiteiten aan ons bekend: react@agpgroup.net of events@agpgroup.net Getuigenis.., dezekunt u ook doormailen!
Adventistische jongeren doen mee met Gospel-extravaganza
ROTTERDAM [agp news] - De Gospelgroep Gentle Voices treedt op 5 juli a.s. op tijdens een gospel-R&B/Hip Hop concert georganiseerd door o.a. Youth for Christ. Het concert begint om 19.30 in het evangelisch centrum de Kandelaar aan de Binnenweg te Rotterdam. Meer informatie http://www.agp-internet.com/events
Lopende acties
Crooswijk [agp news] - Op dit moment is er een evangelisatie actie gaande in Rotterdam Crooswijk. Een enthousiaste kerkgemeenschap ontvangt vrienden en bezoekers. Deze actie getiteld Beyond Science en Religion wordt gehouden in het Papiaments en vertaald in het Engels.
Huizen/Almere [agp news] - Volgend jaar in mei 2004 zal er een reaping campaign in Huizen en in Almere, onder leiding van Dr. Kuntaraf, worden gehouden. Er zal in totaal 14 lezingen worden gehouden te weten op zondag, dinsdag en donderdag in Huizen en op maandag, woensdag en vrijdag in Almere. De eerstedrie lezingen gaat overgezondheid en dat zal worden verzorgd doorzr. Dr. Kuntaraf, de vrouw van Dr. Kuntaraf. Beiden zijn werkzaam bij de Personal Ministry Dept. van de Generale Conferentie.
Ter voorbereiding van de Reaping Campaignverblijft Dr.Kuntaraf van 6-11 Augustus 2003 in Nederland.
Op 9 en 10 Augustus 2003 zal hij de gemeenteledende benodigde trainingen en instructies geven ter voorbereiding van deReaping Campaign. Uiteraard is een ieder die hiervoor belangstelling heeft van harte welkom.
Voor verdere informatie kuntu wenden tot br. John Manalief: jmanalief@dutch.nl

agp news ][ sow 1 billion
agp volgt Adventisten wereldwijd in hun voorbereidingen en uitvoeren voor het grootste evangelisatie project binnen de adventkerk.. Sow 1 billion. - The reaping of God's Harvest.
Strategisch Document
Adventist review - Voor degene die geďnteresseerd zijn in activiteiten rondom sow 1 billion, Wat de generale conferentie van de adventkerk, haar regionale kantoren (devisie) en lokale unies en conferenties kunnen gaan doen rondom sow 1 billion kunnen kijken op: http://www.adventistreview.org/2003-1515/sow-1-billion.pdf (PDF-Bestand)
Gebruik van het Internet
Binnenkort opent de website www.hopetalk.org (link nog niet actief), zodat mensen in een van de 100 talen bijbelstudie kan doen via het internet. Door speciale herkenningsoftware wordt iemand doorgestuurd naar een lokale kerk in zijn of haar buurt.

agp news ][ nieuwsberichten
Heb jij een nieuwsbericht of -tip, mail news@agpgroup.net][ Actuele nieuwsberichten via www.agp-internet.com/news
> Adventist als predikant voor Amerikaanse Senaat
WASHINGTON, D.C. - [NAD-Monday Fax] - Admiraal Barry Black, sinds 2000 als hoofd van het predikantenkorps van de Amerikaanse marine, is gekozen als nieuwe predikant voor het Amerikaanse Senaat. Hij is de eerste Adventist, eerste Amerikaan van Afrikaanse afkomst en de eerste militaire geestelijke ondersteuner die deze post accepteert
Als predikant, bestaat zijn taak uit het openen van de Senaatszittingen elke dag met gebed, te zorgen voor spirituele counseling voor senatoren, hun families en 6.000 stafmedewerkers. Men hoopt dat ze ook de mogelijkheid krijgen om te luisteren naar zijn goede overdenkingen.
> Adventisten starten cafékerk voor ongelovigen
HUIS TER HEIDE - [Nederlands Dagblad] -De Zevende-dags Adventisten zoeken nieuwe manieren om niet-gelovigen te bereiken met het evangelie. Na de zomervakantie start in Utrecht Uni&K: kerk-zijn in cafévorm.
Adventisten in Kopenhagen draaien al vijf jaar een cafékerk, vertelt ds. Rudy Dingjan, stafwerker gemeentegroei van de adventisten. Daar is het project in Utrecht van afgekeken. "Mensen gaan niet graag meer naar een bijeenkomst met tachtig tot honderd bezoekers.'' Het moet tegenwoordig of groot, of klein, weten de adventisten. "Een stadion vol met mensen of een gezellig kroegje, daar komen mensen op af.''

In Utrecht zijn ongeveer vijftien studenten vorig jaar begonnen met Uni&K (uniek), dat staat voor 'universiteit en kerk'. "Afgelopen jaar is geoefend. Vanaf komend jaar gaan ze reclame maken voor de bijeenkomst.'' De kerkleden willen in elke geval proberen hun ongelovige studiegenoten mee te krijgen naar de diensten.

In Cunera, het christelijke zalencomplex voor studenten aan de Nieuwe Gracht in Utrecht, huren de adventisten op zaterdagmiddag -"studenten zijn niet gewend vroeg op te staan''- een zaal. Ze creëren "een gemoedelijke sfeer'' door stoelen rond tafels neer te zetten en tijdens de bijeenkomst drinken te serveren. Er is overigens geen bier te krijgen in de cafékerk, benadrukt Dingjan. De bijeenkomst bestaat uit een verkondiging, gebed en veel muziek. "Deze generatie leeft voor muziek.'' Daarnaast zullen er doordeweeks in kleine groepen samenkomsten worden georganiseerd.
> Thema-avond Willow Creek
HUIS TER HEIDE- [agp news] - Bij diverse leden van de Adventkerk heersen er vragen en twijfels omtrent Willow Creek. Op 19 juni jl. werd er een thema-avond belegd. Deze werd door ruim 30 mensen bezocht. Op deze avond werden de vragen die er bij diverse adventisten leeft omtrent de gemeente-groei technieken besproken. Het is nog te bezien of na deze informatieve-avond die partijen dichter tot elkaar zijn gegroeid. Wel was er veel waardering voor het feit dat er open dialoog mogelijk was. Kijk op www.agp-internet.com voor meer informatie over deze avond.
Kort Kort Kort
ADRA heeft keurmerk [adventist.nl] - Adventist Development & Relief Agency Nederland, de humanitaire arm van de Adventkerk in Nederland, heeft opnieuw het keurmerk van Centraal Bureau Fondsenwerving ontvangen. Houders van dit keurmerk hebben een deugdelijke administratie en het merendeel van de giften worden daadwerkelijk gebruikt op de plaats van bestemming.
Eindtijd [uitdaging] - Er zijn diverse groepen Christen die zich voorbereiden op de wederkomst, niet alleen geestelijk, maar ook fysiek door te gaan hamsteren en te gaan wonen in afgelegen plaatsen. Dit lijkt een groeiende trend te worden.

agp events ][ activiteiten
Organiseer jij een kerkelijke activiteit, concert of weet jij er een, mail events@agpgroup.net
][ Actuele activiteiten, preekbeurtrooster, etc via www.agp-internet.com/events
juni

21 -5 juliLezing in Crooswijk (zie http://www.agp-internet.com/events

juli
5 concert Gospel Now met o.a. Gentle voices
6 concert t.b.v. Adra http://www.agp-internet.com/events
augustus
9 - 10 Evangelisatie-training adventkerk Huizen
september
12-14 Openingskamp AJV - Huis Ter Heide
20 speciale dienst in Adventkerk Rijnmond (Schiedam) - info volgt
27 jeugddag R'dam-Noord
Verwacht:
- nov concert Witness

][ inspirationeel: "Your love surrounds me"
Inspirationele artikelen stuur ze in via prayer@agpgroup.net of kijk op http://www.agp-internet.com/react
what's a picture of the borken-hearted look like
And when does that pciture look like you?
When you wake, is it he mirror saying.
You will never change
So consume me, Lord
This day is over
And I'm tired of just walking by myselff
Bring me tot the cup that offers healing
I believe You will
Your love surronds me
And I feel -
Your love surronds me
Now I know that I'll get through it
Now wehen I think about the picture of myself
I painted there in the mirror
It makes me wonder how I could forget tat I was
Beautifully made in Your image
Now I see it clear
Your Love surrounds me
Your Love surronds me now

][ Colofon
Wilt u dit magazine niet meer ontvangen. stuur een e-mail naar AGP Networks: info@agpgroup.net?subject=REMOVE DUTCH REACT.
Copyright (c) 1997 -2003 AGP - The Advent Gospel Promotions, AGP React, AGP News, AGP Evangelism, AGP FM & AGP TV are part of AGP Networks, AGP's Goal is to proclaim the Gospel of Christ Jesus by means of the media (Radio, TV & Internet) and by evangelistic Projects, AGP - The Advent Gospel Promotions, p/a Evenaar 188, 3067 DA Rotterdam, The Netherlands, Postbank: 77.47.327, Internet: www.agp-internet.com, E-Mail: info@agpgroup.net, Disclaimer: AGP respects all copyright owners their respect works, if we've forgotten to acknowledge you, please mail us.