0087

Hoe reageer jij op Gods liefde?
AGP React enews
agp - the advent gospel promotions - Jaargang 3: editie87 - Nederlandstalig
I go... where You want me to go...

InjouwReactenews:
AGP Networks
> Zomerfoto wedstrijd
> Sabbatschoolnet
> Persoonlijke Evangelisatie
>Vrenigingszaken in het kort
> Program Guide
AGP React enews
> News
> Events
AGP React eservice
> Be Inspired: Volgen

Zomerfoto wedstrijd
[AGP React Internet] - Als u op vakantie gaat, gaat u hoogstwaarschijnlijk niet op vakantie van kerkbezoek. Waarschijnlijk niet in uw oude vertrouwde kerk, maar wel ergens op een exotisch eilandje.. een stil dorp over ergens op de camping. Wij bij AGP zijn van harte benieuwd hoe U geestelijk bijtank in andere delen van deze wereld, of dit land.
Maak vakantie klikjes van uw bezoek aan kerk of huisgroepen en stuur uw foto, (digitaal naar AGP React), (react@agpgroup.net) of (gewoon) per post naar AGP Vereniging, t.a.v. zomerfoto, p/a evenaar 188, 3067 DA Rotterdam (uw ingezonden foto's sturen wij terug!!).
De foto's worden geplaatst op onze website en de winnaar ontvangt een Gospel CD Bon t.w.v. 20 EUR, beschikbaar gesteld door AGP FM. Doe dit voor 10 september.
Sabbatschoolnet
[Harvest] - De adventkerk beschikt over een uniek (wereldwijd) bijbelstudie programma, voor adventisten beter bekend als de sabbatschool. Vele landen beschikken over een site met hulpmiddelen voor het maken van de dagelijkse bijbelstudie. AGP lanceert binnenkort "sabbatschoolnet", een site met hulpmiddelen voor degene die méér uit de les wilt halen.
Naast lesstudies in diverse talen die je kunt downloaden, (bijbel)commentaren, historische inzicht in de les van het kwartaal, ook een bulletin bord voor discussie met anderen over thema's die u bezighoudt.
Wilt u bijdragen aan sabbatschoolnet. Neem contact op met Harvest EP - helpwanted@agpgroup.net
Personal Evangelism
[Harvest Evangelism] - Kent U iemand die actief is in persoonlijke evangelisatie, of bent u zelf actief, laat het Harvest weten! AGP/Harvest is bezig met het samenstellen van een adressenlijst van mensen, groepen, e.d. die zelfstandig actief zijn in het verspreiden van het evangelie. Met deze gegevens kan er snel en actief gegevens uitgewisseld worden. Alle mensen die op deze lijst staan krijgen de gegevens van AGP toegemailt. helpwanted@agpgroup.net
Verenigingszaken
[agp vereniging] - Hensley Oosterwolde, presentator van AGP Networks is aan de beterende hand. AGP vraagt aan al onze lezers om te blijven bidden voor een spoedig herstel.
[agp & houvast] - AGP React heeft eenuitwisselingsafspraak met bijbelstudiekring Houvast in België.Op onze site tref je bijbelstudies aan over Daniel, de sabbat en nog veel meer.
[vacatures] - AGP zoekt mensen als free-lance journalist, als redacteur voor onze meditatieve sites en als medewerker van ons 24 uurs gebedsteam. Als je interesse hebt in werken bij agp, mail ons helpwanted@agpgroup.net
[Vakantie] - In de maand augustus en september zal AGP slechter bereikbaar zijn wegens vakanties van onze medewerker(s). Wij proberen uw vragen toch zo snel mogelijk te beantwoorden. Ook de frequent van AGP React enews/ internet zal teruggebracht worden. Een fijne vakantie toegewenst!
<agp - the advent gospel promotions

Program Guide
AGP React Internet [www.agp-internet.com] De enige site die linkt met alle!! adventistische sites! AGP React is de grootste onafhankelijke nieuwsbron voor Adventistisch Nederland.
De belangrijkste updates:
- i.s.m. Houvast België meer dan 15 nieuwebijbelstudies
- Teksten Charta Oecumenica ge-update
- Foto reportage Gebedsgenezingseminar R'dam Noord ZDA
-Beluister overdenkingenvan A.H.M Stijnman enB. Nab
- Beluister overdenkingen over Gebedsgenezing van M. Peroti en F. Valois-Smith
- Beluister reacties over themagebedsgenezing van Adventisten uit Rotterdam Zuid, Schiedam, Gouda, Rotterdam Noord en Spijkenisse
- Engelstalige overdenking over Charismatische invloeden in de Adventkerk en over de sabbat.
- Het laatste (advent)-Christelijke nieuws uiteraard het eerst
- Nieuws over nieuwste gospel cd's, waaronder nieuwste van MaryMary
- Nieuwe homepage van AGP FM Presentator Rutger Haspers
- Homepage van H.J. Smit (emeritus predikant)
- Nieuw gebedsverzoeken van prayer@agpgroup.net
- Nieuwe bijbelstudies over profetie en Christelijke leven
- OnthullendInterview met eenWillow Creek Medewerker (vanaf maandag 22 juli).
en nog veel, veel, veel meer
Tip: mis je sommigelinks op onze homepage.. klik dan op Wijzingshistorie (AGP History), daar tref je meer links aan.. Bezoek onze site regelmatig, dezewordt praktisch dagelijks aangepast!!)
AGP FM Radio [In Rotterdam op kabel 107.1, ook in de Rotterdamse regio op de kabel (Zie kabelleverancier UPC-gegevens)] Luister nu ook naar AGP FM Radio, live via het internet elke zondag tussen 11.00 en 12.00, dit via de Windows Media Player. Klik hier voor meer info
<agp - Broadcasting a message of hope

AGP React enews
News
>>>AGP News zoekt free-lance schrijvers voor haar nieuwsdiensten via radio, internet en e-mail. Voor nieuws tips mail ons, news@agpgroup.net
<en: Concert Dynamic Voices
AMSTERDAM/ ROTTERDAM - [agp news] -Op 10 en 11 augustus houden de Dynamic Voices in concert in respectief Amsterdam en Rotterdam. Aan dit concert doen naast de artiesten van het gospelkoor uit Brooklyn VS, ook Nederlandse Artiesten mee.
Het doel van deze jonge mensen is om d.m.v. zang en muziek de mensen te vertellen over de liefde en wederkomst van Jezus. Zo gaat het ene koor in gevangenissen zingen, terwijl een andere groep in de metro´s zingt. Een ander koor doet aan straat-evangelisatie terwijl weer een ander koor in ziekenhuizen gaat zingen. Zo getuigt iedere groep op hun eigen manier.

De koorleden zijn over het algemeen heel ijverig in hun werk voor Christus en zijn voortdurend bezig te bedenken op welke wijze ze nog meer mensen kunnen bereiken.
Maar ook binnen de kerk zijn ze actief bezig. Wat dacht u van bijvoorbeeld een gebedsontbijt met z´n allen en dat wel op zondagochtend 9.00 uur. Of een mega barbeque waarbij het geld (van de kaartjes) gaat naar een specifiek project binnen de kerk.
En het leuke is dat bijna iedereen meedoet om deze jongen mensen te steunen.
Meer weten kijk op hun site: http://clik.to/dynamicvoices of kijk op www.agp-internet.com/events
<en: Doopdienst succes
ROTTERDAM NOORD - [agp news] - Rotterdam Noord is langzamerhand bekend aan het worden voor de vele activiteiten die zijn organiseert. op Sabbat 20 juli (zaterdag), hield zij een doopdienst (door onderdompeling) voor 5 mensen, ruim 300 mensen waren aanwezig om te zien hoe mensen hun leven aan de Here overgaven. In de Adventkerk van Rotterdam is een tendens te zien waarbijgemeenteleden een groot deel van de bijbelstudie voor hun rekening nemen. De resultaten zijn dusdanig positief dat deze gemeente de huidige activiteiten zal intensiveren. En diverse nieuwe activiteiten zal onderzoeken en ontplooien.
AGP News hoopt binnenkort exclusief foto's van deze dienst op het Internet te plaatsen.
<en: Scouts naar Polen
AJV-Scouting - [AGP News] - Binnenkort treken scouts van het Advent Jeugd Verbond naar Polen voor het vier jaarlijkse camporee met Adventistische scouts uit heel Europa. Nederlandse scouts doen verslag op ajv site van www.7da.org. Niet alleen de Nederlandse scouts hebben pijn en moeite verzet om geld in te zamelen, bij AGP news komen berichten binnen van scouts die op diverse ludieke manieren geld hebben ingezameld voor deze once in livetime experience. Deze bijeenkomsten worden regelmatig, op de sabbat (zaterdag) beëindigend met doopfestijn voor jongeren die hun leven aan Jezus geven.
<en: Schoningsactie AGP React
AGP vereniging - AGP heeft onlangs een schoningsactie uitgevoerd van haar ledenbestand. Sommige mensen hebben hierdoor mailtjes 2 of 3 drie keer ontvangen. AGP biedt hiervoor haar oprechte excuses. AGP voert deze actie 1x per jaar uit op de database te schonen.
<en: Biddend paartje blijkt GSM op te laden
MILAAN - [Evangelische Omroep] -Een zogenaamd biddend paartje in Milaan blijkt stiekem hun mobieltje op staan te laden. Een Zuid-Amerikaans stelletje stond de laatste tijd verdacht lang te bidden bij een beeld in een Milanese kerk.

Priester Don Antonio Colombo zag het paar regelmatig een uur voor het beeld van de Madonna (Maria) zitten. Hij dacht dat ze aan het bidden waren, terwijl het paar hun mobieltje gratis aan het opladen was in het stopcontact achter het beeld.

Don Antonio, "Ze blijven welkom. Als wij hen het mobieltje op laten laden, dan is dat eigenlijk hetzelfde als het stel een glas water geven." Maar het is misschien wel een goed idee om mensen hun mobieltje te laten op laden terwijl ze bidden of zitten in de kerk. Mooie slogantekst: "Laat je in de kerk opladen," of weet jij een betere slogan?

<en: 'Kerk wegens vakantie dicht'
HEIDEN [Reformatorisch Dagblad]- Wegens vakantie blijft deze kerk gesloten, valt deze zomer op bordjes bij een aantal Zwitserse kerkgebouwen te lezen. Als reden wordt het predikantentekort genoemd.

Voor de eerste keer houden acht protestantse gemeenten in het Appenzeller Vorderland ’bedrijfsvakantie’. Tot 11 augustus sluiten de kerken hun deuren. Het kerkvolk moet voor het bijwonen van een dienst uitwijken naar buurdorpen, meldt het ”Schweizer Tagblatt”.

Ds. Matthias Küng wijst op het algemene predikantentekort. „Het is moeilijk om voor de zondagse erediensten voorgangers te vinden”, zegt hij, „of ze zijn nauwelijks betaalbaar.” Verder wijst Küng op de geringe belangstelling voor de kerk. Daarom worden alleen in de grotere plaats Heiden de komende weken diensten gehouden.


Advertentie ][ agp fm online 'on demand'

Opnamen maken van uw kerkdienst/ evangelisatie actie voor/door AGP FM Radio, de voordelen:

  • De boodschap in een keer de woon/studeer of slaapkamer in. Niet alleen voor uw eigen gemeenteleden... maar voor miljoenen Nederlands sprekende inwoners op deze aardbol!!
  • AGP beschikt overvoldoenderuimte op haar servers, gratis - geen blijvende kosten voor U!!
  • digitaal archief, dus altijd opvraagbaar, kwaliteit van geluid blijft van hoog niveau!!
  • AGP is éénde best gelezen adventistische sites van Nederland en aangemeld bij honderden zoekmachines in binnen- en buitenland. Snel gevonden!!
  • mail agp op helpwanted@agpgroup.net voor meer informatie

    agp ][ sharing a message of hope for today


    Events
    >>>Organiseer jij of jouw gemeente bijzondere kerkdiensten, jeugdevenementen, concerten, geef het ons door op events@agpgroup.net Alleen de activiteiten voor de komende twee maanden worden vermeld, meer activiteiten: http://www.agp-internet.com/events
    Augustus
    September
    Let op binnenkort concert: Generation G.O.D. te Rotterdam!!!

    AGP React eservice
    Be Inspired: Volgen
    >>> Heb jij inspirationele teksten, meditaties, etc mail de prayer-redactie op prayer@agpgroup.net
    [Kethy Lee]
    Heer, ik wil U volgen...
    Met een hart dat heilig
    en doorU gereinigd is...
    Heer, ik wil U volgen..
    Uw liefde faalt nooit...
    Laat mij een voorbeeld zijn,
    van wie U bent.
    Laat mij vrucht dragen voor uw Koninkrijk
    Dat is waar mijn schat is...
    Ik wil opgenomen worden in Uw tempel.
    Ik wil U volgen...
    Ik mag misschien niet alles weten
    En soms doe ikdingen die niet goed zijn.
    Ook al is mijn hart niet altijd waar het moet zijn.
    Ik weet dat mij geest, opstandig is.
    Maar met al menselijke tekortkomingen, Heer.
    Heer weest U alstublieft mijn gids.
    Heer, ik wil U volgen...
    Met een hart dat heilig
    en doorU gereinigd is...
    Heer, ik wil U volgen..
    Uw liefde faalt nooit...
    Ik wil u volgen waar U ook mag gaan Heer.
    Stap voor stap, ieder moment opnieuw
    Ik weet dat U de grote hoeder van de schapen bent,
    Heer, wijs mij toch de weg die ik gaan moet
    Dat U, mij de weg laat zien naarhet Heilige der Heiligen.
    Ik hou vanU, Heer. Ik heb U lief, mijn Heer en Heiland
    Laat mij een voorbeeld zijn,
    van wie U bent.
    Laat mij vrucht dragen voor uw Koninkrijk
    Dat is waar mijn schat is...
    Ik wil opgenomen worden in Uw tempel.
    Ik wil U volgen...
    Open mijn ogen Heer.. zodat ik kan zien
    Zodat ik zie wat U voor mij bent...
    Ik wil geen misbruik maken van Uw genade...
    Leid mij toch naar het Heilige der Heilige.. .
    Uw tempel, Mijn Schuilplaats.
    Uw liefde, Mijn Rust
    Ik wil u volgen.. ik wil geen misbruik maken van Uw genade
    Leid mij toch naar Uw Heilige der Heilige

    AGP Network Info
    Colofon
    Wilt u dit magazine niet meer willen ontvangen. stuur een e-mail naar AGP Networks: info@agpgroup.net?subject=REMOVE DUTCH REACT. Wilt u aanmelden voor onze maandelijkse Engelstalige e-news bulletin: mail info@agpgroup.net?subject=SUBSCRIBE REACT. Copyright (c) 2002 AGP - The Advent Gospel Promotions, AGP React, AGP FM & AGP Vision are part of AGP Networks, AGP's Goal is to proclaim the Gospel of Christ Jesus by means of the media (Radio, TV & Internet) and by evangelistic Projects, AGP - The Advent Gospel Promotions, p/a Evenaar 188, 3067 DA Rotterdam, The Netherlands, Postbank: 77.47.327, Internet: www.agp-internet.com, E-Mail: info@agpgroup.net, Disclaimer: AGP respects all copyright owners their respect works, if we've forgotten to acknowledge you, please mail us.