AGP & de (mogelijke) val van de Euro

AGP & de (mogelijke) val van de Euro
8 december 2011 om 22:06

Sarkozy is bang dat de Euro uitelkaar dreigt te spatten. Diverse Centrale Banken doen onderzoek hoe ze hun eigen nationale munt en bankbiljetten kunnen slaan en drukken. Grote Banken en multinationals onderzoeken hoe het beste om te gaan met een nieuwe financiële werkelijkheid. En dan vraagt u zich wellicht af..."Enne, wat doen jullie bij AGP?"

Computers voorbereid
Onze PC's kunnen elke munteenheid aan; of het nu guldens, franken, marken of (n)euro's zijn. De administratie gaat gewoon zijn gangetje.

Waar mensen liever rekenen in de munteenheid van de keizer, rekenen wij in Geloof, in levende geloof. Op onbetaalbare liefde van de Vader als getoond in de offer van Zijn eniggeboren Zoon voor ons. Alleen daarin kun jeop bouwen en vertrouwen.

Bankrekening bij 'veilige' bank
De donaties van AGP worden zo snel mogelijk toegewend voor evangelisatie activiteiten. We zetten zo min mogelijk geld op de bank en stoppen die in onze activiteiten; Internet, Geven van (gezondheids)lezingen & bijbelstudies, het maken van boeken én promoten en ondersteunen van andere organisatie in hun evangelisatieactiviteiten. Door het geld te laten rollen is AGP minder kwetsbaar dan organisaties die hun geld oppotten op bankrekeningen en laten bij de minste of geringste zien verdwijnen. Het Bijbelse principe 'verzamel je schatten de hemel' geldt zeker voor het geld wat AGP toevetrouwd is. Evangeliseren is belangrijker dan sparen om van de verkregen rente, activiteiten te ontplooien.

In plaats van 'rennen' naar de geldautomaat... rennen wij naar de uitgestrekte armen van Jezus!

Goed voedsel bewaren wij
De Bijbel, Het woord van God... welke getuigt van Jezus (Brood des levens), is goed voedsel. Daarom gaan we door met activiteiten zo als Boekenclub of het geven van Bijbelstudies. In het Woord vinden wij bevestigen en bemoediging zelfs in tijden van crisis.

In plaats van leegkopen van supermarkten... rennen wij naar de betrouwbare woorden van de Verlosser!

Welk plan maak jij?
Welk plan trek jij voor een onzekere toekomst. Op wie bouw jij? Ben je angstig of juist hoopvol gestemd…
AGP is bezig met het maken van een werkboek getiteld, “Great Escape”, de grote ontsnapping. Wij willen jouw input graag weten om het boekwerk zo dicht mogelijk aan te sluiten bij jouw beleveningswereld.

Weblog Riley

2017 2016 2015 2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008 2007 2006 2005 2004

Zoeken naar

Algemeen