En toen schreef ze: "You have been compromised"

Het is nu 100% zeker en bevestigd, de website van AGP heeft een cyberaanval ondergaan. Iemand probeert onze site bewust de nek om te draaien, zo melden onze webspecialisten uit Noord Amerika. Mijn nachtmerrie gaat nu gedeeltelijk in vervulling. Wie wil nu bewust een Nederlandstalige Adventistische website aanvallen?

Gisteravond om 11.00 kreeg ik een mail uit Canada (daar staat een deel van de servers van AGP), met de mededeling van secretaresse Jenny van het hostingbedrijf waarmee ik samenwerk. "It looks like your site has been compromised". Met andere woorden er staan dingen op mijn website die ik of andere medewerkers van AGP daar niet op hebben gezet.

Er moet nu een analyse gemaakt worden wie achter deze aanval zit, zodat wij ons beter kunnen wapenen (het klinkt net als een oorlogszone).

Een oplossing zou kunnen zijn om het forum van AGP compleet te verwijderen. De aanval begon bij het forum, waar diverse actuele nieuwsberichten met een bijbels/ profetische relevantie staan.

Het rare is dat elke keer wanneer ik het forum opnieuw wil opbouwen, het 2 uur later weer verdwijnd van mijn server. Alsof hetgeen wat geschreven staan, niet gelezen mag worden. Dit alles ondanks de 20 verschillende wachtwoorden die ik constant aanpas.

Hoe dan ook, alle wilde verhalen kan ik nu aan de kant schuiven. Iemand is bewust bezig, een belangrijke boodschap voor deze tijd, tegen te werken.

Ondanks dat onze site 'has been compromised', kan ik gelukkig melden dat mijn geloofsovertuiging en degene die werken bij AGP niet zijn aangetast.

Er ligt een groot werk klaar voor allen (of ze nu bij AGP actief zijn, bij Youth for All of bij tientallen andere organisaties, huisgroepen en kerken), Om DE boodschap voor DEZE tijd vol vuur en enthousiasme te blijven verkondigen.

Ik stuur strakjes een mailtje terug naar Jenny, de secretaresse met de volgende woorden, "Luckily our faith shall NEVER be compromised!"

Weblog Riley

2017 2016 2015 2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008 2007 2006 2005 2004

Zoeken naar

Algemeen