Ik zie daadwerkelijk UW aanwezigheid

Ik hoor veel Christenen in mijn omgeving zeggen, "dat ze het niet meer zien zitten", Ik hoor van mensen dat ze zich zo opgejaagd voelen dat ze hun lidmaatschap opzeggen (of vele malen ernstiger hun geloof in God". Ik zie om mij heen mensen vertwijfeld zich afvragen, "Krijg ik nog kruimeltjes van dé waarheid te horen." Mensen rennen links en rechts.. ze gaan over de grens.. ik zie mensen in een depressie belanden, andere krijgen een wrok tegen mensen die hun de waarheid hebben aangepakt. Mensen die eens vochten voor een Bijbelse waarheid, zijn nu net die mensen die mensen met de waarheid achtervolgen.

Iedereen hoopt dat er mensen zullen opstaan die hun voorgaan in de waarheid. En bereid zijn te strijden tot het eind. Maar waar zijn ze.. Je ziet ze niet of nauwelijks.

Toen ik klein was dacht ik dat iedereen om mij heen gepassioneerd omging met de waarheden Gods. Nu ik wijs en ouder geworden ben is alles eens stuk complexer. Je zou er haast van in de put kunnen raken. Maar er is hoop.

Gelovigen hoeven niet een geloofsdepressie te geraken als Elia. Je hoeft niet in de put te raken omdat je de waarheden uit de bijbel niet door iedereen wordt gedeeld en gewaardeerd als dat je dat zelf hebt. Je hoeft niet te kiezen voor een zwak aftreksel van de waarheden Gods. Je kunt nog steeds kiezen voor 'het echte vlees' uit de Geschriften Gods.

Ik ben betrokken bij tientallen grote en kleine evangelisatieactiviteiten in Nederland (en daarbuiten) en wat ik zie... Ik zie dat er wel mensen geïnteresseerd zijn in de Geest der Profetie. Ik zie dat er wel mensen openstaan om de groeien met de bijbel in hun handen ÉN vooral in hun hart.

Ik zie het, Ik ervaar het.. Niet iedereen kiest voor een oppervlakkig, eenzijdig geloofsleven. Niet iedereen ziet een Bijbelstudie als louter een gezellige avondje met een vrienden. Niet iedereen komt naar de kerk voor slechts de potluck. Ik zie jongeren die diepgang willen, Ik zie ouderen die nog steeds de oude paden op willen. Ik zie leiders die willen staan voor de waarheid.

Wellicht ziet u zie niet.., maar als je goed zoekt.. dan zie je ze wel. Er zijn mensen die meer halen uit de bijbel, dan een goed boek over iemands inzichten, over die bijbel. Ik zie mensen die geloven dan woorden van 2000 jaar terug.. nog steeds van waarde zijn in de tijd waarin we leven. Ik zie nog steeds gelovigen die niet shoppen en nemen wat ze zelf goed achten.. maar het hele woorden aannemen.

Er zijn gelovigen die depressief worden over het gebrek aan diepgang, ik zie gelovigen die verdrietig raken als hun Bijbelstudie veranderd in een avondje kopje koffiedrinken met gebed. Ik zie gelovigen hun geloof verliezen omdat ze meer voedsel binnenkrijgen tijdens een potluck, dan tijdens de eredienst.

Dan moet niet onze geloofshouding zijn in 2007 en zeker niet in 2008. Gelovigen die wandelen met Christus moeten opzoek gaan naar de waarheid in Gods woord. Laat je niet van slag slaan door uiterlijkheden.. maar vertrouw dat de Here je uit de put haalt.... .net zoals Hij deed met Elia. Hij zag dat er meer mensen stonden voor de waarheid als Elia. Elia zag daadwerkelijk de aanwezigheid van God, in de koele bries en in standvastigheid van de gelovigen.

Ziet u de standvastigheid die u nu heeft.. ziet u de standvastigheid van anderen die willen 'staan voor de waarheid.' JA... dan wordt 2008 een prachtige jaar

Soms kan ik niet zien, wat voor mij is.
Maar alles wat ik hoef te doen, is gewoon geloven.
God hielp mij namelijk in alle situaties van het leven.
Ik kan nauwelijks de overwinningen tellen.

Ik hoe er niet van om te bidden en zorgen te hebben.
Maar deze stimulatie lijkt zo nieuw en ik heb U zo nodig
Maar wanneer U beweegt, dan zie ik daadwerkelijk UW aanwezigheid.
U laat de bewijzen zien.

Net wanneer mijn dagen donker beginnen te worden, dan bemerk ik Uw aanwezigheid.
Ik zie ineens een vonk overvliegen en ik zie Uw aanwezigheid
En wanneer mijn hart dreigt te bezwijken dan weet ik dat U er bent.
Ik weet dat de hemel mij niet vergeet, wanneer U terugkomt en ik Uw aanwezigheid mag aanschouwen

Het is een zegen dat ik hier nog steeds ben door uw zegen.
Het is zo duidelijk dat er geen enkele andere weg is.
En Uw genade herstelt met elke dag, elke dag opnieuw.
Daarom blijf ik bidden totdat ik Uw gezicht mag zien.

Heer Ik weet beter, gebruik mij
Ik wil simpelweg Uw aanwezigheid zien Heer
Heer ik geloof U, Ik weet dat U een doorbraak forceert.
En ik ervaar Uw aanwezigheid, HeerWeblog Riley

2017 2016 2015 2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008 2007 2006 2005 2004

Zoeken naar

Algemeen