23-02: De 'Killer'-griep, tijd voor angst?

Vandaag was het weer in het nieuws. De wereld gezondheidsraad maakt zich zorgen. De vogelgriep in Azië eist meer en meer slachtoffers, het gebrek aan hygenie, vaak wonen de mensen en hun kippen in een en het zelfde huis, maakt het alleen erger.
Virologen zijn bang dat de huidige vogelgriep.. waar trouwens nog geen afdoende medicijn voor is... zich muteert in een moeilijk te bestrijden griepvirus.. een Pandemie.

Leest het volgende ANP bericht: Vogelgriep waarschijnlijk bron volgende pandemie

BANGKOK (ANP) - Het vogelgriepvirus dat in grote delen van Azië woedde, is de meest waarschijnlijke bron van een nieuwe menselijke grieppandemie. Zo'n uitbraak kan tot 30 procent van de wereldbevolking ziek maken, aldus een internationaal expert donderdag.

De vraag is niet of de nieuwe grieppandemie over de wereld zal razen, maar wanneer, aldus dr. Klaus Stohr. Volgens de deskundige van de Wereldgezondheidsorganisatie WHO zijn er voorspellingen dat zo'n pandemie twee tot zeven miljoen personen het leven zal kosten en meer dan een miljard mensen ziek zal maken. Een wereldwijde griepuitbraak is niet te voorkomen, maar onduidelijk is of die ,,volgende week of in de komende jaren'' zal uitbreken, aldus Stohr. Vaccinaties zijn op z'n vroegst in maart 2005 beschikbaar.


De media geven ons 'redenen' om bezorgd te zijn.., "er is geen medicijn", "er is niet genoeg remmers", "het wordt verschrikkelijk", "er is geen hoop".
Een mogelijke killergriep die de wereld zal overspoelen. Mensen met een zwak gestel, een verminderde weerstand zullen in een dergelijke situatie extra op hun hoede moeten zijn. Een dokter uit Atlanta gaf op CNN advies hoe je het kunt voorkomen... leef niet bij de dieren... leef gezond, was je handen.

Eigenlijk heel simpel advies. Maar wij mensen hebben gekozen om op elkaar te wonen bijna 50% van ons mensen woont in de grote steden. (moesten wij niet die steden verlaten?) ziektes springen over en weer. Angst voor overstroming en aardbevingen... En nu mogelijk een 'killer'-griep.

De moderne wereld, kan ons mensen angstig maken. De moderne wereld zoekt oplossingen voor de problemen maar heeft geen uitweg. Ook al is zo'n killer-flu, vreselijk en heeft ernstige gevolgen en we kunnen best anstig worden, als de overheden van deze wereld niet voldoende voorzorgmaatregelen nemen.

Maar ik moet nu denken aan een andere Killer-flu... een pandemie die de wereld overgaat. Het springt over van mens tot mens. Noch door de lucht, noch door aanraking, het gebeurd om een vreemde bijna mysterieuze wijze...

"zonde" die pandemie beheerst de aarde zo'n 6000 jaar, vanaf het hof van Eden, tot nu in deze moderne tijd. We worden er ziek van, het sloopt van binnenuit, het gaat geruisloos, zonder uiterlijke verschijnselen aan het lichaam, maar innerlijke vernietiging van de ziel.
Soms zien wij in deze wereld de gevolgen van deze zonde-pandemie. Haat, nijd, dood, verderf. Liegen, roddelen en vernietiging van Gods schepping. Iets waar u en ik echt bang voor moeten zijn als wij er niets aan doen. De gevolgen zijn verschrikkelijk en als je er niets aan doet is de uitkomst de dood - voor altijd en eeuwig

Maar in tegenstelling tot de killer-griep.. waar blijkbaar niet genoeg medicijn is.. over waar je moet vertrouwen op een virus remmer.

Is voor de zonde-pandemie een goed middel te vinden. De ingredienten bestaat uit het bloed van het Lam, uit vergeving, uit liefde, uit een opoffering van Gods eniggeboren zoon. Er is een hoge prijs betaald voor dit middel.. Het is géén zonde-remmer, nee dit medcijn wist de zonde weg.

Dit medicijn is de enige hoop op de redding van u en mij. Je hoeft niet naar de dokter, je hoeft zelfs niet te wacht tot die negatieve vruchten in je leven zichbaar worden, zoals haat en nijd. Bij het miste of geringste overtreding van Gods wil, kun je de pil van genezing slikken.

Je kunt waarlijk genezen worden, als je in liefde en daarbaarheid het medicijn van Jezus accepteert, de vergeving uit genade. Jezus heeft met Zijn leven.. de prijs betaald. Wij hoeven niet bang te zijn voor de Killer-ziekte.. die zonde heet. Zolang wij ons houden aan het recept van onze liefdevolle Heiland. Dan mogen wij overtuigt zijn.. dat we zullen genezen.

Als je de bijsluiter zou lezen van het medicijn van Jezus Christus, dan zou er ongeveer dit staan.

Hoeveel dosis - begin bij 7 x 70 maal... en neem zo vaak als nodig bij het overtreden van God wet.

Genezing - Honderdprocent zeker

Advies - Vraag de Heilig Geest of Hij u wilt afhouden van boze wegen, of andere situaties, waar u in aanraking komt met de zonde-pandemie

Bijwerkingen - de vruchten van de Geest zullen in Uw leven zichtbaar zijn voor een ieder. Een gelukkiger leven zal u zeker ten deel valen.

waarschuwing - Alleen bij Oprechte berouw tonen van uw zonde, en het lezen van Gods Woord en bidden tot de Heiland, kan dit medicijn tot zijn juiste recht komen. Op eigen kracht werkt dit medicijn niet evenals

Voor vragen of klachten - Bidt tot de Heiland!

Met dank aan Jezus Christus, die dit alles heeft gedaan, zodat iedere zondaar niet verloren gaat maar eeuwig leven mag hebben.

 

Weblog Riley

2017 2016 2015 2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008 2007 2006 2005 2004

Zoeken naar

Algemeen