06: Een enorme website in de steigers

AGP Reports 06: Een enorme website in de steigers
31 juli 2013 om 22:06
Collega's van Adventvision, Adventmedia en tal van individuen; hebben mij diverse malen op aangesproken. "Doe je nog wat met de website." Naast het uploaden van diverse preken en hier en daar wat aanpassingen, raakte de ruim 18 jaar oude website in verval.

Niet gebruikmakend van de nieuwste technieken en weinig 'sociale' interactie zorgde dat alleen de echte fans regelmatig terugkeerde naar de site. Samen met Elma heb ik gesproken over onze strategie voor de komende tijd. Daar gaan we internet nu volledig voor gebruiken.

De website van AGP wordt voor diverse doeleinden gebruikt. Een van die doeleinden is Bijbelstudie, maar natuurlijk ook de diverse lezingen die Elma, ik en diverse gastsprekers te kunnen beluisteren. Het is de bedoeling om de 'kracht' die de website van AGP nog beter te gaan benutten.

Wirwar
De website van AGP bestaat uit een 40 tal subsites, met elke een eigen look, feel en thema. Wilde je een compleet beeld hebben, dan moest je van de ene subsite naar de andere. Dat willen wij voorkomen. De nieuwe site van AGP zal zicht richten rondom de volgende sites/ thema's

AGP Audio - Alle preken van AGP'ers en andere online, meer dan 60 uur aan studies beschikbaar. Naast geluid ook een selectie van beeldmateriaal.

AGP Pray! - Gebed, wij kunnen niet zonder een hechte relatie met Christus, gebed is hiervoor het geschikte middel. AGP Pray! biedt studies over gebed, informatie over Operation Global Rain, maar ook een onderdeel waar gasten hun gebedsverzoeken kunnen insturen.

AGP Evangelism - Een complete site voor diegene die een passie hebben voor evangelisatie, zowel in kleine kring als informatie over publieke campagnes

AGP Health - AGP werkt aan een kookbook met vele vegetarische en veganistische recepten. AGP Health wordt de bijbehorende website met een onuitputtende bron van informatie

Riley Jack @ AGP. Alle blogs en overdenkingen van Riley bijelkaar gebracht op 1 plek. Riley schreef meer dan 400 artikelen, blogs en overdenkingen. Strakjes in te zien op een plek

EllenWhite - De huidige EGW website krijgt een facelift en navigeren wordt nog makkelijker.

AGP Corporte - Alle onderdelen die geen vaste plek krijgen, zullen in deze nieuwe website geplaatst worden, die louter over de eigen organisatie gaat. Zoals deze verslagen, informatie over bestellen van materiaal en uiteraard hoe je kunt doneren.

AGP Study - Het moeilijkste maar ook het belangrijkste project is de studie website AGP Study. Van profetie, tot de staat van de doden. Van archeologie tot pastorale teksten voor bemoediging en versterking van geloofsleven.
Wij horen graag van jullie wat je verwacht van een Bijbelstudie website. Laat het ons weten... stuur een persoonlijke berichtje via Facebook

Niet alles in een keer!!!
Uiteraard vergt het ombouwen van een site met meer dan 5.000 webpagina's tijd en heel veel geduld. Via Facebook en op de hoofdpagiina www.facebook.com houden wij je op de hoogte. Uiteraard kan die project niet welslagen zonder gebed en uw steun. Wij danken jullie alvast voor julle gebeden.

Tot een volgende Reports!

Zoeken naar

Algemeen