0143

 "How do you react to Jesus' love?"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

agp react enews

Magazine van agp ][ the advent gospel promotions

 

I worship You, almighty God, there is none like You

 

 

 

In deze editie

 

agp news: Zomernieuws van agp

 

In de zomermaanden presenteert agp, altijd nieuws en wetenswaardigheden uit “eigen keuken”. Deze zomer kun je vooral kennismaken met een nieuw initiatief, getiteld “Powerplant”.

 

 

Jaargang 5

Editie 143

 

 

 

 

 

 

 

Het vernieuwde agp

[Rotterdam] – Actief in omroep- en evangelisatieactiviteiten, woorden die je op diverse plekken op onze websites kan terugvinden. Gelukkig blijft het bij agp niet alleen bij woorden, maar zeker ook bij daden. In deze speciale react een vooruit– en terugblik op het verbeterde agp.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

agp heeft in januari 2003 besloten om haar nieuwsvoorziening anders in te richten en haar geld te investeren in haar evangelisatieactiviteiten. Veel geld zat tot dan toe in een eigen opgetuigde persdienst. In de winter van 2003 is de knoop door gehakt en is de persdienst opgeheven.


Daarna is het vrijgekomen geld besteed aan  het opstarten van een eigen internetradio-station, in juli van het vorig jaar. agp fm werd in één klap de enige gospelradio zender in Nederland is zich uitsluitend richt op gospel, praise & worship. De organisatie beschikt over een eigen gospelmuziek collectie met ruim 15.000 minuten aan gospelmuziek .Momenteel zijn er naast agp fm, drie andere op het Nederlands taalgebied  opererende gospelradio zenders.

 

Live uitzendingen vanuit onze ‘studio’ met professioneel uitzendmateriaal behoort tot de mogelijkheden. De luistercijfers van agp fm stijgen nog elke dag en inmiddels zijn mensen bereid om exclusieve programma’s te produceren voor de gospel zender. 

 

Er wordt niet alleen hard gewerkt aan onze radiozender, maar ook aan het internet. Steeds meer Christenen (uit de traditionele achterban van agp, maar ook uit andere geloofsgemeenschappen), vinden hun weg naar www.agpgroup.net Dat bewijst alleen al  de ruim 50.000 hits in een klein jaar tijd en bezoek uit letterlijk alle landen van de wereld.

 

Naast de investering in een radio-server, is er ook geld geïnvesteerd in verbeterde software, extra hardware bij ons op kantoor. De belangrijkste investering was de omschakeling naar een nieuwe server in Canada. Nu agp beschikt over deze server,  is de mogelijk voor interactie velen malen verbeterd..

 

Enkele voorbeelden;

 

Agpforum - (www.agp-internet.com/forum) - Na het referendum heeft Nederland de smaak te pakken, er wordt vaker nagedacht over de mening van het volk. agp heeft haar site dusdanig opgebouwd, dat er één centrale plek is voor discussie en mening. Ons Forum

 

Agp X - (www.agp-internet.com) - Wie kent sites als e-bay of marktplaats niet. agp biedt géén tegenhanger, maar een site voor diegene die gericht zoekt naar dat ene Christelijke boek, cd, grammofoonplaat, of foto.  zijn er Christelijke radio-DJ’s bereid gevonden om hiervoor programma’s te maken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Agp lanceert een community site op het web

(www.agp-internet.com)

 

De meest opmerkelijke ontwikkeling is wel de start van de ‘cyber’gemeenschap “PowerPlant”.  Het verschil van deze site met de huidige agp-sites is de complete opzet en uitstraling. Het ziet er ‘moderner’ uit en heef technisch veel meer mogelijkheden dan het oude ‘agp-internet’, na de zomer wordt deze site officieel gelanceerd

 

Er is de afgelopen maanden nagedacht om mogelijkheden te scheppen om geloofsgenoten te ontmoeten, relaties aan te gaan, te verdiepen in studie, actief te worden in evangelisatie, etc, etc. Binnen de opzet van de agp website was dat minder mogelijk, maar dat kan wel met de website van PowerPlant.

 

Het is nu dus mogelijk om op deze site nieuwe vrienden te ontmoeten, je foto te plaatsen, te chatten, te communiceren via een eigen forum. Artikelen, nieuwsberichten en links toe te voegen aan de site. Uitstapjes plannen noem maar op.  Etc, etc.

 

PowerPlant is opgezet als een “Energie Centrale”. Leden kunnen zich aanmelden voor één of meer onderdelen, hierbij kan gedacht worden aan: Marketing (evangelisatie), Productie (Gebed), Management (Leiderschap), Personeelszaken (ledenzorg & uitstapjes). Naarmate de PowerPlant groeit, komen er extra afdelingen en activiteiten bij. De mogelijkheden zijn ontelbaar en agp biedt de uiteraard de webruimte kosteloos aan.

 

Het enige wat men behoeft te doen om lid te worden, van de PowerPlant, is aanmelden op de site en de rest wijst zich vanzelf. Na de zomer start agp met een aparte landelijke actie om mensen in contact te brengen met de powerplant website.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

De toekomst

Concerten, Radio, TV, televisie Teletekst, Internet & Evangelisatieacties. AGP is meer dan 8 jaar een begrip voor menig gospel(muziek)liefhebber, maar daar blijft het uiteraard niet bij. Zo zijn er duidelijke kansen voor agp. Het nieuwe publieke omroepbestel wat momenteel door de regeringspartijen besproken wordt, zal ongetwijfeld nieuwe deuren open voor agp.  De droom van een mogelijke toetreding tot het publieke bestel zal zich dan kunnen uitmonden in realiteit.

 

Immers wij houden een duidelijk doel voor ogen, “Het brengen van een blijde boodschap van hoop, voor vandaag.” Het is vertrouwen in de Leiding van de Geest die onze positie bepaald te midden van een woelige wereld.

Kunnen wij het alleen af. uiteraard niet… wij blijven vragen om uw voorbede voor al deze activiteiten en projecten.

 

 

Riley Jack

agp – the advent gospel promotions

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright (c) 1997 -2005 AGP - The Advent Gospel Promotions, AGP React, AGP News, AGP Evangelism AGP Health, AGP Kids, AGP Events, AGP FM & AGP TV are part of AGP Networks, AGP's Goal is to proclaim the Gospel of Christ Jesus by means of the media (Radio, TV & Internet) and by evangelistic Projects, AGP - The Advent Gospel Promotions,  Rotterdam, The Netherlands, Postbank: 77.47.327, Internet: www.agpgroup.net, E-Mail: info@agpgroup.net, Dial-AGP: 06-15608808 Disclaimer: AGP respects all copyright owners their respect works, if we've forgotten to acknowledge you, please mail us. AGP is registered as an independent Christian organisation.

Listen to agp fm live - http://www.live365.com/stations/agpfm?play

 

agp corporate website

www.rileyjack.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Printerversie
0142
0144

AGP React eNews

Video Blogs Archief 2005 Archief 2004 Archief 2003 Archief 2002 Archief 2001 Archief 2000 Archief 1999

Zoeken naar

Algemeen