0083

Hoe reageer jij op Gods liefde?
AGP React enews
agp - the advent gospel promotions - Jaargang 3: editie83 - Nederlandstalig
I will do anything for You Lord, I will step out on my Faith, for You Lord

You are > Home > www.agp-internet.com/react > React

InjouwReactenews:
AGP Networks
> Storing website
> NieuwPromotiemateriaal in de maak
>Helpwanted @AGP
> Program Guide
AGP React enews
> News
> Events
AGP React eservice
> Need to know: CD van de week: Brent Jones
> Be Inspired: Dichtbij

AGP Networks
Storing website
New York [AGP React Internet] -Dat AGP een 'wereldomvattend' werk voortbrengt heeft niet alleen te maken met "de boodschap" die wij uitdragen, maar ook met onze eigen technische infrastructuur. Zo wordt ons website technisch beheert en onderhouden in New York. Door een hardware storing zijn wij 3 dagen lang NIET goed bereikbaar geweest. Onze excuses hiervoor, het bedrijf waar wij in de VS mee samenwerken heeft het grootste deel van de problemen opgelost. Mocht u meer willen weten over ons wereldwijd AGP-Netwerk mail ons info@agpgroup.net
>>> Website hosted by CrosswindsInc & Tucows. Inc
Nieuwmateriaal in de maak
Rotterdam [AGP Vereniging] - The Advent Gospel Promotions is bezig met vernieuwen van haar promotie materiaal. Nieuwe posters, briefpapier en brochures worden voorbereid en gedrukt. Dit in samenwerking met verschillende grafische ontwerpers die ook onze site een frisse nieuwe look hebben gegeven in 2001. Als u het werk van AGP een warm hart toedraagt en brochures of posters wilt ophangen bij u in de kerk, buurthuis, bibliotheek, etc. Neem dancontact met ons op, helpwanted@agpgroup.net
Helpwanted @AGP
AGP FM Online"On Demand"- AGP FM is afgelopen week begonnen met een nieuwe service, getiteld AGP FM Online "On Demand", in gewoon Nederlands, Radio op verzoek. Vanaf nu kunt u luisteren naar onze overdenkingen, preken, interviews die wij op AGP FM Radio en AGP FM Online uitzenden. Alleen nu kunt u luisteren wanneer U wilt. Zo kunt u luisteren naar overdenkingen over Gezond leven, Gods Liefde en tal van interviews, bijvoorbeeldover de invloed van TV op de maatschappij etc. De verbinding is zo ingesteld dat u al met een 56K modem verbinding goed geluid heeft!!
AGP biedt u de mogelijkheid om preken, etc uit te zenden via onze website. Als u interesse heeft om iets uit te laten zenden door AGP, neem dan contact met ons op.helpwanted@agpgroup.net

Program Guide
AGP React Internet [www.agp-internet.com] Meer dan 20 nieuwe pagina's toegevoegd, praktisch dagelijks ververst!!!
De belangrijkste updates:
- Luister naar de overdenking van de nieuwste medewerkster van AGP FM, Darlene Dossette
- SpecialsHensley Oosterwolde via AGP FM Online te beluisteren over Gezondheid en "Wat gebeurd er 5 minuten nadat je gestorven bent? Vanuit Gods Woord belicht.
- Foto's Generation G.O.D
- Interview met Denise Vallentak
- Bekijk inspirationele artikelen in het engels via de Engelse homepage!!
- Nieuwe concert- en activiteitenagenda
en nog veel, veel, veel meer
NIEUW: Google op AGP React Internet
Wij bij AGP weten datbezoekers van"grote websites" al gauw niet weten waar ze moeten beginnen, vandaar dat wij zijn gestart met meer navigatie hulpmiddelen op de site. Om uw zoektocht door de Cyberspace van AGP sneller te laten gaan, beschikt AGP over een interne Google zoeker, die zowel het www als de site van AGP doorzoekt. Meer weten React@agpgroup.netAGP React staat ook nu vermeld bij TAGNET.org Ministries overzicht, TAGNET is een leken-organisatie binnen de adventkerk die Unies, Conferenties en kerken van webruimte voorziet. Daarnaast wordt AGP aangemeld bij alle belangrijkeChristelijke Zoekmachines zoals Gospelcom.net & Crosswalk.com.
AGP React enews [info@agpgroup.net] :AGP News zoekt naar vrijwilligers die op free-lance basis artikelen willen schrijven. Mail React@agpgroup.netOp deze wijze kan AGP React vaker en met meer actuele artikelen voor de dag komen. Wij hebben jouw reactie nodig!!
AGP FM Radio [In Rotterdam op kabel 107.1, ook in de Rotterdamse regio op de kabel (Zie kabelleverancier UPC-gegevens)] Luister nu ook naar AGP FM Radio, live via het internet elke zondag tussen 11.00 en 12.00, dit via de Windows Media Player. Klik hier voor meer info
AGP FM Online: [Radio via het internet, via media.agpgroup.net (klik agp online, vervolgens op tune in) op de volgende tijden (Nederlands, GMT+1)]
maandag3 juni: vanaf 21.00 - 22.00AGP FM Online
<agp - Broadcasting a message of hope

AGP React enews
News
<en: Hou de kerk familie bijelkaar
Griekenland/ Turkije [ANN] - De geweldige groei de Adventkerk doormaakt, maakt kerkleiders ertoe om te kijken, wat er moet gebeuren om eenheid in de kerk te bewaren. Diverse leiders spraken over Adventist zijn in een post-moderne maatschappij en vroegen zich af of de kerk nog steeds trouw is aan zijn missie en zijn eigen verleden en tradities.
Voorzitter Jan Paulsen van de wereldwijde Adventkerk zei tijdens de conferentie het volgende "Daarom, de vraag welke elke Zevende-dags Adventist zichzelf moet vraag is dit: Moeten wij doorgaan om onze adventistische ideniteit te verkondigen van de kansel, in het bijzonder, maar ook in de klaslokalen en in onze nieuwsbladen, zoals we behoren te doen?"
In de Adventist Review zal binnenkortde volledige tekst van de overdenking van Jan Paulsen weer gegeven worden.
<en: Jeugd Crooswijk gaat Walk - A - Thon
Rotterdam [AGP News] -Zondag 9 juni 2002 organiseert the Adventist Youth (AY) Crooswijk een fundraising in de vorm van een Walk-a-thon & Sportdag. Deze vangt aan om 08.00-16.00. Start: Lutheraanse Kerk, Heer Vrankestraat 51
Prijsvoor deelnemers aan de Sponsorloop: Euro 7.50 (incl. T-shirt, entree en een etenspakket). Deelnemers aan de sportdag moeten ervoor zorgen dat ze een groep van 7 mannen hebben, zodat ze bij de 7 verschillende activiteiten kunnen deelnemen. Entree is dan Euro 2 en deelname aan activiteiten Euro 0.50 per activiteit. Naast activiteiten zullen er ook eten, hapjes en drinken te koop zijn. Kom alleen en steun het JeugdGroep uit Rotterdam-Crooswijk
Voor informatie: B. Elisabeth 010-2251030 of J. Clarke 010-4366448
Meer Informatie:
AGP Events
<en: Anglicaanse kerkdiensten wijken voor voetbal
CANTERBURY (ANP) - De anglicaanse priesters mogen komende zondag hun kerkdienst verschuiven zodat de gelovigen de eerste voetbalwedstrijd van Engeland op het WK kunnen zien. De aftrap van Engeland tegen Zweden is om half elf Engelse tijd.
Dat heeft aartsbisschop George Carey, hoofd van de Anglicaanse Kerk, dinsdag in het dagblad The Times gezegd. Carey staat bekend als een fan van de club van Dennis Bergkamp, Arsenal, dit seizoen zowel Engels kampioen als bekerwinnaar. ,,Uiteraard is een kerkdienst belangrijker dan voetbal, maar een WK doet zich maar eens in de vier jaar voor. Dus we kunnen best flexibel zijn,'' aldus Carey. Zelf kan hij de wedstrijd niet rechtstreeks zien. Hij leidt de speciale kerkdienst op kasteel Windsor ter ere van het gouden jubileum van koningin Elisabeth.

Carey ontkende dat hij partij kiest voor het Engelse elftal. Hij zal geen speciaal gebed voor Engeland houden. Als geestelijk hoofd van de Anglicaanse Kerk, die leden in veel landen heeft, kan hij zich dat niet veroorloven. Niet alle priesters reageerden enthousiast. Geoffrey Kirk uit Lewisham ten zuidoosten van Londen zei sprakeloos te zijn dat kerkdiensten voor een potje voetbal worden verschoven.

<en: Leiders roepen op tot boycot van nieuwe bijbelvertaling
Bijbelvertaling - [Charisma News] - Er is veel kritiek op de nieuwe "Today's New International Version" die niet genoeg betrouwbaar zou zijn als vertaling. Een grote coalitie van kerken en evangelisatie-instituten hebben opgeroepen tot een boycot van de nieuwe seks-neutrale versie van Amerikaans best verkochte bijbel [NIV- New International Version].
Belangrijkste reden voor de verwerpen van deze versie door kerkleiders is het verplaatsen van mannelijke verwijzingen door sex neutrale verwijzingen, zelfs op plekken waar de betekening verloren dreigt te gaan. De nieuwe versie is volgens kerkleiders geheel onbruikbaar voor prediking in kerk of persoonlijke studie.
Meer achtergronden >>>AGP ReactInternetEnglish NewsCenter
<en: Predikant krijgt boete wegens prediking aan vrouw
Dane County - [AGP News] - Rechter Paul Higginbotham heeft een Predikant Ralph Ovadel een boete opgelegd van $ 1.000 wegens het "tuchten" van een vrouw opeen parkeerplaats nabij een door de overheid beheerde naaktstrand. De predikant was daar het evangelie van Jezus Christus aan het prediken. Het "slachtoffer", mevrouw Nancy Erickson had bij de rechtbank gevraagd om niet alleen een boete van $ 1.000 op te leggen, maar ook een celstraf van 90 dagen.
De rechter besloot op het laatste niet in te gaan omdat het de Staat teveel geld zou kosten. Het openbaar ministerie overwoog een gevangenisstraf, maar men wilde hem niet tot een "matelaar" maken.
De rechter vond de wijze van preken van de predikant zeer slecht en zei "Ik noem uw werkwijze slecht, gemeen, verwarrend.. het was geen preken!" De predikant gaat in beroep.
agp news | www.agp-internet.com/news | news@agpgroup.net

font color="#008000" size="1">
Events
>>>Organiseer jij of jouw gemeente bijzondere kerkdiensten, jeugdevenementen, concerten, geef het ons door op events@agpgroup.net Alleen de activiteiten voor de komende twee maanden worden vermeld, meer activiteiten: http://www.agp-internet.com/events
Juni
8 EO Jongerendag, Gelredome Arnhem
9 sportdag Crooswijk
12 Ultimate Black Gospel Concert
Augustus
10 Dynamic Voices, Koningskerk Amsterdam (19.00)
11Dynamic Voices, Grote kerk Overschie, Rotterdam (18.00)
September
13-14-15 Jeugd Adventkerk - Openingskamp
agp events | http://www.agp-internet.com/events | events@agpgroup.net

AGP React eservice

Need to know:
Cd van de week: Brent Jones& TP Mobb
Heel klein in een hoekje van hetboekjevan de Cd van Brent Jonestref je de volgende tekst aan "Dit project is opgedragen aan Stephen Bryson. Stephen Bryson werkt in het leger en verliet het leven op 9 januari tijdens een vliegtuigcrash in Pakistan. Zijn vrouw Katrina zingt in the TP Mobb, het koor van Brent Jones.
Dat betekent niet dat de CD vol met treurige nummers is gevuld, meer dan dat.. het eerste nummer is een oproep om te getuigen van je geloof "Get Up" De Cd is een afwisseling van UP-beat, Up Tempo praise songs, die sommige zelfs onder het kopje dansbaar kunnen zetten "Holy Ghost HIgh & Rich". Maar ook Close harmony nummers als het prachtig Closer & Midnight. De CD is vrij kort.. d.w.z. slechts 63 minuten.
De CD blinkt uit in zijn simpele maar doeltreffende teksten. Over kwaliteit valt te twisten. Voor vele is het weer een gospel-synthesizer cd met meer vanhet zelfde.Beoordeel hem voor jezelf. Luister naar nummers van de cd van Brent Jones in onze downloadRoom
Brent Jones & TP Mobb
Beautiful
Holy Roller Entertainment/ EMI Gospel
www.emigospel.com

Be Inspired: dichtbij
>>> Heb jij inspirationele teksten, meditaties, etc mail de prayer-redactie op prayer@agpgroup.net
[G. Curtis]
Dichterbij,
Heer tot U
Elke dag wil Ik dichter bij U zijn
Dichterbij,
Dichter Heer, bij U
Ik strek mijn handen tot U uit
Oh, Heer, ik wil tot u naderen
Ik verlang om dichtbij U te zijn
Ik heb dingen gedaan
En ik weet dat U er niet blij mee bent
Oh, Heer Alstublieft vergeef mij
Dat is waarom ik hier ben op mijn knieën
Het zijn beproevende tijden
Wanneer ik mij helemaal allen voel
En mijn verstand een spelletje met mij speelt.
En terwijl ik de verkeerde kant op ga.
BentU juist daar voor mij.. dichtbij mij
Bij mij.. aan mijn zijde
Om mijn beste vriend te zijn
die bij leidt en beschermt
Dus neem te telefoon op
Ga op je knieën en bidt tot de Heer
Hij zal je helpen.

Dus wanneer je in de put bent
En je weet niet wat je moet doen
Zorg er dan voor dat je dichtbij Hem bent
Zo dichtbij, heel dichtbij.

AGP Network Info
Colofon
Wilt u dit magazine niet meer willen ontvangen. stuur een e-mail naar AGP MediaNetworks: info@agpgroup.net?subject=REMOVE DUTCH REACT. Wilt u aanmelden voor onze maandelijkse Engelstalige e-news bulletin: mail info@agpgroup.net?subject=SUBSCRIBE REACT. Copyright (c) 2002 AGP - The Advent Gospel Promotions, AGP React, AGP FM & AGP Vision are part of AGP MediaNetworks, AGP's Goal is to proclaim the Gospel of Christ Jesus by means of the media (Radio, TV & Internet) and by evangelistic Projects, AGP - The Advent Gospel Promotions, p/aEvenaar 188, 3067 DA Rotterdam, The Netherlands, Postbank: 77.47.327, Internet: www.agp-internet.com, E-Mail: info@agpgroup.net, Disclaimer: AGP respects all copyright owners their respect works, if we've forgotten to acknowledge you, please mail us.