0081

Hoe reageer jij op Gods liefde?
AGP React enews
agp - the advent gospel promotions - Jaargang 3: editie81 - Nederlandstalig
Oh God, my passion's is for You. No one can love me like You do,
Breath on Me Breath on me.. canI find safety in Your arms

InjouwReactenews:
AGP Networks
> AGP Viruswaarschuwing
> Program Guide
AGP React enews
> News
> Events
AGP React eservice
> Need to know: Cd van de Week: Tonèx
> Be Inspired: Een wonderschone plaats

> AGP Viruswaarschuwing
Waarschuwing - Momenteel gaat er een nieuwee-mailvirus/internetvirus rond.Alle e-mails die u ontvangt met als titel "helpwanted", "events", "news", "prayer", "info"... zonder de toevoeging AGP in de e-mail alias mag u verwijderden... Alle mailtjes (MET BIJLAGE)van of via AGPenverzonden zijn in de week van16 april 2002 zijn virussen en dient u meteen te verwijderen. Het betreurt ons dat dit heeft kunnen gebeuren. Neem contact met ons op over eventuele oplossingen, info@agpgroup.net
Het beleid van AGP is dat AGP per defintie GEEN bijlagen verzend, AGP heeft haar PC's laten controleren op virussen enzij is geheelvirusvrij. Momenteel kijken wij samen met onze partners in de VS of er een virus-aanval wordt uitgevoerd op onze servers in de VS.
>>> Anti-Virus sites

Program Guide
AGP React Internet [www.agp-internet.com] - (als onderstaande links niet werken, ga naar www.agp-internet.com)
De evangelisatie-actie in Rotterdam is afgelopen,een verslag van evangelisatie actie in Rotterdam Noord - klik hier
Prof W. Veith - Adventisten in Rotterdam en omstreken draaien veelvulding videobanden met lezingen van Prof. Walter Veith uit Zuid-Afrika. Geintresseerd in het werk van deze Adventist. Klik hier
Hou jij van zingen.. - AGP React werkt aan een Hymns en Praise Special. Kijk nu al naar een aantal links - klik hier
Verder kun je kijken vanaf onze homepage linken naar: AJV, 4smile.cc en nog veel meer sites. AGP React zal de komende tijd meer toevoegingen doen op de site. Kijk daarom dagelijks naar AGP React Internet.
AGP React enews [info@agpgroup.net] :AGP News zoekt naar vrijwilligers die op free-lance basis artikelen willen schrijven. Mail React@agpgroup.net
AGP FM Radio [In Rotterdam op kabel 107.1, ook in de Rotterdamse regio op de kabel (Zie kabelleverancier UPC-gegevens)]
Luister nu ook naar AGP FM Radio, live via het internet elke zondag tussen 11.00 en 12.00, dit via de Windows Media Player. Klik hier voor meer info
AGP FM Online: [Radio via het internet, via media.agpgroup.net (klik agp online, vervolgens op tune in) op de volgende tijden (Nederlands, GMT+1)]
Woensdag 25 april om 21.30 een Muziekspecial
<agp - Broadcasting a message of hope

AGP React enews
News
<en: Ruim een half miljard Bijbels verspreid
READING[Reformatorisch Dagblad]- De bijbelgenootschappen hebben in het afgelopen jaar wereldwijd 555 miljoen Bijbels, Nieuwe Testamenten en bijbelse geschriften verspreid. Dat zijn er 78 miljoen minder dan in het daaraan voorafgaande jaar.

Dat blijkt uit nieuwe gegevens van de United Bible Societies (UBS) in Reading, bij Londen. Er is sprake van een duidelijke afname vergeleken met het recordaantal verspreide Bijbels in 2000. De teruggang laat zich volgens het Duitse bijbelgenootschap in Stuttgart verklaren door het feit dat de bijbelgenootschappen in 2000 grote acties hadden bij massale happenings, zoals de Olympische Spelen in Sydney, het Heilig Jaar in Rome en de wereldtentoonstelling Expo in Hannover.

Het duidelijkste was de teruggang het afgelopen jaar te merken bij de bloemlezingen uit de Bijbel (ruim 56 miljoen minder). De meeste bijbelse geschriften werden in Amerika verspreid (381 miljoen). In Nigeria, waar het tot bloedig treffen tussen moslims en christenen kwam, was het aantal verspreide Bijbels met meer dan 522.000 bijna verdubbeld in vergelijking met het jaar daarvoor.

<en: Kerkgangers naar striptent gelokt
AMSTERDAM -[Oneway.nl] - Vrome kerkgangers die een bezoekje denken te brengen aan de website van de kerk in Wales, lopen kans een virtuele striptent binnen te lopen. Het webadresredirect namelijk naar een live webcam van de 19-jarige Tina.
De Church in Wales, die gelieerd is aan de Anglicaanse kerk, beraadt zich momenteel op de te nemen stappen. Een woordvoerster van de kerk verklaard tegenover Ananova dat het onmogelijk is om alle additionele domeinnamen op te kopen. "We zijn momenteel in gesprek met onze internetprovider om te zien of en zo ja welke acties we kunnen ondernemen om deze situatie op te
lossen."
<en: EO - Jongerendag op TV
HILVERSUM - [Evangelische Omroep] -
<en: Het gebod 'Gij zult niet stelen' lag er
DORDRECHT -[Oneway.nl] - De politie heeft een 34-jarige man uit Zutphen aangehouden op verdenking van inbraken in zes kerken in de Alblasserwaard. In de nacht van vrijdag op zaterdag werden enkele collectebussen leeggehaald en Bijbels verplaatst. Op de vloer van de hervormde kerk aan de Oudekerkseweg in Giessen-Oudekerk bleven twee zeventiende-eeuwse bijbels onbeschadigd liggen.
Waarom de dief de boeken heeft laten liggen is onbekend. Feit is wel dat ze openlagen bij Leviticus 19, waar in vers 11 het gebod staat: „Gij zult niet stelen.”
agp news | www.agp-internet.com/news | news@agpgroup.net

Events
>>>Organiseer jij of jouw gemeente bijzondere kerkdiensten, jeugdevenementen, concerten, geef het ons door op events@agpgroup.net Alleen de activiteiten voor de komende twee maanden worden vermeld, meer activiteiten: http://www.agp-internet.com/events
April
27 - Kidzrally Huis ter Heide- Opgeven via Kindersabbatschool leiding in plaatselijke adventkerk
27 - Adventkerk Den Haag - Open Deur dienst "Heeft God Humor" - aanvang 14.30
Mei
4 - Doopdienst Adventkerk Rotterdam Zuid - Amelandseplein 68
8-12 - AJV Scouting - Camporee - Huis ter Heide
11 -Concert Sisterly Love in Den Haag op 11 mei
AGP React eservice
Need to know:
Cd van de week Tonèx - O2
"Vijf jaar lang hebben jullie gewacht, maar nu ben ik terug... Ik laat jullie nooit meer zolang wachten", dit zegt Tonèx in een van zijn interviews. Deze singer- songwriter met een eigen stijl is terug en hoe. 18 Tracks met daverende, vernieuwende gospelmuziek. Prachtige teksten, waarin de afhankelijkheid aan Christus wordt bezongen. Muziek die menigeen controversieel zou noemen, maar Tonèx is een vernieuwer, hij schaamt zich er niet voor om zijn eigen muziek in de mix te zetten. Vlotte Rythm and praise worden afgewisseld door ballads en meditatieve nummers.
Voor het nummer "A beautiful Place" is prachtig in elkaar gezet.. je waant je in de Hemel als je dit nummer hoort. Een prachtige CD, maar je moet wel van Tonèx afwisselende stijl houden. Het is altijd een verassing als je naar de muziek luistert van Tonèx, als je daar niet van houdt.. koop de CD dan niet. Maar als jij naar prachtige muziek wilt luisteren die goed in elkaar is gezet. Go get your copy today.
Tonex - 02
Jive - Verity - Nureau Inc.
www.yotonex.com
www.verityrecords.com

Be Inspired: Een wonderschone plaats
>>> Heb jij inspirationele teksten, meditaties, etc mail de prayer-redactie op prayer@agpgroup.net
The Beautiful Place [a williams]
Al sinds mijn geboorte hoor ik van deze plaats
Waar er altijd zonneschijn is en elke dag een Sabbat is
Daar zal geen regen meer zijn. Geen wolken die grijs zijn.
Oh, vertel me toch van die ene onbewolkte dag
Heel mijn leven hoorde ik van deze wonderschone plaats
Het isverder dan de verste ster
Waar de straten van goud zijn als glas en het licht wondermooi weerkaatsen
Waar we zullen juichen en zingen zijn Glorie tot in alle eeuwigheden
Terwijl ik ouder werd, ging ik twijfelen over deze plaats.
Zal ik daar ooit wel komen, Hoe lang moet ik daarop nog wachten?
Toen voelde ik iets bijzonders, iets diep van binnen
Op een dinsdagavond, voelde ik dat mijn lichaam veranderde
Ik zie Jezus.. Ik ga mee!!
Heel mijn leven droomde ik van deze wonderschone plaats
Ik kan het nauwlijks mijn ogen geloven, ik zie Zijn aangezicht
Terug bij mijn geliefden, ik wandel met hun hand in hand
En waar de Heilige Rivierontspringt, daar lig ik neder
Prachtig... de bloemen zingen hun lied
Waar parelwitte paarden neerknielen
Want de Koning maakt zijn intocht, wanneer de bazuinen klinken
Als wij zingen, dan zijn wij zijn prachtige genadetroon
Geen meer dood
Geen meer pijn

Vreugde, eeuwigdurend Sion,
vol lof zingen wij Heilig, Heilig, Heilig
we zullen juichen, Hallelujah, Hallelujah, Hallelujah
We hebben het overwonnen
We hebben het overwonnen
We zijn overwinnaars
Maki-na ka-ata [japans, we hebben onze vijand verslagen]
Cantemos bailemos [spaans, laat ons zingen, laat ons dansen]
Harambee [Swahili: laat ons samenkomen]

AGP Network Info
Colofon
Wilt u dit magazine niet meer willen ontvangen. stuur een e-mail naar AGP MediaNetworks: info@agpgroup.net?subject=REMOVE DUTCH REACT. Wilt u aanmelden voor onze maandelijkse Engelstalige e-news bulletin: mail info@agpgroup.net?subject=SUBSCRIBE REACT. Copyright (c) 2002 AGP - The Advent Gospel Promotions, AGP React, AGP FM & AGP Vision are part of AGP MediaNetworks, AGP's Goal is to proclaim the Gospel of Christ Jesus by means of the media (Radio, TV & Internet) and by evangelistic Projects, AGP - The Advent Gospel Promotions, p/aEvenaar 188, 3067 DA Rotterdam, The Netherlands, Postbank: 77.47.327, Internet: www.agp-internet.com, E-Mail: info@agpgroup.net, Disclaimer: AGP respects all copyright owners their respect works, if we've forgotten to acknowledge you, please mail us.