0072

Hoe reageer jij op Gods liefde?
AGP React enews
agp - the advent gospel promotions - Jaargang 3: editie72 - Nederlandstalig
Praise Him for His migthy acts; praise Him according to His excellent greatness

InjouwReactenews:
AGP Networks
>Program Guide
>Harvest ep: Alles over evangelisatie in Spijkenisse & Rotterdam
AGP React enews
> News
> Events
AGP React eservice
> Need to know: CD van de Week - Blessed
> Need to know: Nieuwe boeken bij ABC
> Be Inspired: Gods Genade
> AGP Network Info (Wat is AGP?, Colofon)

AGP Networks
Program Guide
AGP React Internet [www.agp-internet.com] - (als onderstaande links niet werken, ga naar www.agp-internet.com)
In voorbereiding: 2 februari gaat het gebeuren, het huwelijk van 2002. Binnenkort op React Internet een special metalles over trouwen, samenwonen en wat de bijbel daarover zegt.
AGP React enews [info@agpgroup.net] :Wij willen graag van u horen, heeft u nieuws uit uw kerkgemeenschap, organiseert u activiteiten of heeft een inspirationeel artikel dat u met onze 500+ lezersbestand wilt delen? Mail de redactie op info@agpgroup.net
AGP FM Radio [In Rotterdam op kabel 107.1, ook in de Rotterdamse regio op de kabel (Zie kabelleverancier UPC-gegevens)]

20 januari, CD's van de Week:Colourblind,'Psalmen in King James-vertaling 'rappend' & Yolanda Adams-Overdenking: Hensley Oosterwolde

AGP FM Online: [Radio via het internet, via media.agpgroup.net (klik agp online, vervolgens op tune in) op de volgende tijden (Nederlands, GMT+1)]
20januari, AGP FM Online - Network 7 News & Muziek vanaf 21.00 uur
<agp - Broadcasting a message of hope

Harvest ep: Alles over evangelisatie in Spijkenisse & Rotterdam
[AGP News & Harvest ep] - In de Rotterdamse regio worden de komende drie maanden een tweetal acties georganiseerd. Deze acties zijn initiatieven van de zendings - (evangelisatie)raden van de Adventkerken uit Spijkenisse en Rotterdam-Noord. Over deze acties bericht Harvest ep de komende weken via AGP React. Organiseer jij ook binnenkort een evangelisatie-actie en je wilt dat AGP de actie voor jou op de voet volgt.. mail news@agpgroup.net
Met een goed gevoel de toekomst in
SPIJKENISSE [Hensley Oosterwolde] - Vanaf 19 januari zal 5 weken lang,er elke zaterdagmiddag (sabbat)in de adventkerk vanSpijkenisse een lezing worden georganiseerd. Thema van deze lezingen zijn: "Met een goed gevoel de toekomst in". Aanvang is 15.00 in de Adventkerk aldaar, Eikenlaan 1 Spijkenisse, nabij metro-station Spijkenisse Centrum.
Eerste onderwerp: Is er een hevige aardbeving op komst?
Mensen zijn bang voor de toekomst, bang voor oorlogen, terroristisch aanslagen, natuurverschijnselen, maatschappelijke problemen. Maar wat zegt Gods woord hierover? Jezus heeft ons gewaarschuwd dat dit soort dingen zal gebeuren voor zijn komst. Als wij onzehoop, en vertrouwen in Jezus handen leggen, hebben wij niets te vrezen voor de toekomst. Hensley zal hierop ingaan...
Meer?!: Voor een volledige beschrijving alle onderwerpen kijk op http://go.agpgroup.net (update gereed maandagavond 14/01)
De Ontmoeting
ROTTERDAM - HILLEGERSBERG [Riley Jack] - In een onzekere wereld als deze is het steeds moeilijker om een rustpunt te vinden. En wanneer je denkt die gevonden te hebben, stort de wereld in een onzekere periode. Wij stoppen in de reis van ons leven steeds maar bij de verkeerde halte. Wij stappen uit bij stress, stappen over in onzekerheid, missen de verbinding naar geluk en hebben ernstige vertraging bij het vinden van vreugde.

De Adventkerk Rotterdam Noord organiseert een aantal Speciale diensten waarin een ontmoetingcentraal staat. De uitdaging die deze kerk haar bezoekers biedt is om een keer een 'andere' halte uit te proberenDe diensten vinden plaats op 19 januari (R. Jack), 2 februari (F. Valois-Smith)& 16 februari (M. Peroti).
De speciale diensten vangen aan op zaterdagochtend (sabbat) 11.00 uur en het gesproken woord wordt omlijst door veel zang, zowel gezamenlijk als optredens van diverse gospelgroepen. Predikant van deze gemeente ds. B. Nabbegon op 5 januari 2002 met deze speciale diensten. Deze diensten vinden plaatsin de Adventkerk van Rotterdam Noord, welke te vinden is aan de Minstreelstraat 9 (zijstraat van de Straatweg, nabij NS-Rotterdam Noord).
Laatste nieuws: In Maart en April vinden er lezingen (crusade) inRotterdam-Noordplaats met de volgende sprekers:Ds. B. Nab en R. Jack, zodra meer bekend is leest u dat uiteraard het eerstin AGP React.
<Harvest Evangelistic Projects is een initiatief vanuit de AGP Vereniging

AGP React enews
News
<en: "Concerten op komst"
DEN HAAG [AGP News] - Sisterly love, organiseerde in 2001 een goed bezocht concert, een goede aanleiding van deze Young-Ladies formatie om nogmaals een concert te houden. Op 11 mei wordt dit georganiseerd in de Adventkerk van Den Haag aan de N.W. Buitensingel. Andere concerten die wij bij AGP verwachten zijn die van, 26januari -Adventkerk Gouda (gehouden in de Westerkerk te Gouda), Adventkerk Rotterdam Noord (in het kader van evangelisatie actie) en een paasmusical van het koor Witness.
<en: "Jeugdrally Arnhem/ Hilversum wordt een show!"
ARNHEM - [AGP News] - Op 9 februari a.s. organiseren twee jeugdgroepen van het Kerkgenootschap der Zevende-Dags Adventisten (Uit Arnhem & Hilversum) een jongerenevenement genaamd Jeugdrally. Thema van dit evenement is "bavel sefat - the show of your life". Het is ruim 6 jaar geleden dat voor het laatst een dergelijk groot jongerenevenement wordt georganiseerd in oostelijk Nederland. De jeugdrally wordt gehouden in het Olympus College aan de Olympus 11 in Arnhem.Aaneen jeugdrally nemen gemiddeld 500 adventjongeren vanuit heel Nederlandaan het programmamee. Er wordt voorrang gegeven voor jongeren tussen 14 en 25 jaar en hun leiders, voor zowel eten als diverse andereactiviteiten. Meer informatie via de jeugdleiders.... de Routebeschrijving is te downloaden viaonze events-site van maandag 14 januari. Voor degene die willen eten,(kosten a 7 EURO) p.p.)dienen dit voor23 januari op te geven bij een jeugdleider in een van de plaatselijke adventkerken.
<en: "Reli-piloot zaait paniek met hemelboodschap "
MIAMI[Oneway.nl]
-Inwoners van de stad Boca Ratón in de Amerikaanse staat Florida kregen op nieuwjaarsdag de schrik van hun leven toen ze een klein vliegtuigje de tekst "God is groot" in de lucht zagen schrijven. Veel mensen in Boca Ratón vreesden dat de boodschap een voorbode zou zijn van nieuwe aanslagen, omdat de tekst veel lijkt op 'Allah is groot'. De geschrokken toeschouwers associeerden die tekst onmiddellijk met de aanslagen van 11 september.
<en: Efraïm Genootschap treurig gestemd : wederkomst uitgesteld
HEINENOORD [Nederlands Dagblad]
- Het omstreden religieuze Efraïm Genootschap uit Heinenoord betreurt het dat Jezus Christus nog niet is teruggekomen om Zijn "trouwe volgelingen" op te halen. H. J. A. van Geene, de leider van het genootschap, had de wederkomst enkele weken geleden wel voorspeld. Volgens hem hebben "ongehoorzame zogenaamde gelovigen Gods plannen gedwarsboomd."
<en: Newsviews
Auto met gratis Bijbel [Oneway.nl] -Wie in Groveland (Florida) een tweedehands auto koopt, krijgt er een gratis Bijbel bij. Ralph en Michele Fabricatore runnen Born Again Auto, een christelijke garage.
Bush voelt gebeden {Religion Today] - Van alle presidenten heeft Bush het meest gesproken over zijn eigen spirituele leven. Bush is dankbaar voor de vele gebeden. Bush vraagt Amerikanen te bidden voor een spiritueel schild tegen gevaar en terrorisme.

Events
>>>Organiseer jij of jouw gemeente bijzondere kerkdiensten, jeugdevenementen, concerten, geef het ons door op events@agpgroup.net Alleen de activiteiten voor de komende twee maanden worden vermeld, meer activiteiten: http://www.agp-internet.com/events
Januari

19 - Concert Double G in Alphen aan de Rijn (zie website)

19 - Bezoekersdag Adventkerk Rotterdam Noord - 11.00 (minstreelstraat 9)
19 - Lezingen Adventkerk Spijkenisse - 15.00, Eikenlaan 1, Spijkenisse (metro Spijkenisse Centrum) (zie website)
26 - Lezingen Adventkerk Spijkenisse - 15.00, Eikenlaan 1, Spijkenisse (metro Spijkenisse Centrum) (zie website)
2 6 Bible Bowl - Rotterdam Crooswijk - Bijbelkennis en ontmoetingsavond voor de jeugd in Groot Rotterdam.
26Gospelconcert Gouda 2002, Westerkerk, aanvang 19.00, (zie ook website)
Februari
2 - Huwelijk Maxima en Willem-Alexander (Binnenkort Special over huwelijk, samenwonen op React Internet)
2 - Bezoekersdag Adventkerk Rotterdam Noord - 11.00 (minstreelstraat 9)
2 - Lezingen Adventkerk Spijkenisse - 15.00, Eikenlaan 1, Spijkenisse (metro Spijkenisse Centrum) (zie website)
2 - Studentendag Adventkerk Nederland (info volgt) info@adventist.nl
9 - Jeugdrally Arnhem/Ede "The Show of Your Life", Aanvang 10.30, Olympus College te Arnhem aan de Olympus 11
9 - Lezingen Adventkerk Spijkenisse - 15.00, Eikenlaan 1, Spijkenisse (metro Spijkenisse Centrum) (zie website)
16 - Bezoekersdag Adventkerk Rotterdam Noord - 11.00 (minstreelstraat 9)
16 -Lezingen Adventkerk Spijkenisse - 15.00, Eikenlaan 1, Spijkenisse (metro Spijkenisse Centrum) (zie website)
23 -Lezingen Adventkerk Spijkenisse - 15.00, Eikenlaan 1, Spijkenisse (metro Spijkenisse Centrum) (zie website)
VERWACHT
Verwacht: Go 2002 - Lezingen Rotterdam Noord en Concert
Verwacht Jeugdcongres AJV Nederland
Verwacht: Kidzrally op 27 april
Verwacht: Paasmusical Witness op2 april
Verwacht: Concert Sisterly Love in Den Haag

AGP React eservice
Need to know: CD van de Week: Blessed
Blessed - Journey of the heart
[AGP FM]- Dit keer geen nieuwe CD, maar een oude (uit 2000), de groep Blessed is niet een bekende A*merikaansedamesformatie, en de platenlabel waarop men is uitgebracht is waarschijnlijk nog onbekender (Ultimate Records). Maar bij AGP FM gaat wij in de catacomben van de Gospel Industrie en regelmatig komt er een leuke CD naar buiten. Zo ook deze Cd, een goede mengeling tussen praise muziek en funky "Mary Mary' achtige gospel (trouwens de nieuwe CD van dat tweetal komt in maart uit).
Alle liederen zijn geïnspireerd naar aanleiding van bijbelgedeelten en de nummers gaan vooral over de kracht van Gods liefde en het feit dat Hij je nooit in de steek wil laten. Je zult deze CD moeten importeren uit het buitenland,mocht je het willen aanschaffen. Wn als je wilt weten hoe hij klinkt, luister dan aanstaande zondag naar AGP FM Online. Daarin een special over de dames in de gospel.
Blessed
Journey of the heart
Ultimate Records
geen website

Need to know: Nieuwe boeken bijwww.adventistbookcenter.com
(Geen onderdeel van AGP)
Beyond the Veil - Een persoonlijke blik in het leven van een Christelijke vrouw die vasthield aan haar geloof ondanks haar fysieke en mentale mishandeling van haar Moslim man. Ook gaat het boek over de ontvoering van haar 3 zonen naar een vreemd land en haar reis terug naar Saudi Arabie om haar familie weer te kunnen zien.
Open Secrets of the Antichrist (Don Mansell) een emiritus predikant en curator van de E.G. White Estate schrijft over de profetische boodschap van Daniel 7. In dit boek onthuld Mansell dat diverse profetische boodschappen die in Daniel beschreven zijn in heldere en duidelijke (engelse( taal.

Be Inspired: Gods Genade
>>> Heb jij inspirationele teksten, meditaties, etc mail de prayer-redactie op prayer@agpgroup.net
[R. Kelly]
Alles wat je nodig hebt is hier aanwezig.
Al je problemen, ja ik weet het...
En wanneer je je in de put bevind, dan zal Ik er voor je zijn
Je kunt Mijn naam aanroepen, want Ik hoorde je gebed
Geen andere naam kan je blijdschap geven, ook al heb je pijn.
Hij zal het doen voor jou, maar wat je eerst moet weten is dat het om genade gaat.
Het is door Gods genade alleen.
Alles is mogelijk door Jezus Christus
Er is geen wapen gemaakt die mij kan deren
Daarom ben is zo blij dat alles komt
door Gods genade alleen
Alles is mogelijk met Jezus Christus
Dus ben je ontslagen..?
Kun je rekeningen niet meer betalen..?
Ziek... en je kunt niet beter worden..?
Mijn Jezus geneest...
Hij zal de meeste donkere dag uit je leven oplichten!
Vertrouw op Zijn woord
en Hij zal je dragen door dit leven heen.
Hij zal je bevrijden..,
maar eerst moet je geloven en weten,
dat bevrijding komt van God... en God alleen.
Want het is door Gods genade.. en Zijn liefde.
Kom, voordat de zon ondergaat.
Al mocht de duivel je van je pad afwillen slaan.
Ook al ben je moe van een leven zonder doel.
Neem het Woord van God en weersta de duivel.
Want God, Hijvergeeft je zonden...
Open daarom jouw hart voor Hem.
Laat de Here jouw Zijn liefde tonen
Want dan zijn wij meer dan overwinnaars.

AGP Network Info
Wat is AGP
Rotterdam- Naar aanleidingvan een aantal artikelen in react 71 ontvingen wij diversee-mails over de affiniteit en positie van The Advent Gospel Promotions Vereniging (beter bekend als AGP). AGP is een onafhankelijke media- & evangelisatie-organisatie (Resp. AGPNetworks & Harvest ep)op Adventistische grondslag.AGP heeft geen formele banden met andere organisaties. Als media organisatie berichten wij objectief en feitengericht. Op onze website staan links naar diverse organisaties. Een link in ons blad of op het internet betekent niet dat wij (andere) organisaties (onder)steunen, ook zijn wij niet aansprakelijk voor de inhoud op deze sites. Mocht u meer willen weten over AGP, kijk dan op www.agp-internet.com/news, daar staat alles over de oprichters van AGP en onze missionstatement.Heeft u vragen over onze activiteiten helpwanted@agpgroup.net
Colofon
Wilt u dit magazine niet meer willen ontvangen. stuur een e-mail naar AGP MediaNetworks: info@agpgroup.net?subject=REMOVE DUTCH REACT. Wilt u aanmelden voor onze maandelijkse Engelstalige e-news bulletin: mail info@agpgroup.net?subject=SUBSCRIBE REACT. Copyright (c) 2002 AGP - The Advent Gospel Promotions, AGP React, AGP FM & AGP Vision are part of AGP MediaNetworks, AGP's Goal is to proclaim the Gospel of Christ Jesus by means of the media (Radio, TV & Internet) and by evangelistic Projects, AGP - The Advent Gospel Promotions, p/aEvenaar 188, 3067 DA Rotterdam, The Netherlands, Postbank: 77.47.327, Internet: www.agp-internet.com, E-Mail: info@agpgroup.net, Disclaimer: AGP respects all copyright owners their respect works, if we've forgotten to acknowledge you, please mail us.

AGP React Internet

Discover., Read the history... enjoy the future

You are > home > www.agp-internet.com/react > React 2002 > React 72