September 1999



NIEUWE PUBLIKATIES BINNENKORT BIJ AGP
AGP merkt dat er bij vele behoefte bestaat om naast 'zakelijk' nieuws ook diverse geloofsonderwerpen te ontvangen en te lezen. In REACT vindt je aan het eind enkele inspirationele stukken. Maar AGP gaat verder met de overige publikaties zoals HARVEST TIMES dat meer informatie bevat omtrent bijbelstudie en praktische evangelisatie. Members zal binnenkort uitkomen met een krantje met informatie over CD's, Bijbelstudies, getuigenissen e.d. Meer gericht op de mensen die nog niet echt bekend zijn met het christelijk geloof. Zodra deze bladen of e-newsletters uitkomen dan hoor je dat via REACT.

AJV OPENINGSKAMP
Het derde weekend van september vindt het openingskamp van AJV plaats, je kunt kaartjes bestellen via je eigen jeugdleider. Doe het snel want er zijn plannen om naar de Loosdrechtsplassen te gaan. Het thema ligt in de lijn van het jaar met de bijbel. WWW.Bijbel.ajv.nl. (Dit is geen hyperlink hoor!!) Info 030-6939375.

AGP SERVICES
Onze boys bij AGP Services hebben twee aanbieden voor activiteiten gekregen ZONDAG 23 oktober tijdens een jeugddienst in een SOW (samen op weg-gemeente), gevraagd black gospel koor tijdens een jeugddienst over tolerantie in de Nederlandse maatschappij. Details via HQ.AGP NOVEMBER// DECEMBER, Benefiet Concert van het ICC (international children's care) voor een kinderafdeling in een ziekenhuis voor oncologie (kankerinstiuut). Concert gepland in Utrecht, Rotterdam of Utrecht en Antwerpen, verantwoordelijke organisatie fam. Triantos uit Dordrecht, Details via HQ.AGP
HARVEST
Je weet het Harvest is op 25 september en kaartjes vliegen de deur uit, dus wees snel. Stuur een mail naar agp@wxs.nl en zet in de onderwerpregel HARVEST. Er is binnenkort een Harvest in Gouda, wil je meedoen, meldt je aan via B-Ready_Productions. Vrijwilligers voor Harvest opo 25 september moeten zich om 14.00 melden in het jeugdhonk.

YOLLEYBAL en BASKETBALTOURNOOI
Binnenkort vindt er het tweede Rotterdamse basketbal/ volleybaltoernooi plaats. Binnenkort volgen meer details. Hou de tweede of derde zondag in de maand oktober maar alvast vrij. AGP goes sporting...

YOUTH 2 YOUTH
Het bezoeken van gevangenissen, ziekenhuizen, verzorgingstehuizen, soep uitdelen aan de nodigen op de Rotterdamse straten is van start gegaan. Coordinatrice Verena Schamper heeft het startschort gelost. Youth 2 Youth geeft jongeren de kans om actief met hun geloofsleven om te gaan. Meer info bel: 010-2204210 of 078-6122073

SPONSERTEAM KRIJGT VORM
Het AGP Sponserteam krijgt vorm, er is een teamlid die contacten heeft. wil je ook meehelpen met het zoeken naar fondsen om evangelisatie-projecten van de grond te krijgen dan bij je bij AGP bij het juiste adres stuur een kaartje op naar: AGP Ondersteunende Zaken, Buizerdhof 87, 2903 RB Capelle a/d IJssel. Dit is het adres voor alle vrijwilligers functies bij AGP

AGP RADIO VERANDERD VAN NAAM
AGP FM... de nieuwe spetterende naam van AGP RADIO, de inhoud is nu gestructureerd naar een nieuw model. DIt is het programma schema
11.00 Welkom
11.10 AGP FM NEWS uit adventkerk en de christelijke wereld
11.20 AGP FM Interest met bijbelstudies, geloofsgesprekken e.d.
11.30 AGP FM CONCERT en ACTIVITEITEN
11.35 Overdenking
11.40 AGP FM INTERVIEW (telefonisch of live in de studio
11.59 Afsluiting
Trouwens wist je dat AGP FM gospelmuziek als primeur op de radio uitzend, het enige gospelprogramma in de Rotterdamse regio en nog Adventistisch nog...!

YOUTHPAGES, AGP's INTERNATIONALE PARTNER
AGP steunt initatieven van (adventistische) jongeren om actief met hun geloofsleven aan de slag te gaan. Kijk maar eens naar www.youthpages.org. en abboneer op hun nieuwsbrief. GOOD STUFF, het is wel in het engels hoor.

VONK leeft!!
Wisten jullie dat de vonk voor een paar maanden onderdeel was van AGP? Afgelopen winter zijn zij zelfstandig verder gegaan en hebben actief contact gezocht met sabbatvierende jongeren uit diverse sabbatvierende kerkgenootschappen en gemeenten uit Nederland. De eerste berichten zijn goed en hoopvol te noemen. AGP bemoedigt deze jongeren om door te gaan met activiteiten. Je kunt contact krijgen met de VONK via josienvdmarel@yahoo.com . Binnenkort is er weer een ontmoetingsweekend gepland.

INFO SABBAT
op 2 oktober is er een informatiesabbat gepland in Rotterdam Noord voor mensen die willen weten wat het winterseizoen 99-00 bij AGP inhoudt. Belooft een leuke avond te worden met vele gemotiveerde en geinspireerde sprekers, wij hopen dan ook onze training voor Youth-2-Youth plaats te doen vinden. Intresse... je weet ons te vinden.

DIT WAS HET WEER VOOR DEZE MAAND, MOCHT ER NIEUWS ZIJN LAAT HET ONS WETEN.
Alle jeugdgroepen ontvangen een AGP REACT per post. Hier onder volgen wat inspirational stukjes geschreven door onze contactpersonen in Amerika, Engeland en Australië. (Wij pakken dingen GLOBALLY aan.)