November React 1999

Contents/ Inhoud
1. AGP FM CD van de week
2. INT: Songtext "CeCe Winans 'It wasn't easy"
3. AGP FM Kerstuitzending 26 december
4. AGPGroup.net Vernieuwd!
5. INT: A Christmas song: Fred Hammonds 'We Sing Glory'
6. Concert- en activiteiten agenda
7. AGP Projecten Overzicht
8. Laatste nieuws over de reorganisatie van AGP (contacten met derden)
9. E-News
10. INT Inspirational

1. AGP FM CD van de week
AGP FM Radio, de lokale Rotterdamse Radio-omroep van AGP heeft elke week het beste uit de wereld van de gospelmuziek. Elke week selecteert AGP FM een CD die je gewoon moet beluisteren. Wij noemen dat de CD van de week. Trouwens je kunt Gospel-CD's online bestellen via: www.oneway.nl/smartica
Eerste week van december:
Artiest: CeCe Winans
CD: Alabaster Box
Stijl: Praise, Soul
Favoriete nummer: (slow) - It wasn't Easy
Favoriet nummer: (fast) - Higher place of praise
Tweede week van december
Artiesten: o.a. John P. Kee, Helen Balor, Donnie McClurkin, Fred Hammond, Darryl Coley, Hezekiah Walker, e.v.a
CD: The Real Meaning of Christmas
Stijl: Christmas, Praise, Black-Gospel
Favoriete nummer: Do You know Like I Know (The Real Meaning of Christmas)
Heb jij een CD die jij wilt nomineren als CD van de week stuur een E-mail naar agp@wxs.nl

3. AGP FM Radio Kerstuitzending
Op 26 december zendt AGP een hele speciale kerstuitzending uit, welke tevens onze laatste uitzending in 1999 zal zijn. Heb jij een kerstwens voor de bewoners van Rotterdam....? Bel dan op 26 december live in de uitzending op 010 - 466 09 13 (tussen 11.10 en 11.55) of stuur een e-mail naar AGP.
Ben je in de beschikking over een minidisc of een cassettebandje stuur het dan voor 23 december op naar AGP Media, Evenaar 188, 3067 DA Rotterdam, en zet daarop jouw kerst- nieuwjaarswens op voor de luisteraars van AGP FM in Rotterdam.

4. AGPGroup.net Vernieuwd
Rotterdam - AGPgroup.net, de homepage van the Advent Gospel Promotions is Vernieuwd!
Een frisse (nature) look siert onze pagina's nu en ze worden binnen afzienbare tijd gevuld met nieuws en wetenswaardigheden over AGP, aanverwante organisaties, links naar bijbelstudie sites en nog veel veel meer.
AGP Media zoekt daarom ook:
AGPGroup.net Site -beheerder(s)
neem contact op met info@agpgroup.net of webmaster@agpgroup.net

6. Concert- & activiteitenagenda
December
20 Kerstconcert: Reflection of Christ, Rotterdam, De Doelen kaarten fl. 45,- (kinderen/ 65+ fl. 35,-)
Aanvang 20.15
23 Straat-evangelisatie project, meer info agp@wxs.nl
24 Kerstavonddienst Adventkerk Rotterdam Noord, Minstreelstraat nabij NS-Noord aanvang 19.30
25 Diverse kerstdiensten in Adventkerken en -huisgroepen in en om Rotterdam, meer info over tijden en adressen agp@wxs.nl
31 Laatste vrijdag van dit jaar

7. AGP Projecten overzicht
Blijf op de hoogte van AGP Projecten. Heb jij een project idee... mail ze naar agp@wxs.nl misschien zijn er mensen in Nederland die je daarbij kan helpen.
Ontwerpfase
(Projecten waarvan het nog niet zeker of AGP hierbij een rol gaat spelen)
- Harvest Holland, Amsterdam
- Harvest Eindhoven
- Evangelisatie Eindhoven
- Evangelisatie Zeeland
Uitvoeringfase
(projecten die nu worden uitgevoerd)
- Daniel en openbaring Stripverhaal
- getuigenissenboek
- AGP TV (wachten is op testdatum)

Op dit moment wordt het jaarthema voor AGP 2000 bepaald. Elk jaar kent AGP een thema voor haar activiteiten. In 1997 was het simpelweg Harvest, in 1998 was dit Time to Change (Tijd voor verandering) en dit jaar was het motto: Harvest.. Sooner than you think! (De oogst komt sneller dan jij denkt!).

Ook voor het jaar 2000 komt er een overkoepelend motto, echter dit keer vragen wij jouw medewerking voor de uitvoering van diverse projecten. AGP is een zogenaamde 'gaven en talenten'-gerichte organisatie, dat houdt in dat er gekeken wordt naar de geestelijke gaven van een persoon en die aanwenden voor evangelisatie-activiteiten.
Ik wil je het thema nu al verhullen, maar er dient nog het een-en-ander afgestemd te worden. Ik kan je wel alvast verklappen dat het de grootste ommezwaai is in de manier hoe AGP te werk gaat. Wat ik wel wil meededelen is dat het plan hartstikke TOP SECRET is!

8. The Next Phase
Nog wat nieuws over de reorganisatie van AGP, vanaf 3-1-2000 werkt AGP op een nieuwe wijze... welke met name inhoudt dat de AGP een stuk onafhankelijker wordt van diverse organisaties. Dit heeft heel wat gevolgen voor de wijze waarop we - o.a. met de Adventkerken, Christelijke organisaties e.d.- communiceren. Vroeger gebeurde dit via de AGP Groep (het bestuursorgaan van AGP), aangezien dit onderdeel opgeheven is na de decentralisatie van de diverse onderdelen, dien tmen voortaan vóór AGP contact op te nemen met:
AGP, Evenaar 188, 3067 DA Rotterdam// www.agpgroup.net // info@agpgroup.net
Het zal in begin nog voor vele wennen worden, vooral over de wijze van briefwisseling. The Next Phase... de benaming voor de reogranisatie heeft deels te maken met het Harvest project voor volgend jaar.. maar daarover wordt eind van deze maand meer over bekend gemaakt.

9. React E-News
Dit bericht bereikte de redactie van AGP Media Networks op dinsdag 14 december. Afkomstig van het ANP.
Paus Johannes Paulus II heeft maandag tot hervorming van de wereldeconomie opgeroepen.
In de boodschap ter gelegenheid van de wereldvredesdag op 1 januari vroeg hij economen en politici te erkennen dat de economie ten goede moet komen aan alle mensen.

De paus ziet in de globalisering van de economie een kans om de wereld e e n familie te laten worden, gebaseerd op gerechtigheid,solidariteit en gelijkheid.
In onze AGP FM uitzending van 2 januari willen wij graag stil staan bij deze 'opmerkelijke' oproep van de Paus. Wij zoeken economen die tijdens de uitzending van AGP FM hun reactie op bovenstaande artikel willen geven.
Je kunt agp@wxs.nl mailen en vragen voor meer informatie, omtrent een reactie op dit artikel.
Aangezien de katholieke kerk vanaf aanstaande kerst tot en met pinksteren in 2000 de nadruk legt op het jubeljaar die de Rooms katholieken gaan vieren en het feit dat de paus een bijzondere reis gaat maken door het Midden-Oosten. Wil AGP Media van de ontwikkelingen, het verslag in het juiste perspectief brengen. Luisteraars van AGP FM Radio weten dat de verslaggeving van AGP omtrent diverse ontwikkelingen in het Christelijke geloofslandschap helder en accuraat wordt verslagen. Bij de eventuele redesign van React zal er meer ook ruimte zijn voor christelijk nieuws uit kerk en samenleving.