You are home- www.agp-internet.com/react- sermonroom Nederlands (overdenkingen & Bijbelstudies)

.

Getuigenis na doopdienst

Ik woonde 3 jaar geleden zelfstandig en kreeg een uitnodiging om naar een jeugdweek te gaan, zes jaren is het goed gegaan, maar ik werd steeds meer geïrriteerd en getreiterd door jongeren die daar elk jaar waren en het niet konden hebben dat ik zo goed met de buitenlandse broeders en zusters kon opschieten.

Het kwam bij mij over als of ik gediscrimineerd werd. Ik voelde mij eenzaam en verlaten en begon te huilen.en toen kwam er iemand die nieuw was op het kamp om mij te troosten en maakte telefonisch contact met de anderen die thuis waren en mij werd heel veel mooie beloftes beloofd dat ze mijn familie en vrienden zouden zijn en ze me nooit zouden laten vallen en ik heb ze geloofd. Ik geloofde volkomen in hen en heb me laten verhuizen en toen ik daar kwam, waren meerdere mensen daar aanwezig,ik voelde me in het begin onzeker ,omdat ik niet wist of dit een goed idee was.

In het begin leek alles op rolletjes te gaan en ik heb hun mijn vertrouwen laten winnen en ik had het idee dat ik daar een heel nieuw leven zou beginnen,ze waren heel lief voor mij en ik geloofde alles wat ze zeiden,maar van huis uit had ik een goede christelijke opvoeding gehad zoals avond -en ochtendwijding, de Geest der profetie ,maar ik wist niet dat degene, die verantwoordelijk was voor alles,occult was.

Maar zoetjes aan begon ik bepaalde dingen te merken, maar ik durfde niets te zeggen, ik voelde me gebonden,maar sloeg toch geen acht daarop.
Wanneer mijn salaris binnenkwam, moest ik alles van de bank afhalen en afdragen aan hun en zij deden met het geld wat zij hebben wilden.

In het begin werd ik drie keer gewassen, dat hoorde bij een occult ritueel wat men toe schreef van God komende.ik moest daarna op een bed liggen en kreeg daarna een band om mijn hoofd gebonden met poeder en kruiden erin,ik heb nu het gevoel dat ik al mijn macht over mijzelf was verloren,ik vond alles goed,maar ik bleef God bidden.ik wist niet wat er eigenlijk met mij gebeurde.

Ik werkt e op zaterdag want dat was niet erg en hoefde niet naar de kerk,want bij hun thuis was er elke zaterdagmiddag kerk ,zeiden ze.

Ook moest ik alle banden met mijn vrienden en familie verbreken,wat ik niet deed en mocht mijn adres en verblijfplaats aan niemand anders doorgeven dan instanties.
Ze wilden dat ik alleen omging met hun en alles wat er gebeurde aan hun vertelde.

Alles wat er in huis gebeurde werd gecontroleerd.
ik mocht geen visite ontvangen en woonde op een andere adres dan wat bij de instanties was geregistreerd.

Schulden maken

Ze zeiden dat ze van de financiële zegeningen,die ik van God,qua werk had ontvangen (wat ik zeer goed vervulde) ook zouden meeprofiteren en elke keer legde ze meer nadruk op mijn salaris. Ik verdiende ontzettend veel geld,maar voor mij bleef er maar heel weinig over.

Ook ze zeiden tegen mij dat zij allemaal schulden hebben en aangezien ik zoveel geld verdiende,kwamen ze met allerlei smoesjes over ruimer leven en vliegvakanties naar het buitenland en dat ze voor haar werk die God haar had gegeven naar Suriname moest gaan om mensen te verlossen van boze geesten. Ze hadden me toen overgehaald om overal geld te gaan lenen. Zij zorgden voor de papieren en ik hoefde alleen een handtekening te plaatsen en ze zeiden erbij dat het goed zat en dat ik er later ook van zou profiteren.

Ik moest ook al mijn verzekeringen opzeggen,omdat zij ook geen verzekeringen hadden afgesloten,zoals: begrafenisverzekering.

Ik had een nieuwe bril nodig,omdat mijn ogen achteruit gingen,maar kreeg het niet, ze zeiden dat ze mensen vanuit het buitenland zouden helpen met mijn geld. Het is teveel om te vertellen wat er allemaal is gebeurd.

Mijn terugkeer

Zoetjes aan werd het mij duidelijk dat ik daar niet thuishoorde, het was corrupt en goddeloos en veel ongerechtigheid heerst daar
Ik ben er achtergekomen door het lezen van satans valstrikken in de Grote Strijd en God heeft me in de praktijk duidelijk gemaakt wat er zich allemaal afspeelde,mijn ogen gingen toen open en ik werd wakker uit de slaap,toen voelde ik me helemaal niet meer op mijn gemak,ik voelde een zielangst, die ik niet kon beschrijven en wilde weg.
Ik heb die ochtend God gesmeekt om mij te verlossen en daar weg te halen en tijdens het lezen uit één van de boeken van Ellen White werd ik opgebeld en werd mij gevraagd om mijn bankpas af te geven,maar ik weigerde dat,toen werd mij gevraagd waarom? en ik zei dat het mijn pas en mijn rekening is en voel dat ik het niet moet afgeven daarna werd men zeer boos en moest ik de volgende middag gelijk vertrekken.

De avond dat ik naar mijn zus belde ,was mijn moeder en vele broeders en zusters in de kerk bezig om voor mij te bidden. Ik heb de hele avond alles ingepakt tot half drie in de ochtend.
Ze zeiden tegen mij en neem ook je schulden mee, toen heb ik al mijn papieren opgezocht en alles uitgerekend en toen pas kwam ik erachter in wat voor grote financiële schulden ik terecht was gekomen en dat was voor mij heel moeilijk,omdat ik de dingen zelf had getekend en had geen voet om op te staan.

Het eerste wat ik die ochtend voor mijn vertrek deed,was alle bankrekeningen blokkeren,zodat men er niets meer kon afhalen dan ik alleen en heb gelijk adreswijzigingen doorgegeven.

Ik moest een gouden ketting dragen, die mij zou beschermen tegen alle kwaad,toen ik thuiskwam was het eerste wat mijn moeder deed de ketting weghalen want vanuit de bijbel is mij geleerd dat ik geen sieraad mag dragen,mijn sieraad moet inwendig zijn en mijn moeder zei: Jezus heeft je vrijgemaakt,want die ketting heeft geen macht om je te beschermen en daarna hebben we met zijn vieren in de woonkamer gebeden en God gedankt.
Er waren huilbuien en ik schaamde mij, dat heeft een week geduurd.
Zoetjes aan begon ik op te knappen en verder kreeg ik het één en ander van mijn moeder,want ik was straatarm.

Ik begon weer naar de kerk te gaan en voel me nu veel beter, mijn schoolzaken zijn geregeld en zit in de buurt op school, wat me nu nog ontbreekt is een baan. Ik heb twee banen aangeboden gekregen,waarbij je op zaterdag moest werken,dus ging het niet door,maar ik weet dat God in al mijn noden zal voorzien en me nooit verlaten heeft.

Ik had in het verleden al op zaterdagen gewerkt en wil dat niet meer omdat ik me heel schuldig tegenover God voelde.

Ik voel me nu echt vrij en ben aan niets gebonden dan aan Jezus Christus
Toen ik pas thuis was,kreeg ik nachtmerries en angsten,maar Jezus heeft mij daarvan vrijgemaakt en nu voel ik mij echt vrij.

Mijn ervaring met God


Ik begrijp God nu veel beter en besef nu hoe groot Zijn Liefde voor mij is, Hij heeft mij teruggebracht als de verloren zoon.
Ik ben God elke dag dankbaar voor mijn redding en daarom heb ik besloten om nu mijn verbond met de Heer bewust te maken,want de Heer heeft mij laten zien dat Hij zich aan Zijn Woord houdt,neem de wereld,maar geef mij Jezus. Geprezen zij Zijn Naam tot in Alle Eeuwigheden. Amen. Psalm 139 en 146.

Bent u bemoedigend door dit verhaal en u wilt in contact komen met deze persoon.. mail de redactie van agp.. wij sturen uw mailtjes e.d. door react@agpgroup.net