You are - home - My.agp - Devotional Room/ Dagelijks met God

Devotional voor 9 oktober

Een beweging die de profetie vervult

GODS HOGE DOEL MET ZIJN GEMEENTE

"...en zo zelf de gemeente voor Zich te plaatsen, stralend, zonder vlek of rimpel of iets dergelijks, zá¢á dat zij heilig is en onbesmet." Efeziers 5:27

De Here God is een naijverig God. Toch is Hij lankmoedig over de zonden en overtredingen van Zijn volk van deze tijd. Indien Gods volk naar Zijn raad gewandeld had, zou Gods werk gevorderd zijn, de waarheidsboodschappen zouden tot al de mensen over de hele wereld gebracht zijn. Maar, doordat het volk ongehoorzaam is en ondankbaar, evenals het vroegere Israël, is de tijd verlengd, dat toch allen de laatste boodschap van genade, met luider stem verkondigd, mogen vernemen. Velen hebben de waarheid niet gehoord. Maar de Here wil hun alsnog een kans geven om de boodschap aan te nemen en zich te bekeren.

Wat doet u... in het grote werk van voorbereiding? Degenen, die met de wereld samengaan, worden de wereld gelijkvormig en bereiden zich voor om het merkteken van het beest te ontvangen. Degenen, die niet op zich zelf vertrouwen en zich voor God verootmoedigen en hun ziel reinigen door te gehoorzamen aan de waarheid van Zijn woord worden de hemel gelijkvormig en bereiden zich voor om het zegel van God aan hun voorhoofd te ontvangen. Nu is het tijd om ons voor te bereiden. Gods zegel zal nooit worden gedrukt op het voorhoofd van een onrein mens. Het zal nimmer worden gedrukt op het voorhoofd van een man of vrouw die eerzuchtig is en de wereld lief heeft.

Ieder die het zegel ontvangt, moet smetteloos voor God staan, bekwaam voor de hemel. Iedere ziel die het zegel van de levende God wenst te ontvangen, moet persoonlijk luisteren naar wat Gods Woord zegt en dit nauwgezet doen. Wanneer men een plaats in het goddelijk huisgezin wil verkrijgen dan kan men er geen godsdienst naar willekeur op na houden.

NU, terwijl de vier engelen de vier winden nog vasthouden over de gehele wereld, is het tijd om onze roeping en verkiezing vast te maken.