You are - home - My.agp - Devotional Room/ Dagelijks met God

Devotional voor 25 december

Een nieuwe hemel en een nieuwe aarde

DE ZEGENING VAN DE HEMEL

"Wie overwint, zal deze dingen beerven, en Ik zal hem een God zijn en hij zal Mij een zoon zijn." Openbaring 21:7

Geen mens struikelt de hemel binnen. Niemand komt daar geblindoekt. Indien hij de tijd wil nemen om te overdenken, kan ieder mens weten of hij langs het smalle pad gaat of langs de brede weg die leidt naar dood en hel.

Indien we niet de godsvrucht van Christus ontvangen door ons met het Woord van God te voeden, zullen we geen recht hebben op de toegang tot Gods Stad. Door slechts aards voedsel tot ons te nemen en onze smaak te wennen aan het liefhebben van wereldse dingen, zullen we niet geschikt zijn voor de hemel. We zouden de zuivere, hemelse sfeer niet kunnen waarderen. Het gezang van de engelen en de muziek van hun harpen zou ons niet tevreden stellen. De wetenschap van de hemel zou een raadsel voor ons verstand zijn. Daarom moeten we hongeren en dorsten naar de gerechtigheid van Christus. Het is noodzakelijk dat we gevormd worden door de veranderende invloed van Zijn genade, zodat we geschikt gemaakt worden voor de omgang met de engelen.

We moeten zicht hebben op de toekomst en op de zegeningen van de hemel... Daar begroeten de verlosten degenen die hen tot de verhoogde Verlosser geleid hebben... De strijd is voorbij. Alle rampspoed en strijd zijn beeindigd. Gezangen van overwinning weergalmen de hemel door als de verlosten rond de troon van God staan.

Dan zullen de volkeren geen andere wet erkennen dan de wet van de hemel. Allen zullen verenigd zijn tot één gelukkige familie, vol lofprijzing en dankzegging. Over dit toneel zullen de morgensterren samen zingen, en de zonen Gods zullen juichen van vreugde, terwijl God en Christus zich verenigen om plechtig te verklaren: "Er zal nooit weer zonde zijn, noch zal er dood zijn."

We willen ons aanwennen over de hemel te spreken, die prachtige hemel. Spreek over het leven daar dat steeds zal voortduren, omdat God de bron van het leven is. Dan zult u uw kleine beproevingen en moeilijkheden vergeten. Laat uw gedachten getrokken worden tot God.

My.AGP Devotionalroom

You are > home > www.agp-internet.com/react > Devotionalroom > Dagelijkse overdenkingdecember


www.sdanl.org