You are - home - My.agp - Devotional Room/ Dagelijks met God

Devotional voor 3 december

De profetieën gaan in vervulling!

TEKENEN OP HET LAND EN OP ZEE

"Nabij is de grote dag des Heren, nabij en hij nadert haastig. Hoort, de dag des Heren; bitter schreeuwt dan de held." Zefanja 1:14

Wij zijn nabij het einde. Mij is getoond, dat de vergeldende oordelen van God al in het land gaande zijn. De Here heeft ons waarschuwingen gegeven aangaande de gebeurtenissen die op het punt staan te gebeuren. Zij, die uit dezelfde bron van zegeningen drinken, zullen dichter tot elkaar komen. Wanneer de waarheid in het hart van de gelovigen woont, zal er een gezegende en gelukkige gelijkgezindheid uit voortkomen. Hierin vinden wij de beantwoording van het gebed van Christus, dat Zijn navolgers één zouden worden gelijk Hij één is met de Vader. Ieder hart dat werkelijk bekeerd is zal naar deze eenheid streven.

Bij de goddelozen zal er een bedrieglijke eensgezindheid worden gezien, die gedeeltelijk een voortdurende onenigheid zal kunnen verborgen houden. Hun tegengesteldheid aan de wil van God en aan Zijn waarheid heeft hen verenigd, maar in elk ander opzicht worden zij verscheurd door haat, wedijver, naijver en dodelijke tweedracht en twist.

De Here is bezig zijn tegenhoudende krachten terug te trekken van de aarde. Spoedig zal er dan dood en verderf te zien zijn. De misdaad zal toenemen. Er zal op een wrede, kwaadaardige wijze opgetreden worden tegen de rijken die zich ten koste van de armen hebben verhoogd. Degenen, die niet onder Gods bescherming staan, zullen nergens veilig zijn, op geen enkele plaats. Menselijke handlangers van satan zijn getraind om de machtigste machinerie uit te denken - zij gebruiken daarbij al hun denkvermogens - om mensen te verwonden en te doden.

De Here zal opstaan om de aarde op vreselijke wijze te schudden. Wij zullen overal rampen zien gebeuren. Duizenden schepen zullen in de diepten van de zeeá‰án worden gestort. Oorlogsvloten zullen zinken en mensenlevens zullen bij miljoenen worden geofferd. Er zal onverwachts ergens brand uitbreken en geen mens zal in staat zijn die te blussen. De aardse paleizen zullen worden weggevaagd in een woedende vlammenzee. Er zullen steeds meer ongelukken op de spoorwegen plaats hebben, verwarring, botsingen en de dood zal de mensen overvallen zonder een ogenblik van waarschuwing, op de grote reisroutes. Het einde is nabij. De genadetijd wordt afgesloten. Oh, laten wij God zoeken terwijl Hij te vinden is, roep Hem aan, terwijl Hij nabij is!