09: Diverse Christelijke organisaties maken gebrui

Diverse Christelijke organisaties linken naar AGP

AGP Reports 09: Diverse Christelijke organisaties maken gebruik van materiaal AGP
20 oktober 2013 om 20:27

Door de opkomst van sociale media, moeten organisaties (ook AGP) regelmatig controles uitvoeren op het wereld wijde web. Deze controles zijn noodzakelijk dat men niet de organisatie, of datgene waar een organisatie voor staat, een verkeerde veronderstelling wordt gemaakt via de sociale media.

Tijdens een van deze controles, kwam ik op YouTube uit (het video delen website van Google). Bij een gebruiker (Waarom Jezus) was zelfs een complete preek te zien van AGP TV. Het is altijd bijzonder hoe anderen materiaal van onze site gebruiken. In het commentaar werd zelfs opgeroepen om te blijven luisteren naar een van de preken.

Vooral onze studiepagina's vinden gretig aftrek door gereformeerde, hervormden en zelfs Rooms-Katholieken. Het is bijzonder om te zien dat juist 'Adventistische Theologie' intresse opwekt bij deze groepen. Diverse Christelijke startpagina's bevatten een verwijzing naar AGP. Op deze manier bereiken wij niet alleen de Adventgelovigen in het Nederlands taalgebied, maar praktische alle Christenen.

Of het nu een van onze preken is, of artikelen van het Ellen White-Studiecentrum. De boodschap wordt gehoord. Door de afbouw van de engelstalige pagina's is het aantal bezoekers uit andere landen gedaald. Echter wij hebben meer bezoekers uit het Nederlands taalgebied die daarnaast veel meer tijd besteden op onze site. Allemaal zaken waar wij God dankbaar voor mogen zijn.

Een werk als deze kent geen voortgang zonder uw persoonlijk gebed en uw steun. Samen kunnen wij heel Nederland, de voormalige Antillen, België en Suriname bereiken met een boodschap van hoop voor vandaag.

 

Zoeken naar

Algemeen