15: Gorinchem Health Expo krijgt een 9,99999....

AGP Reports 15: Gorinchem Health Expo krijgt een 9,99999....
Gepubliceerd door Riley Jack · 27 september 2015 om 22:11
27 september organiseerde de Adventgemeente Gorinchem (samen met Breda), een Health Expo. Weken van speciale thema erediensten en traingen vooraf werd op 26 september afgerond met een overdenking en gebedsdienst in de kerk op de sabbat. Nadat enkele gemeenteleden op sabbatmiddag genoten van een gezonde wandeling kon zondag de Expo van start gaan. Vol spanning wachtte iedereen op de eerste bezoekers... die waren er al een half uur voor tijd.Bezoekers kwamen meteen van de winkelstraat in een van Gorinchems bekende gebouwen, het ULO in de nabijheid van de Grote Kerk in hartje van oud-Gorinchem.
Het was voor de gemeente Gorinchem een van de grotere evangelisatie-activiteiten in een lange tijd en de resultaten mogen er zijn. Praktish de gehele gemeente was aanwezig voor deze activiteit, aangevuld met leden uit diverse kerken, zoals Den Haag, Breda, Zwolle, Huis ter Heide en Tilburg. Alle stands waren bezet. Naast artsen waren ook (emeriti-)predikanten aanwezig voor medisch advies en een goed gesprek.

Er waren ruim 87 bezoekers (niet-adventisten) aanwezig die hun gezondheid lieten testen, en 15 kinderen die deelnamen aan het kinderprogramma. Reacties van enkele gasten, "Goed verzorgd"; "Allemaal gratis"; "Moet ik Adventist worden om hieraan deel te nemen, Nee?! Dan bel ik mijn vrouw meteen op om ook te komen". "Moet je eens horen wat onze zoon geeft voor het kinderprogramma... een negen komma neéééééegen"Naast de opstekers van bezoekers, was het ook bijzonder dan boeken zoals het Grote conflict, Aan het voet van het kruis en de Weg naar Christus binnen een uur op waren. Bezoekers vroegen er zelfs om. "Gezien de tijd waarin we leven.. dan dikke boek daar ga ik vandaag meteen aan beginnen," sprak een bezoeker over een groot conflict wat hij had ontvangen.

Een andere gast "een helderziend verpleegkundige" was onder de indruk dat Christenen belangstellen in gezond leven van lijf en lede. Daarnaast kreeg de auteur van dit stuk het advies om voortaan water aan te bieden in glazen flessen in plaats van plastic. "Dat advies nemen we mee."Al met al een geslaagde dag. Vooral nu AGP te horen heeft gekregen dat ZDA Den Haag, Rotterdam Noord, Rotterdam Zuid en Het Kompas te Rotterdam aan de slag gaan met het organiseren van Health Expo's. Daarnaast gaat Gorinchem verder met kook demonstraties waarbij mensen de uitdaging krijgen om gezonder te leven door een keer, suiker, vlees, ei en suiker te vervangen met een plantaardig alternatief.Ook aan de slag met Health Expo's en het motiveren van jouw plaatselijke gemeente/ huisgroep. AGP Biedt programma's, de PEER methode, medisch meetapparatuur, trainingen, overdenkingen en nog veel meer.. neem contact met ons op (Riley en Elma).Meer foto's tref je aan op de Sociale Media pagina's van AGP (www.facebook.com/adventgospelpromotions)


(C) 2020 - Alle rechten voorbehouden

Deze pagina afdrukken