4 oktober 1998

AGP

Persbericht

Rotterdam, 4 oktober 1998

Harvest `98 "Time To Change" succes

Rotterdam - De gospelconcerten van The Advent Gospel Promotions Vereniging (AGP), Harvest `98, zijn weer een succes geweest meer dan 15 verschillende groepen, solisten en koren deden mee aan dit festival. Deze concerten werden bezocht door ruim 400 bezoekers. Opvallend is de medewerking van de Gerf. Petrakerk die voor dit concert gefolderd hebben in hun omgeving.

Ook bij dit concert is medewerking verleend door de Evangelische Omroep. Uit diverse gesprekken met onze contactpersoon G. Klein is duidelijk geworden dat twee groepen waarschijnlijk dit jaar of begin volgend jaar radiospecials zullen gaan maken voor het programma "Licht op Jongerenkoren". Zodra bekend is wanneer deze specials zullen worden uitgezonden wordt er weer een mededeling gedaan via Advent enlof Communicatie. AGP heeft plannen om het Harvest-concept verder uit te werken en er zijn plannen voor een concert rond kerst en een in de lente.

Bereik AGP verbeterd

Naast een nieuwe huisstijl heeft de AGP Groep ook hard gewerkt aan haar bereikbaarheid. Voortaan kan AGP bereikt worden via telefoonnummer: 06-50 542 708. Een telefoontje en u wordt op de hoogte gehouden van alle activiteiten. Overigens kunnen inwoners van Rotterdam en omgeving ook kijken naar Altantis Verenigings TV Teletekstpag: 381. Computerbezitters kunnen E-mailen naar : '~(7PPt lt'" „ ` E;fule ll . Nl.

Network 7 News

Network Seven News is het radio-programma van Adventist World Radio (en wel de programma's vanuit Newbold, Engeland), AGP heeft in samenwerking met AWR afgesproken dat op regelmatige basis dit programma via AGP Radio wordt uitgezonden. Network 7 News is een programma in de engelse taal met nieuws en wetenswaardigheden vanuit een Adventistisch perspectief. AGP Radio is bezig de programma's geschikt te maken voor het Nederlands Taalgebied. AGP is nu een van de 25 lokale radio-omroepen in Europa die Network 7 News van AWR uit zal gaan zenden.

Concert Informatie

24 oktober - EO Familiedag `s middags, Reflection of Christ, Jaarbeurs Utrecht

31 oktober - Essential & On 2 Us 's avonds 19.30 adventkerk Rotterdam Crooswijk, Hr. Vrankestraat Gebouw Evangelisch Lutherse Gemeente, toegang gratis

EINDE PERSBERICHT Wijzigingen onder voorbehoud

AGP Organisatie

Beleidstukken Geschiedenis Persberichten Visie & Missie

Zoeken naar

Algemeen